Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak swoją drogą to naprawdę dobrze czujecie się w butach założonych na gołą stopę? Dla mnie to okropne uczucie, bez skarpet nie daję rady.

Oczywiście miałem stopki, jak widać perfekcyjnie niewidoczne :) .

Opublikowano

I wreszcie mamy białe skarpetki w CMDNS :).

drobne uwagi: buty mi tu zupełnie nie pasują, nawet, jak patrzę na zestaw pod kątem mody, a nie klasyki. Reszta bardzo mi się podoba, choć ciemne guziki w koszuli są moim zdaniem niepotrzebne.

A poza powyższym +++. No, ale to standard, do którego zdążyłeś mnie już przyzwyczaić. :)

Opublikowano

drobne uwagi: buty mi tu zupełnie nie pasują, nawet, jak patrzę na zestaw pod kątem mody, a nie klasyki. Reszta bardzo mi się podoba, choć ciemne guziki w koszuli są moim zdaniem niepotrzebne.

A poza powyższym +++. No, ale to standard, do którego zdążyłeś mnie już przyzwyczaić. :)

Dziękuję- Pozdrawiam
Opublikowano

Kolejny świetny zestaw. Aż zazdrość człowieka ogarnia.

Dodam jeszcze, że przypadkiem widziałem Stylemana na żywo, w sobotę w samolocie do Gdańska. Dlaczego to dodaję? Bo w tym samym samolocie leciał też... Jacyków. Cóż, nie da się lepiej pokazać, niż porównaniem stroju obu panów, jaka jest różnica między dziwacznymi stylizacjami w duchu bezkrytycznej miłości do "fashion", a klasyczną męską elegancją uzupełnianą modnymi elementami.

Opublikowano

Dziękuję- Pozdrawiam
Dzień dobry, po kilkunastu już chyba stylizacjach, które uprzejmy byłeś zaprezentować na forum, jedno jest pewne nie mieścisz się ani w klasycznej elegancji ani do końca w Fashion, masz swój styl a co najważniejsze lubisz bawić się "ciuchami" pozdrawiam. N.
Opublikowano

Jeszcze jednym zdjęciem powalczę o buty,niestety na tamtym zdjęciu ich nie widać

@Kobe- leciałem na Sopot Fashion Days ale już na lotnisku jak zobaczyłem Jackowa miałem koniec tej imprezy .

Pozdrawiam

Tak, tak, ja akurat leciałem w celach zupełnie innych, ale gdy zobaczyłem w Sopocie plakaty SFD, już wiedziałem, czemu do Trójmiasta wybierała się taka nadreprezentacja ludzi wystylizowanych ;)

Również pozdrawiam

Opublikowano

Osobiście zmieniłbym skarpetki na bardziej stonowane ale ogólnie zestaw super. Bardzo mi się podoba ;)

A ja bym założył jeszcze bardziej wyraziste w kolorze skarpetki,zestaw rewelacyjnie złożony . Kamień tak rano pewnie jeszcze był bardzo zimny ?

Pozdrawiam

Opublikowano

David - spot on, my dear! Zadziwiająco dobrze leży, trochę krótka, ale tyłek przykrywa ;) Wzór spasowany nie najgorzej, skład mi się podoba, materiał przewiewny (jak na moje standardy), podszewki prawie nie ma, choć ten acetat w rękawach ciężko przepuszcza powietrze. Z dostępnych w Polsce RTW 46 Zary to jedyne, w czym mogę się pokazać, więc tym większa moja radość z tej marynarki :)

Skarpety są bordowe, siedziałem na gazecie :)