Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie jeden z najlepszych Twoich zestawów , jakby nie powiedzieć , że najlepszy:)

Strasznie fajna apaszka, ciekawe kolory bordo wraz z granatowym.

Pozdrawiam

+1

Bardzo mi się podoba.

Wydaje mi się bardzo uniwersalny tj. każdemu byłoby w nim dobrze. Szacun

Opublikowano

@Styleman - świetny zestaw. Bardzo ładny kolor spodni i śliczny krawat. Widzę, że posiadasz rzadką umiejętność odpowiedniego łączenia marynarki w prążki z odd trousers :). Ja tego jeszcze nie opanowałem, niestety. Tym bardziej podziwiam :).

@Constantin - Marynarka bardzo ładna, piękna kratka. Ale rzeczywiście bezdyskusyjnie zbyt obszerna - ramiona rzucają się najbardziej w oczy, moim zdaniem.

Dziękuję, już umówiłem się z krawcem.. pokaże, po dopasowaniu do mojej sylwetki.

Byłem dziś u krawca i ...za dopasowanie zwężenie marynarki w obrębie barków 300 zł...( zapytałem się czy żartuje.? odpowiedź brzmiała NIe!) Za to skróciłem spodnie..:) ale też nie obyło się bez uwag miłych Pań, żony krawca ( mnie uczono ,że spodnie mierzy się bez butów.."etc... miałem się nie denerwować.. ale nie udało się..;) Przepraszam,że się rozpisałem w niewłaściwym wątku.

Opublikowano

Byłem dziś u krawca i ...za dopasowanie zwężenie marynarki w obrębie barków 300 zł...( zapytałem się czy żartuje.? odpowiedź brzmiała NIe!) Za to skróciłem spodnie..:) ale też nie obyło się bez uwag miłych Pań, żony krawca ( mnie uczono ,że spodnie mierzy się bez butów.."etc... miałem się nie denerwować.. ale nie udało się..;) Przepraszam,że się rozpisałem w niewłaściwym wątku.

Asystowałem ostatnio przy kilku przymiarkach i działy się bardzo ciekawe rzeczy. Jeśli nie jest tak, że bardzo dobrze wiesz czego chcesz kiedy wchodzisz do pracowni, rzadko wychodzisz z tym czego oczekiwałeś. Dlatego warto chodzić tam z kimś kto ma doświadczenie.

Opublikowano

Asystowałem ostatnio przy kilku przymiarkach i działy się bardzo ciekawe rzeczy. Jeśli nie jest tak, że bardzo dobrze wiesz czego chcesz kiedy wchodzisz do pracowni, rzadko wychodzisz z tym czego oczekiwałeś. Dlatego warto chodzić tam z kimś kto ma doświadczenie.

Tak wiem, ale niestety na tej "wyspie" jestem sam..:) Generalnie wiem jakie mam oczekiwania, problem polega na tym,że "fachowcy", wiedzą lepiej...i pielęgnują w sobie ten stan trwania w błędzie..:)
Opublikowano

Mogłeś zadbać o jakiś krawat, bo pasowałby do sytuacji, widzę, jakieś spotkanie. Masz coś wspólnego z polityką?

Byłem na zaproszenie R. Czarneckiego w Brukseli. Spotkanie, z którego pochodzi drugie zdjęcie było nieoficjalne, towarzyskie i troszkę spontaniczne (miało się odbyć dzień później). Przebrać się nie zdążyłem, poszedłem tam prosto ze zwiedzenia Brukseli, z którego pochodzi pierwsze zdjęcie. Na spotkaniu mało kto miał chociaż marynarkę. Nie chcę rozpętywać politycznych dyskusji, bo to nie od tego mamy to forum :), jak powiedział @pirat - żeby się przekonać z kim jestem związany wystarczy kliknąć na link w stopce ;).

Rozumiem ze znany polityk jest po to by przyslonic malo konserwatywny zestaw (brak krawata, kapelusza, modne klapy)? ;)

Masz mnie ;). Marynareczka z Zary :).

Niedawno w Brukseli.

Siedlisko zła :twisted:

Lepiej bym tego nie ujął ;).

Opublikowano

A ja pochwalę za przygotowany materiał foto.

Niezależnie od tego, że zdjęcie całej postaci jest mocno przeswietlone, pozostałe zdj. dają prawie pełny obraz tego, co założyłeś. +

4inHand, prezentowana kamizelka przy spodniach z wyższym stanem będzie już ok na długość, prawda?