Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Mamrot napisał:

@123 Moim zdaniem aby uniknąć ewentualnych nieporozumień, powinniśmy stworzyć nową kolumnę podając w tabeli otrzymane numery zamówienia.

Sara powinna dokładnie wiedzieć które numery zleceń są do tego zamówienia.

Każda koszula powinna być nim oznaczona, bo może się okazać że w przesyłce będą bardzo podobne i wysyłający może je pomylić.

Dodałem stosowną kolumnę. Poprzednio każda paczka koszul była oznaczona nazwiskiem - teraz może będzie podobnie, ale nie zaszkodzi kontrolować też nr zamówienia.

Widać, że wszyscy poza jedną osobą już zamówili i opłacili zamówienia. Michale - wzywamy Cię do porządku ;)

Opublikowano
19 minut temu, 123 napisał:

Przypuszczam, że zawsze nazwiskiem oznaczają koszule. Wiemy już kto przygarnie paczkę ? 

Koszulę zapewne oznaczą nazwiskiem, ale skąd Sara ma wiedzieć które mają trafić do tej konkretnej przesyłki?

Jako osobę pośredniczącą proponuję kolegę @TDab ponieważ zaoferował pomoc jako pierwszy,

a nie przypuszczam żeby przesyłka dotarła przed 04.grudnia.

@michal. wpłaciłeś?

Dla przypomnienia: Nasza tabelka.

Opublikowano

Ja jakby co oczywiście dalej potwierdzam, że przyjmę przesyłki. Nie wiem czy dać moje dane tu ponizej? Jakby co, ściśle centrum Warszawy :)

Wysłane z mojego Mi Max przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
29 minut temu, Mamrot napisał:

Koszulę zapewne oznaczą nazwiskiem, ale skąd Sara ma wiedzieć które mają trafić do tej konkretnej przesyłki?

Z dopisku "group Piotr" przy zamówieniach.

Opublikowano

Czy wszyscy koledzy zrobili dopisek "group Piotr"?

Bo ja na przykład nie zrobiłem, jedyne miejsce do dopisku było w "measures",

podawanie dopisku w uwagach o wymiarach wydało mi się nieodpowiednie, a kolejnego miejsca już nie było.

Czyli mam pisać na adres Olgi i mieć nadzieję że uda się skorelować moje zamówienie?

Opublikowano
Teraz, Mamrot napisał:

Czyli mam pisać na adres Olgi i mieć nadzieję że uda się skorelować moje zamówienie?

Ja to wpisałem w "address" i potem w mailu do Olgi wraz z potwierdzeniem zamówienia. Sara potwierdziła, że jest OK.

A przed wysyłką można jeszcze im przesłać na wszelki wypadek listę numerów wszystkich naszych zamówień, żeby sprawdzić ponownie.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
3 godziny temu, Mamrot napisał:

Napisz tylko że jesteś "group Piotr" i zapomniałeś to dopisać. Nie będzie problemu. TDab został oficjalnie adresatem paczki, gratulacje ;)

Opublikowano

A dziękuję, dziękuję :). Jak już dojdą koszule, bede się oddzielnie na privie umawiał z każdym co do odbioru. Dam znać wtedy o tym na ogólnym.
Odnośnie koszul dla osób z poza Warszawy - kwestia dogadania, mogę zrobić wysyłki inpostem np.

Opublikowano
7 godzin temu, Izaar napisał:

Dla jasności- poszła ta lista z numerami zamówień czy lepiej potwierdzić @? 

Jeszcze nie poszła ale w wolnej chwili wyślę.

Opublikowano
W dniu 11/22/2017 o 17:03, Mamrot napisał:

Jako osobę pośredniczącą proponuję kolegę @TDab ponieważ zaoferował pomoc jako pierwszy,

a nie przypuszczam żeby przesyłka dotarła przed 04.grudnia.

@michal. wpłaciłeś?

Dla przypomnienia: Nasza tabelka.

Nie wpłacałem. Najmocniej wszystkich zainteresowanych przepraszam, ale niespodziewane wydażenia i obowiązki nie pozwoliły mi na wzięcie udziału w zamówieniu.

Jeszcze raz przepraszam, również za brak informacji.

Opublikowano

Czy jest ktoś chętny na wspólne zakupy butów z afarleycountryattire.co.uk ? Przy dwóch parach jest dodatkowe 10% jedna przesyłka i jeszcze jest teraz kolejne 10% na każde buty a loake są na wyprzedaży z kolejnym upustem 30%!

Opublikowano

Panowie zamawiający z Olgi,

właśnie dostałem informację, że moje zamówienie jest gotowe. Tak przynajmniej podpowiada tłumacz google z włoskiego na angielski:

Good morning,

his order is ready. Proceed with the shipment

Thanks and best regards

Sara

WE WILL BE CLOSED FROM 7 DECEMBER TO 10 DECEMBER INCLUDED

Czy wysyłaliśmy do nich listę numerów w celu potwierdzenia, które zamówienia powinny być wysłane razem?

Opublikowano

To ja się grzecznie dopytałem Sary, czy otrzymała numery i potwierdziła, że tak i że już wysyłają koszule:

Dear Tomasz,
yes all of your shirts are ready so we proceed with shipping!

Thank you
Best regards
Sara

Mam nadzieję że all of Your shirts znaczy, że wszystkie nasze, a nie wszystkie moje dwie ;P
Opublikowano

I ja też dostałem odpowiedź:

Dear Krzysztof,

today we ship all shirts!

Than kyou so much

Bets regards

Sara

Więc chyba w tym tygodniu będą? W ogóle: gdzie będzie odbiór w Warszawie?

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, Caporegime napisał:

I jak im idzie? 

Sara miała mi dać znać jak wyślą paczkę, póki co nic nie napisała.

2 godziny temu, kzmo napisał:

Czy wysyłaliśmy do nich listę numerów w celu potwierdzenia, które zamówienia powinny być wysłane razem?

Tak.

Edytowane przez 123
Opublikowano
I ja też dostałem odpowiedź:

Dear Krzysztof,
today we ship all shirts!
Than kyou so much
Bets regards
Sara

Więc chyba w tym tygodniu będą? W ogóle: gdzie będzie odbiór w Warszawie?
Tak, jak tylko dotrą dam znać w wątku.

Opublikowano

A ja już mam potwierdzenie, że paczka jest nadana. 

Myślę, że na początku przyszłego tygodnia możemy się spodziewać towaru na miejscu.

Wstępne informacje odnośnie odbioru:

- w tygodniu możliwość odbioru w Domach Towarowych Centrum - Wars&Sawa od 9:00 do ok 17:30

- w weekendy oraz w godzinach wieczornych zapraszam na ulicę Sokołowską na Woli (po uprzednim umówieniu - muszę przywieźć koszulę ; dokładny adres na priv).

w każdym przypadku na priv przekażę numer telefonu - wszystko do dogadania.

Przesyłki możliwe - np. Inpost. Też wtedy proszę o priv. 

Jak tylko koszulę dojadą - dam tu znać.

Opublikowano

Drodzy,

mam super wiadomość! Przesyłka jest już u mnie :). Muszę przyznać, że wysłana we wtorek o 17:00 dotarła bardzo szybko. 

Na razie wszystko wygląda ok, wydrukuję sobie listę i w wolnej chwili sprawdzę, czy wszystkie koszule są (a tak wygląda).

I oficjalny plan działania:

• dziś do 18:00 koszule dostępne są na adresie Marszałkowska 104/122
  • Od jutra do poniedziałku 8:30 koszule mogą być dostępne na Sokołowskiej w Warszawa Wola (pełny adres podam na priv); ta opcja tylko, jeśli dogadamy się dziś do 17:30, inaczej czekamy do poniedziałku od 9:00 znów w centrum
  • standardowo, od 11.12.2017 koszule między 9:00-18:00 będą dostępne na Marszałkowskiej, od 18:00 do 8:30 dnia następnego (każdego dnia w tygodniu pracującym) oraz w weekendy po uzgodnieniu dostępne na Woli

W razie dodatkowych pytań - ślijcie je tu, lub na priv.

• Like 1
Opublikowano

Ilość paczek też się zgadza - 5 x 1 koszula plus 5 x 2 koszule. Opisane są nazwiskami, brak numerów, więc niestety będziemy dokładniej już sprawdzać to na priv.