Krzysiek_W Napisano 3 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 8 minut temu, eduardo napisał: Gdzie kupię jakiś fajny wizytownik, tak żeby w garniturze/marynarce mieć pod ręką? Mam taki https://www.barelly-bags.pl/wizytownik-skorzany/203/ ale zastanawiam się nad czymś ciekawszym i bardziej funkcjonalnym, ale z drugiej strony w miarę minimalistycznym. Mam ten że zdjęcia - 198. Jest świetny https://www.luxuryproducts.pl/wloskie-wizytowniki-kieszonkowe.html?gad_source=1&gad_campaignid=17276134024&gbraid=0AAAAAC1VvRwLFbxkWFjLfNva9u_lFxDXT&gclid=Cj0KCQjwuvrBBhDcARIsAKRrkjeIG06gcyob9wTtuTr2ZN5tBaXOs20fY0UPQ_XZY3HBTKxKK_alTQIaAsLlEALw_wcB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 3 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec Klasyczna formalna biała bawełniana koszula, ale z dłuższymi wyłogami kołnierza. Niby banał, ale szukam stacjonarnie w Krakowie od ręki w cenie powiedzmy do 400 zł. I nie jest łatwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1chalczyk Napisano 8 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec Hej, szukam etui, w którym mógłbym zmieścić ołówek automatyczny i pióro. Materiał: ciemnobrązowa skóra groszkowana/zamszowa, ew. zamszowa w kolorze butelkowej zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec Przebogata oferta rzemieślnicza: https://www.etsy.com/market/handmade_leather_pen_case 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tentomek Napisano 8 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec Fajne etui podróżne na 4-5 par okularów. Ma ktoś coś ciekawego do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano wczoraj o 15:39 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 15:39 Poszukuję plecaka, który byłby w miarę elegancki (można byłoby bez obciachu ubrać go do chinosów i koszuli), a byłby jak największy w kontekście możliwości bycia bagażem podręcznym w samolocie. Skóra lub skórzane elementy mile widziane, natomiast nie chciałbym żeby ten plecak kosztował więcej niż kilkaset PLN. Ktoś/coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano wczoraj o 16:05 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 16:05 23 minuty temu, MarianoItaliano napisał: Poszukuję plecaka, który byłby w miarę elegancki (można byłoby bez obciachu ubrać go do chinosów i koszuli), a byłby jak największy w kontekście możliwości bycia bagażem podręcznym w samolocie. Skóra lub skórzane elementy mile widziane, natomiast nie chciałbym żeby ten plecak kosztował więcej niż kilkaset PLN. Ktoś/coś? Oprócz denimowego, zamówiłem jeszcze taki, Monocaso. Kozacki, wg mnie super cena za tą jakość i skórę. Mój brązowy, ale są jeszcze czarne. Fotki również moje 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej.rutecki Napisano wczoraj o 17:24 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 17:24 Godzinę temu, Krzysiek_W napisał: Oprócz denimowego, zamówiłem jeszcze taki, Monocaso. Kozacki, wg mnie super cena za tą jakość i skórę. Mój brązowy, ale są jeszcze czarne. Fotki również moje 😀 To ten producent: https://monocaso.com/product/backpack-brown/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano wczoraj o 17:35 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 17:35 10 minut temu, maciej.rutecki napisał: To ten producent: https://monocaso.com/product/backpack-brown/ ? Tak, ten. Jeszcze w sklepie internetowym nie ma opcji wysyłki do Polski, ale przez whatsapp jest łatwy kontakt. Plecak z wysyłką 210€ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano wczoraj o 19:19 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 19:19 Wygląda bardzo fajnie, rozumiem natomiast, że jest to jednak raczej mniejszy plecak, taki bardziej codzienny - mnie chodziło o taki do samolotu na podróż nie tylko z laptopem, ale też z kosmetyczką i zmianą ubrań w podróż służbową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano wczoraj o 19:51 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 19:51 28 minut temu, MarianoItaliano napisał: Wygląda bardzo fajnie, rozumiem natomiast, że jest to jednak raczej mniejszy plecak, taki bardziej codzienny - mnie chodziło o taki do samolotu na podróż nie tylko z laptopem, ale też z kosmetyczką i zmianą ubrań w podróż służbową mniejszy to pojęcie względne - nie jest to plecak z gatunku na kanapki mi wchodzi do niego laptop 15", 3 notesy, ładowarka do lapka, power bank, kilka piór, mnóstwo pierdół i jeszcze jest miejsce. Kosmetyczna też by weszła, a ubranie słuzbowe - jeśli jesteś z morskiego patrolu to tak, kąpielówki wejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauryyys Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 23 godziny temu 4 godziny temu, Krzysiek_W napisał: Tak, ten. Jeszcze w sklepie internetowym nie ma opcji wysyłki do Polski, ale przez whatsapp jest łatwy kontakt. Plecak z wysyłką 210€ z dostawą żadnych problemów nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu 9 godzin temu, Mauryyys napisał: z dostawą żadnych problemów nie było? zero problemu, kupiłem w niedzielę, w poniedziałek nadano GLS, odebrałem w piątek (5 dni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej.rutecki Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 2 godziny temu 22 godziny temu, Mauryyys napisał: z dostawą żadnych problemów nie było? Z sklepów w Ukrainie nie ma żadnych problemów, nawet jak oficjalnie nie wysyłają za granicę. Zwykle wystarczy się zapytać przez FB/IG itp. i bez problemu idzie się dogadać. Najczęściej do wyboru jest Nova Post (masz placówki w Polsce + współpracują nawet z InPostem), także ichnia poczta narodowa (Ukrpostha, w Polsce trafia na Pocztę Polską). Wysyłka to kilka dni (wliczając odprawę celną). Najdłużej jest, gdy przesyłkę przejmuje w Polsce nasza Poczta, bo nasi nie pędzą (i na dzień dobry pobierają 8,50 za obsługę celną...), więc najlepiej kurierem. Zamawiałem już coś kilkanaście razy z Ukrainy (i przed, i w trakcie obecnej wojny) i bez żadnych niespodzianek. Jedyny potencjalny problem, to płatności: wschodnia, okupowana część ich kraju jest objęta sankcjami, także bankowymi. Niestety, niektóre nasze banki są tak nieogarnięte, że całe obwody (np, zaporoski) wrzucają do jednego worka. Efekt jest taki, że odrzuca transakcję. PayPal jest bezproblemowy, a sklepy wiedzą o problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Ja płaciłem Wise, dawniej Western Union Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi