Zajac Poziomka Napisano 10 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2022 10 minut temu, Wodzu napisał: Bardzo fajny garnitur. Ciekawi mnie wybór takiego kroju spodni - czym był podyktowany? Zmiana preferencji, przeznaczenie garnituru czy po prostu eksperyment? Mnie się podoba i uważam, że taki krój dobrze harmonizuje do Twojej rozbudowanej góry. Żadnej zmiany tu nie ma Spodnie mają dokładnie ten sam wykrój co poprzednie (od garnituru ślubnego), różnią się jedynie tym że mają mankiety. Mnie też się podobają, wydaje mi się że w końcu doszliśmy z Dawidem do takiego etapu że ani w spodniach ani w marynarkach nie chcę już nic zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 17 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2022 W dniu 10.08.2022 o 20:06, Zajac Poziomka napisał: A co ja będę pisać, na zdjęciach widać jak wyszło Komentarza nie wymaga owszem. Marynarka całkowicie bez podszewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2022 W dniu 17.08.2022 o 09:51, JDC napisał: Komentarza nie wymaga owszem. Marynarka całkowicie bez podszewki? Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 24 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2022 @Zajac Poziomka, od biedy może być👌😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 5 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2022 Kapitalny materiał i świetny garnitur, gratuluję! A Dawid jest super krawcem, który klientów stara się zrozumieć. Słucha, ale kiedy trzeba mówi. Tak się złożyło, że od roku jestem na etapie wymiany garderoby. Jestem po trzech garniturach i polecam. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2022 Cześć, mam na imię Łukasz i jestem dawidoholikiem - cztery garnitury i płaszcz😬 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2022 W dniu 5.09.2022 o 15:22, Stormont napisał: Kapitalny materiał i świetny garnitur, gratuluję! A Dawid jest super krawcem, który klientów stara się zrozumieć. Słucha, ale kiedy trzeba mówi. Tak się złożyło, że od roku jestem na etapie wymiany garderoby. Jestem po trzech garniturach i polecam. Dzięki! Garnitur już po pierwszym użyciu, świetnie się sprawdzał w 35 stopniowym upale. Co do materiału zgadzam się, Fresco Lite jest naprawdę fajne, przewiewne i mało gniotliwe, o wiele przyjemniejsze niż zwykłe Fresco, które w dotyku przypomina worek po ziemniakach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2022 Dwie nowe pary spodni od Dawida, Holland & Sherry Crispaire. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 9 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2022 Te zielone fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 8 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad Dawid podjął się wyzwania. Ostatnia fotka to autor kilka lat temu. Zobaczymy jak teraz wyjdzie ta kocykowa marynarka po odjęciu 25 kg przez obywatela🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad No ale przecież… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi