tryhp3 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 1 godzinę temu, roj napisał: Dobry, U kogo warto zamówić spinki do koszuli (nie kastom, bez udziwnień ), tak żeby wesperzeć kogoś kto robi spoko robotę (może związanego z Forum?) zamiast jakieś aparty itp.? Takie mam, aktualnie wzór wyprzedany, ale mają podobne. SP50A Spinki srebrne z czarnym onyksem. PROMOCJA! - 13034737929 - oficjalne archiwum Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Nie wiecie jak zapłacic w Meerminie? Mam do wysyłki tylko 3 kraje do wyboru: USa, Meksyk, Kanada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Jesteś na "polskiej" stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s To jest URL sklepu dla Polaka: https://eu.meermin.com/?loc=PL&cur=EUR(€)&lang=English Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andreik Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Czy ktoś z was ma jakiekolwiek doświadczenie z chińską marką Labour Union? Zastanawiam się nad kupnem płaszcza stamtąd ale trochę strach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zachar Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Czy buty marki Melvin & Hamilton mają sens w cenie 700 zł? Czy po prostu przepłacę za słabe buty warte 200 zł? Normalnie mają dużo potworków, ale te wyglądają normalnie. Są też wygodne (zamówiłem i zastanawiam się czy je zostawić). Jakieś ze strony Patine to już 2 razy więcej… https://www.zalando.pl/melvin-and-hamilton-clint-7-botki-mid-browndark-brownrich-tanbrown-me212k015-o13.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Przepłacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Mam od nich buty żeglarskie tylko kupione w outlecie Zalando za 1/3 ceny katalogowej, ale też przepłaciłem. Po kilkunastu założeniach widać, że zamsz na nich ma tendencje do mechacenia, rzemyki są kiepskiej jakości, podeszwa myślałem, że się rozchodzi ale jakaś taka cementowa dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi