Manul Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Tak to wygląda po długim czyszczeniu gąbką i ciepłą wodą z Ludwikiem . Wkurza mnie to. Nie mam komfortu psychicznego gdy to widzę podczas marszu 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 53 minuty temu Zgłoszenie Share Napisano 53 minuty temu Spróbuj użyć gumkę do zamszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś Napisano 22 minuty temu Zgłoszenie Share Napisano 22 minuty temu U mnie pasta do zębów działała cuda na takie podeszwy, ale jak już ten brud za mocno wsiąknął w podeszwę to ciężko było to doczyścić tak do zera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś Napisano 19 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 19 minut temu 7 godzin temu, Gocławianin napisał: @Michaś poszukaj na necie butów typu monkey shoes/boots. Stylistycznie podobne do tych podlinkowanych. Swego czasu sporo modeli monkey miał w swojej ofercie ich Trickers (teraz na ebay). Pojedyncze egzemplarze miał także Heinrich Dinkelacker (obie marki słyną z b.d. jakości), czy nps solovair (tańsze i jakościowo chyba gorsze od ww.) Dzięki, poszukam troszkę po tej nazwie. Niemniej jednak te trickersy nadal dla mnie zbyt takie dystyngowane są w odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 14 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 14 minut temu Ja czyszczę te podeszwy na bieżąco . Wygląda to tak, jak gdyby ten brud wniknął w strukturę tej gumy. Nigdy więcej takich podeszew. Mam i miałem sporo sztuk różnych modeli Trickers i bliski kontakt z tymi butami odmitologizował u mnie tę markę . Ze względu na zastosowaną konstrukcję buty Bourton / Stow i wszystkie pokrewne , są sztywne i twarde. Z pewnością nie są to dla mnie wygodne buty. W tych niby obszernych fasonach zawsze kupowałem true size i ciągle było coś nie tak . Osobiście nie polecam . Niewygodne i drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś Napisano 7 minut temu Zgłoszenie Share Napisano 7 minut temu 4 minuty temu, Manul napisał: Ja czyszczę te podeszwy na bieżąco . Wygląda to tak, jak gdyby ten brud wniknął w strukturę tej gumy. Nigdy więcej takich podeszew. Mam i miałem sporo sztuk różnych modeli Trickers i bliski kontakt z tymi butami odmitologizował u mnie tę markę . Ze względu na zastosowaną konstrukcję buty Bourton / Stow i wszystkie pokrewne , są sztywne i twarde. Z pewnością nie są to dla mnie wygodne buty. W tych niby obszernych fasonach zawsze kupowałem true size i ciągle było coś nie tak . Osobiście nie polecam . Niewygodne i drogie Dokładnie o to mi chodziło. Nie o to by sugerować że zbyt długo zwlekasz z czyszczeniem, tylko o to że z czasem ten brud jakby właśnie wsiąka w strukturę tak czy siak. U mnie właśnie tak było. Co do opinii o trickersach to wow dobrze wiedzieć bo bourtony zawsze mi się podobały. Na szczęście w trzewikach postawiłem na Cheaney, może będą wygodniejsze (mają przyjść w czwartek od pana śledzia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi