paparazzo Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Do jednej z warszawskich korporacji. U nas również zdarzają się kwiatki typu jeansy i biała koszula wyciągnięta ze spodni Gdzie byś się nie wybierał, skoro idziesz to raczej nie na wycieczkę, więc życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Dzięki dzięki... już po więc stres odpuścił A teraz wracajmy do tematu bo ostatnio mody szczególnie wrażliwi się zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Panowie, ile materiału będe potrzebował żeby uszyć kamizelkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 przy wzroście 177 dla mnie wychodzi 70 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 przy założeniu że cała kamizelka (także plecy) z tego samego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Panowie, szybkie pytanie - reklamować? Zwracać? Jak widać, na jednym bucie jest wyraźny ślad po farbie. Na drugim, skóra ma dość dziwne zgrubienia. Jest tam odrobinę ciemniejsza. Wydaje mi się, że coś takiego powinno być raczej sprzedawane jako buty z wadą fabryczną, ale może jestem przewrażliwiony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Witam,czy w ofercie sklepu CT występują koszule z pojedynczym mankietem na spinki? Jeśli tak to mógłby mi ktoś taki model wskazać "palcem" gdyż szuka szukam i widzę jedynie koszule z mankietem francuskim albo z pojedynczym na guziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janiezbedny Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Witam. Jako, że jestem zupełnym nowicjuszem popełniłem błąd zakupu czarnego garnituru. Wymiana w najbliższym czasie nie wchodzi w grę, dlatego proszę o radę. Jakie można stosować kombinacje koszul, krawatów, czy much. Czy trzeba ograniczać się wyłącznie do białej koszuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Nie da rady go sprzedać? W każdym razie poza białą koszulą polecałbym niebieską i wszelkiej maści wzory, które to trochę ożywią (kratki, paski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Ravic, reklamuj! Co to za producent takie kwiatki wciska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek321123 Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Witam, mam szybkie pytanie. W czerwcu mam ślub, szukam garnituru. Zdecydowałem się na MTM(głównie z powodów finansowych). Jestem dosyć szczupły 180cm wzrostu 63kg marynarka 42-44. Proszę o pomoc w wyborze miejsca zakupu Byłem już u Macaroniego chwile z nim rozmawiałem - było bardzo sympatycznie Zastanawiam się jeszcze nad Balthazarem a może polecicie mi jeszcze coś innego? Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Ravic, reklamuj! Co to za producent takie kwiatki wciska? Jloic Orange. Będę jutro pisał.. Ogólnie rzecz biorąc but wygląda dobrze (jestem świadomy, że nie jest to najwyższa półka), ale jednak te "szczegóły" trochę mnie zdziwiły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Wysoka temperatura / suchy magazyn - każdy rzeczoznawca to potwierdzi. Reklamuj. Ten ślad nie jest po farbie tylko czernidle szewskim - nie do usunięcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Dzięki Immune, czekałem po cichu na Twoją opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Pod koszulę można założyć tylko i wyłącznie podkoszulek? Zwykła, biała koszulka odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Koszula to już bielizna, więc wkładanie czegoś pod nią jest raczej niewskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
De Lasalle Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Jezeli chcesz to zaloz, byle byla ona dosc obcisla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Koszula to już bielizna, więc wkładanie czegoś pod nią jest raczej niewskazane. Od kiedy koszula to bielizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Od kiedy koszula to bielizna? Od zawsze, chociaż dzisiajszych czasach może to dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Od samego początku koszula spełniała rolę bielizny. Okryciem wierzchnim jest dopiero marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Miał ktoś styczność ze spodniami CT? Jak wygląda ich rozmiar? Czy slim fit, jest tak 'slim' jak koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Od zawsze, chociaż dzisiajszych czasach może to dziwić. Od samego początku koszula spełniała rolę bielizny. Okryciem wierzchnim jest dopiero marynarka. Kto by pomyślał! Co nie zmienia faktu, że nie wyobrażam sobie założyć koszulę na goły tors. Pytanie tylko, czy musi być to podkoszulek, czy może być koszulka? Nie jest to żaden karygodny grzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Nie jest, czasami dla niektórych nie jest to po prostu wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Czy buty z podeszwą Dainite to dobry wybór na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Oczywiście. Lepsze byłyby z commando sole, ale wyglądają dość hardkorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi