andreik Napisano 29 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad Czy ktoś z was ma jakiekolwiek doświadczenie z chińską marką Labour Union? Zastanawiam się nad kupnem płaszcza stamtąd ale trochę strach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zachar Napisano 1 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień Czy buty marki Melvin & Hamilton mają sens w cenie 700 zł? Czy po prostu przepłacę za słabe buty warte 200 zł? Normalnie mają dużo potworków, ale te wyglądają normalnie. Są też wygodne (zamówiłem i zastanawiam się czy je zostawić). Jakieś ze strony Patine to już 2 razy więcej… https://www.zalando.pl/melvin-and-hamilton-clint-7-botki-mid-browndark-brownrich-tanbrown-me212k015-o13.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 1 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień Przepłacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 2 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień Mam od nich buty żeglarskie tylko kupione w outlecie Zalando za 1/3 ceny katalogowej, ale też przepłaciłem. Po kilkunastu założeniach widać, że zamsz na nich ma tendencje do mechacenia, rzemyki są kiepskiej jakości, podeszwa myślałem, że się rozchodzi ale jakaś taka cementowa dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 4 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień Podpowiecie jaki rozmiar Red Wingów Moc toe będzie odpowiedni na stopę 28cm/8,5-9UK? Wertuję internet, Reddita itp., ale nie mogę znaleźć satysfakcjonującej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 4 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień Godzinę temu, papiez_ napisał: Podpowiecie jaki rozmiar Red Wingów Moc toe będzie odpowiedni na stopę 28cm/8,5-9UK? Wertuję internet, Reddita itp., ale nie mogę znaleźć satysfakcjonującej odpowiedzi. Zapewne 10 US, może 10,5 US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroinfinity Napisano 4 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień Czy ktoś może polecić krawca w Warszawie, który odszyje dziurki na rękawach w płaszczu? Chodzi o wełniany płaszcz, który ma niewykończone rękawy. Chciałbym żeby dziurki wyglądały jak najbardziej fabrycznie, więc nie muszą być odszyte ręcznie. Nie muszę ich również przecinać. Natomiast same guziki bez odszycia wyglądają dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ems Napisano 5 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień Co myślicie o tej kurtce, waszym zdaniem jest atrakcyjna/brzydka podoba się minimalistyczny design? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień Na pewno pasuje do anturażu 😁 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś Napisano 5 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień Jak dla mnie to z tyłu jeszcze jako tako. Od przodu trochę jakby była zbyt ciasna w brzuchu. Kurtka przybiera trochę kształt brzucha zamiast swoim krojem robić robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ems Napisano 5 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 20 minutes ago, Michaś said: Jak dla mnie to z tyłu jeszcze jako tako. Od przodu trochę jakby była zbyt ciasna w brzuchu. Kurtka przybiera trochę kształt brzucha zamiast swoim krojem robić robotę. Uważasz że mógłbym pójść o rozmiar większy czy krytykujesz kroj? Ogólnie ta kurtkę mogę śmiało zwrócić więc pytam o szczere opinie, czy ogólnie może się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 5 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień Mi osobiście nie podoba się bomberkowy krój ze ściagaczami, szczególnie na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś Napisano 5 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2 godziny temu, Ems napisał: Uważasz że mógłbym pójść o rozmiar większy czy krytykujesz kroj? Ogólnie ta kurtkę mogę śmiało zwrócić więc pytam o szczere opinie, czy ogólnie może się podobać. Ciężko mi powiedzieć, czy to kwestia kroju czy rozmiaru. Uważam natomiast, że jeśli po założeniu kurtki nie masz efektu wow i przekonania wewnętrznego, jest to dokładnie to czego szukasz to ja bym odpuścił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaś Napisano 5 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień Na pewno nie opierałbym ostatecznej decyzji na głosie ludu z forum bo później to ty będziesz chodzić w tej kurtce, a nie my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ems Napisano 6 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 10 hours ago, Michaś said: Na pewno nie opierałbym ostatecznej decyzji na głosie ludu z forum bo później to ty będziesz chodzić w tej kurtce, a nie my Jasne , tylko się pytam . Mam kilka skórzanych kurtek, brandonki, designerskie, korzuch ale to pierwsza tak minimalistyczna i odnoszę wrażenie że dobrze współgra z bluza z kapturem bardziej casualowo ale chciałem też zobaczyć co ludzie myślą 🤷🏻♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 10 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień Zamówiłem w sklepie Bytom, dwie rzeczy w promocji dodatkowe -20%: 1. Płaszcz za 399,90 zł. 2. Spodnie za 89,99 zł. Po rabacie wyszło: 1. Płaszcz: 319,92 zł. 2. Spodnie: 71,92 zł. Odesłałem spodnie, nic mi w nich nie pasowało, nogawka na dole 5 cm szersza niż w opisie, materiał bardzo słabej jakości, zdjęcie na stronie przedstawiało inny produkt, w naturze spodnie wyglądały jak dresy z ortalionu. Dostałem fakturę korygującą i zwrot na konto 7,99 zł. Normalna sytuacja? Chciałem zapoznać się z regulaminem promocji ale go nie widzę, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 7.99... tyle kosztowało mnie napisanie tego posta 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 10 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień Napisz do nich, żeby Ci wyjaśnili. Coś tu raczej nie zagrało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forto Napisano 10 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień Zamówiłem w sklepie Bytom, dwie rzeczy w promocji dodatkowe -20%: 1. Płaszcz za 399,90 zł. 2. Spodnie za 89,99 zł. Po rabacie wyszło: 1. Płaszcz: 319,92 zł. 2. Spodnie: 71,92 zł. Odesłałem spodnie, nic mi w nich nie pasowało, nogawka na dole 5 cm szersza niż w opisie, materiał bardzo słabej jakości, zdjęcie na stronie przedstawiało inny produkt, w naturze spodnie wyglądały jak dresy z ortalionu. Dostałem fakturę korygującą i zwrot na konto 7,99 zł. Normalna sytuacja? Chciałem zapoznać się z regulaminem promocji ale go nie widzę, pomożecie? Jeśli promocja dotyczyła zakupu 2 rzeczy to oddając jedną nie spełniasz warunków promocji. Płacisz wiec za 1 sztukę cenę bez promocji.Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ems Napisano 12 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień Mogę pospamować trochę pytaniami o fit? Blake Hedley to angielska firma produkująca wysokiej jakości skórzane kurtki z kożuchem w przystępnej cenie , ich kurtki z reguły nie są tak grube jak standardowe shearling aviator to też lepiej mogą nadawać się do naszych warunków gdzie temperatura nie będzie taka niska i można je nosić nawet na jesień/wczesna wiosnę. właśnie nabyłem ten okaz , pytanie o rozmiar czy nie wygląda na zbyt dużą? W barkach nie mam problemu, pytam o brzuch bardziej. Sorry za kiepskiej jakość zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 12 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień Z tyłu jest ok, z przodu za ciasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ems Napisano 12 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2 hours ago, Velahrn said: Z tyłu jest ok, z przodu za ciasna. ja myślałam że luźna , chyba że zdjęcia nie oddają jak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 22 godziny temu, Ems napisał: ja myślałam że luźna , chyba że zdjęcia nie oddają jak jest . Co miałeś ubrane pod kurtką? Wygląda jakby to był tylko t-shirt, najlepiej przymierzyć z jakąś dodatkową warstwą. Chyba, że właśnie tak planujesz nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ems Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 12 minutes ago, suede said: Co miałeś ubrane pod kurtką? Wygląda jakby to był tylko t-shirt, najlepiej przymierzyć z jakąś dodatkową warstwą. Chyba, że właśnie tak planujesz nosić Tzn mieszkam w Anglii, tutaj zresztą podobnie jak w PL temperatura rzadko schodzi poniżej -3/-5 a ta kurtka śmiało zapięta utrzyma ciepło , ewentualnie cienka wełna . Gdybym tak planował nosić to nie wydaje się w brzuchu aż zbyt luźna ? Ta kwestia mnie najbardziej trapi a samemu trudno mnie ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 13 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2 godziny temu, Ems napisał: Gdybym tak planował nosić to nie wydaje się w brzuchu aż zbyt luźna ? Ta kwestia mnie najbardziej trapi a samemu trudno mnie ocenić Patrząc po zdjęciach to moim zdaniem odstaje w okolicach brzucha. Nie wiem tylko czy to kwestia samego brzucha, czy nadmiaru materiału 🙂 Zakładam, że to jest ten model (mam na myśli krój, bo kolory są inne): https://blakehedley.com/products/the-regis-bournville Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi