Dyjamentowski Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 Zara zrobiła kolekcję Zara x Nanushka i z przykrością stwierdzam, że mnie dwa artykuły korcą: płaszcz i sweter. Panowie, czemu nie warto? Cytuj
lubo69 Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 7 minut temu, Michaś napisał: Kurtka z konia w której nie można ruszyć ręką? Brzmi dobrze xd 6 minut temu, Michaś napisał: Widziałem filmik jak Iron Snake ubiera ta bluzę z wonder loopera. Paskudnie się to układa. Z reguły takie rzeczy "paskudnie się układają" tylko kiedy są nowe. 1 minutę temu, Dyjamentowski napisał: Zara zrobiła kolekcję Zara x Nanushka i z przykrością stwierdzam, że mnie dwa artykuły korcą: płaszcz i sweter. Sweter fajny, ale zatrzaski gorsze. Cytuj
metius Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 Czy ktoś może napisać jak wygląda kwestia cła i dodatkowych opłat (VAT) za zakupy w MR PORTER? Czy w ogóle jest jakaś "kwestia"? Z tego co czytałem, firma ma siedzibę m. in. w UK i USA, stąd pytanie. 1 Cytuj
papiez_ Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 1 godzinę temu, metius napisał: Czy ktoś może napisać jak wygląda kwestia cła i dodatkowych opłat Powinny być uwzględnione w cenie zakupu. Cytuj
Michaś Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 11 minut temu, papiez_ napisał: Powinny być uwzględnione w cenie zakupu. Tylko czy to uwzględnia też w ewentualnych zwrotach pokrycie kosztów tych opłat. Mr Porter deklaruje darmowe zwroty i się zastanawiam, czy to jest tak bezproblemowe jak się wydaje. Cytuj
lubo69 Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 Zamawiałem kilkakrotnie, odsyłałem raz, żadnych dodatkowych kosztów. Wysyłki są z Włoch. To ta sama firma co Yoox. 1 Cytuj
metius Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 39 minut temu, lubo69 napisał: Zamawiałem kilkakrotnie, odsyłałem raz, żadnych dodatkowych kosztów. Wysyłki są z Włoch. To ta sama firma co Yoox. Możesz napisać jaka firma kurierska obsługiwała przesyłkę? Zawsze wybieram punkt dostawy inny niż dom i DHL oraz DPD nigdy nie robią z tym problemów. W przeciwieństwie do Fedex, który w moim mieście to dno. Cytuj
lubo69 Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2024 Raz UPS, raz DHL. Z Yoox jest zawsze UPS, więc to jest chyba ich opcja domyślna. 1 Cytuj
void Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 Cześć, jako użytkownik bojówek, z których chce zrezygnować, mam pytanie odnośnie telefonu. Gdzie go wsadzić bez kieszeni na udach? W kieszeń spodni z przodu - nie usiądę, ani się nie schylę. W kieszeń spodni z tyłu - nie usiądę, poza tym brzydko odstaje. Telefon nosze dopiero niecałe 20 lat. Wcześniej nosiłem spodnie bez kieszeni na udach, ale wraz z komórkami doszedł mi ten problem. Cytuj
lubo69 Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 Cała ludzkość zmaga się z tym wyzwaniem właśnie od jakichś 20 lat. Kobiety mają łatwiej z tymi swoimi szanelami i lui witonami. Nam pozostaje tłumaczyć się ze swoich wyborów: W Twojej bezbojówkowej przyszłości widzę marynarki z wewnętrznymi kieszeniami. 2 1 Cytuj
Dyjamentowski Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 Telefony są teraz na tyle duże i ciężkie, że nawet płaszcz potrafią dociążyć jednostronnie, a co dopiero marynarkę. Ja noszę w tylnej kieszeni spodni i pracowicie wyciągam, jak siadam. Cytuj
lubo69 Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 Pan Błoński jest zdania, że 90% ludzi ma jedno ramię niżej (zwykle prawe), więc telefon można włożyć do kieszeni po drugiej stronie, postawa się wyrówna. 3 Cytuj
void Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 4 godziny temu, lubo69 napisał: W Twojej bezbojówkowej przyszłości widzę marynarki z wewnętrznymi kieszeniami. Tak zrobię w drugim kroku. Przeglądając tematy tutaj na najbliższy miesiąc-dwa planuję kupić chinosy i koszule. O marynarce pomyślę w styczniu. Z eleganckich rzeczy mam tylko garnitur ślubny. Teraz chcę rzeczy, w których będę chciał i mógł chodzić częściej niż na własny ślub. 2 Cytuj
tryhp3 Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 12 godzin temu, void napisał: W kieszeń spodni z przodu - nie usiądę, ani się nie schylę. Jak nosisz skinny to możesz mieć taki problem. Do kieszeni klasycznych spodni powinno wejść pół litry. 2 Cytuj
dragonek Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2024 W chinosach/dżinsach typu slim fit bez problemu wchodzi telefon 6.7" do przedniej kieszeni. Cytuj
Coven Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2024 Czy ktoś Was poszerzał kiedyś płaszcz z Bytomia? Jest to możliwe? Ciężko pod podszewką wyczuć ile tego zapasu w rzeczywistości jest. Cytuj
Intrigued Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2024 15 minutes ago, Coven said: Czy ktoś Was poszerzał kiedyś płaszcz z Bytomia? Jest to możliwe? Ciężko pod podszewką wyczuć ile tego zapasu w rzeczywistości jest. Ja próbowałem z marynarką.. i nie było z czego poszerzyć Obawiam się, że z płaszczem może być podobnie, aczkolwiek to tylko moje przypuszczenia. 1 Cytuj
Sokol Opublikowano 6 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2024 Dzień dobry Panowie, jest dostępny do wzięcia taki garnitur za 5.5 k, materiał Loro Piana 150 s. Jak według was leży i czy warto go kupić ? Cytuj
suede Opublikowano 6 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2024 3 godziny temu, Sokol napisał: Dzień dobry Panowie, jest dostępny do wzięcia taki garnitur za 5.5 k, materiał Loro Piana 150 s. Jak według was leży i czy warto go kupić ? Moim zdaniem marynarka lezy bardzo dobrze. Spodnie z tyłu się brzydko układają i tu na pewno przydałaby się korekta. Czy nie są za wąskie w łydkach? Cytuj
mosze Opublikowano 6 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2024 Czy warto to nikt obiektywnie nie oceni. Masz pomysł na ten garnitur czy chcesz kupić, bo "się opłaca"? Bo mnie się kojarzy z dyrektorem działu marketingu lub artystycznym. Oceniając ze zdjęć - marynarka wyraźnie za krótka, stąd również talia jest za wysoko, rękawy też za krótkie (to być może można poprawić). Dla mnie to by oznaczało rezygnację z zakupu. 1 Cytuj
flozbi Opublikowano 6 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2024 Zamawiał ktoś tutaj buty? https://ekskluzywnykrawiec.pl/shoes/ Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2024 Mam nadzieję że nie. 1 Cytuj
kniew96 Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 Gdzie szukać klasycznego, grantowego płaszcza (dyplomatki) w budżecie 1000-1500 zł? Cytuj
Intrigued Opublikowano 8 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2024 23 hours ago, kniew96 said: Gdzie szukać klasycznego, grantowego płaszcza (dyplomatki) w budżecie 1000-1500 zł? Rodzime marki mają w tych cenach całkiem sensowne propozycje. SuSu będzie nieco powyżej tej kwoty. Cytuj
Intrigued Opublikowano 8 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2024 On 11/6/2024 at 3:34 PM, Sokol said: Dzień dobry Panowie, jest dostępny do wzięcia taki garnitur za 5.5 k, materiał Loro Piana 150 s. Jak według was leży i czy warto go kupić ? Średnio to wygląda w moim odczuciu. Powody te same, które są wspomniane powyżej. Moim zdaniem za te kwotę sensowniej uszyć garnitur w systemie MTM. Efekt będzie zdecydowanie lepszy. 150s to również bardzo delikatny materiał. To nie jest materiał do „codziennego” męczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi