adam100 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Dyspenser konkursowy. Działa. pozdrawiam 5 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Dyspenser konkursowy. Działa. Ładne buty! 1 Cytuj
Mateusz Papiernik Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 U mnie też dotarły (dziękuję!), ale jeszcze nie miałem okazji przywieźć z biura do domu i ofotografować Na szybko tylko napiszę, że na żywo kopyto butów Patine jest duuużo smuklejsze i zgrabniejsze, niż wydawało mi się ze zdjęć. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kavainka Opublikowano 8 Lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 przymiarka, chwila niepewności .. i wszystko pasuje 11 Cytuj
Kyle Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Wyglądają całkiem zgrabnie, jaki to rozmiar? 1 Cytuj
KIERMAN Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Wyglądają o niebo lepiej niż na zdjęciach ze strony www. 1 Cytuj
Mateusz Papiernik Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2015 Na szybko zaraz po wyjęciu z pudełka - postaram się później zrobić lepsze zdjęcia Dzięki wielkie! Z ciekawostek - wszystkie dotychczasowe buty, które mam, to 6.5G. Barkery z Indii musiałem długo rozbijać, bo były wyraźnie ciasne, Loake 026 są bardzo ok, superszerokie Loake 3625 mają lekki luz, ale w granicach rozsądku. W ciemno poprosiłem o buty Patine w rozmiarze 6.5 i... skończyło się na tym, że mogłem je zasznurowane zdjąć z nogi Poprosiłem Daniela o wymianę na 6-tki, które właśnie odebrałem od kuriera i leżą jak ulał. W palcach może ociupinkę ciasne, ale spokojnie się rozbiją. Jak się skóra ułoży, powinna też się przestać pięta lekko ślizgać. Wniosek z tego taki, że kopyto w butach Patine jest naprawdę obszerne! Same buty i ich jakość wykonania na pierwszy rzut oka robią fantastyczne wrażenie. Jak nakremuję, napastuję i pochodzę - będę umiał powiedzieć więcej 5 Cytuj
Remy Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Podziękowania dla organizatorów za zestaw trzech produktów Tarrago ! Aby nie było, że tylko pierwszoligowe buty zasługują na dbałość. 2 Cytuj
Remy Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 Wniosek z tego taki, że kopyto w butach Patine jest naprawdę obszerne! Same buty i ich jakość wykonania na pierwszy rzut oka robią fantastyczne wrażenie. Jak nakremuję, napastuję i pochodzę - będę umiał powiedzieć więcej Znamienne że przy swojej obszerności, kopyto wygląda bardzo zgrabnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi