Xune Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Wstępnie byłbym zainteresowany, 14 maja i Szwalnia brzmi nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Też nie widzę przeciwwskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Czterech chętnych: Denior, jeśli uznasz za stosowne, wydziel osobny wątek. Szwalnię mogę zarezerwować. Link do festiwalu wina nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Proszę, zarezerwuj stolik(może dwa?). Link nie działa prawdopodbnie dla osób niezalogowanych, bo to wydarzenie 18+ - sprawdzałem na drugiej przegladarce, wyskakuje komunikat. Poza FB prawie nie ma informacji w internecie na ten temat, jedynie o pierwszej eydcji.Myśle ze lepiej bedzie kontynuować spotkania łódzkie w tym wątku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 OK - na którą godzinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Myślę że 18, będzie wszystkim pasowała. Odpowiednio póżno po sobotnich obiadach i w miarę przed imieninami u cioci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Tak myślę, ale pytałem też w kontekście tych dni wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Tak myślę, ale pytałem też w kontekście tych dni wina. Festiwal win polskich jest od 14:00 do właśnie 18:00 lub 19:00(piszę z pamięci i na dodatek z telefonu), wiec nie będzie kolidowalo dla zainteresowanych. Byle tylko się zbytnio nie "zmeczyc" na tym festiwalu Proponuje zmianę szyku w temacie wątku na "Łódzkie Spotkania, czyli Theo wir fahr'n nach Lodz" - akcent regionalnosci bedzie widoczny z poziomu strony głównej forum i być może wpłynie na frekwencję w temacie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanctim Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Ja z chęcią się pojawię, o ile tylko czas na to pozwoli. Na piotrkowskiej 217 nie wiem czy nie będzie strasznych tłumów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Jeżeli wszystko "zaskoczy" to wchodzę all in. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Proponuje zmianę szyku w temacie wątku na "Łódzkie Spotkania, czyli Theo wir fahr'n nach Lodz" - akcent regionalnosci bedzie widoczny z poziomu strony głównej forum i być może wpłynie na frekwencję w temacie Proszę bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 27 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Zarezerwowałem stolik w Szwalni Smaków, Piotrkowska 217 - 14 maja, godzina 18. Wstępna lista obecności: 1. damiance 2. Denior 3. Hush 4. lubo69 5. Sanctim 6. Skalpel 7. Xune 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 W tym terminie będę na forumowym spotkaniu - ale forum CW - w Pabianicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Z przyjemnością się pojawię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Ja również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 (edytowane) Bardzo się cieszę Panowie - do zobaczenia. Przewiduję dwie niespodzianki; jedna jest związana ze @Skalpelem, który wszakże osobiście nie może jednak się pojawić. Uaktualniona lista: 1. damiance 2. Denior 3. eye_lip 4. Hush 5. lubo69 6. roland 7. Sanctim 8. waski 9. Xune Edytowane 10 Maj 2016 przez lubo69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Również się pojawię, do zobaczenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 (edytowane) Cytując klasyczny tekst "Czy jest tu Łódź, czy jest tu piotrkowska?", bo obexnie wyglada to tak ze na łódzkim spotkaniu będzie wiecej osob spoza regionu łódzkiego. Jutro postaram rozeslać wici(spam) do łódzkich użytkowników tak jak poprzednim razem- bo jestem na zsyłce w dzikim kraju, moze zwiekszy frekwencje. Przybyszom z daleka, przypominam ze w umowionym miejscu, w godzinach wcześniejszych, będzie możliwość podegustowania polskich win Edytowane 11 Maj 2016 przez Denior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Wszystko mi się ładnie poukładało, więc jednak zawitam. Przepraszam za zamieszanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Panowie, to już jutro. Rezerwacja potwierdzona. Dla przybyszy z daleka: to jest niby "ta słynna Piotrkowska", ale niekoniecznie najbardziej reprezentacyjny fragment. Jak będzie Wam chodził po głowie afterek, na off-Piotrkowską jest 10 minut spacerkiem, ale na pewno będzie tłoczno. W tym kontekście lepszy będzie beforek.Do jutra. Ostateczna lista, według mojej wiedzy: 1. Denior 2. eye_lip 3. Hush 4. lubo69 5. roland 6. Sanctim 7. Skalpel 8. waski 9. Xune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 Bardzo żałuję że za późno przeczytałem o spotkaniu i nie mogę już zmienić wcześniejszych planów, chętnie bym was poznał "na żywo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 Świetny wieczór - dziękuję wszystkim. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 Również dziękuję bardzo serdecznie, miło było spotkać tak zacne grono. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 Również dziękuję - było świetnie. Do następnego! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 Koledzy dzięki za super spotkanie, było krótko ale intensywnie, miło było Was poznać w realu i spotkać ponownie tych których już znam. Świetna teczka lubo69, Skalpel 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi