Luriw Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Jaki powinien być garnitur, który można założyć na ślub, a jednocześnie po zdekompletowaniu wyglądałby dobrze z jeansami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 3 godziny temu, Luriw napisał: Jaki powinien być garnitur, który można założyć na ślub, a jednocześnie po zdekompletowaniu wyglądałby dobrze z jeansami? Nie ma takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Tak bym nie generalizował. Niektórzy wymyślają śluby w stylu rustykalnym, albo gdzieś na plaży czy pustyni. Więc to zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Tak wiem , na myśli miałem klasyczny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luriw Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty @Szydlowsky Myślałem że może byłoby możliwe jakieś połączenie prostych, ciemnych jeansów w kroju regular wraz np z granatowa marynarka wykonana z wełny tropik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Średnio, choćby z tego powodu, że tropik jest raczej cienki a jeans gruby i gramatura zupełnie się nie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanko Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Kup uniwersalną marynarkę + spodnie materiałowe. Na wesele wystarczy, a późniejsze dołączysz do tego jeansy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Godzinę temu, kanko napisał: Kup uniwersalną marynarkę + spodnie materiałowe. Na wesele wystarczy, a późniejsze dołączysz do tego jeansy. Pozostaje kwestia czy ślub własny czy wystąpi jako gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luriw Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Generalnie to nie wybieram się na żaden ślub. Zadałem pytanie w ten sposób, ponieważ szukam czegoś, co będzie wyglądało w miarę biznesowo i konkretnie, a równocześnie będzie można połączyć to z jeansami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Biznesowy garnitur to taki z fakturą - można kombinować z jeansami. Garnitur bardziej wieczorowy czy na ślub jest gładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luriw Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Aha, dzięki. Myślałem że nie ma między tym jakieś wielkiej różnicy. Jaka to faktura mniej więcej powinna być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 17 Luty Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty Np. sharkskin, żabie oczko jakaś delikatna jodełka. Jest sporo artykułów na ten temat Garnitur wieczorowy vs. garnitur biznesowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luriw Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty Mam pytanie, jak na marynarce na wysokości guzika który się zapina, tworzą się nieestetyczne fałdy materiału, to oznacza że jest ona za ciasna w talii czy w klatce piersiowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty Godzinę temu, Luriw napisał: Mam pytanie, jak na marynarce na wysokości guzika który się zapina, tworzą się nieestetyczne fałdy materiału, to oznacza że jest ona za ciasna w talii czy w klatce piersiowej? Obie opcje są możliwe, zazwyczaj w talii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 4 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień W dniu 18.02.2025 o 16:16, Luriw napisał: Mam pytanie, jak na marynarce na wysokości guzika który się zapina, tworzą się nieestetyczne fałdy materiału, to oznacza że jest ona za ciasna w talii czy w klatce piersiowej? A klapy jak się układają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi