Mr.L.Messi Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Dobry wieczór, Buszując dziś w SH, napotkałem taką o to dwurzędówkę.Całe 5zł. Kolor to ciemny granat, na zdjęciach mogła wyjśc jakby była czarna,nowiutka żadnych śladów użytkowania nie widać. Jak Panowie myślicie, może być ? oczywiscie rękawy do skrócenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Wygląda na to, że nie tylko rękawy, ale cała za duża 1-2 rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Jeśli nie 3-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Moim zdaniem nie ma sensu myśleć o zabawie w przeróbki. Za dużo tego, już abstrahując od układu 6x1. Guziki sobie zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.L.Messi Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Dziękuję za porady. Niestety ze względu jaki sport uprawiam (kulturystyka) mnieszy rozmiar byłby okej, ale w ramionach bym mógł mieć problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Ramiona też za duże w niej są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Jakie kolory chinosów można uznać za najbardziej uniwersalne? Muszę kupić minimum trzy pary spodni, zastanawiałem się nad chino w kolorze piasku, brązowymi (kawa z niewielką ilością mleka i może zaszaleć - burgundowymi? Nigdy nie nosiłem takich kolorów jak wcześniej wspomniany burgund, dlatego nie wiem czy to się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Dorzuciłbym granat. Sam burgundowych nie mam - jakoś nie mogę się przemóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Jakie kolory chinosów można uznać za najbardziej uniwersalne? Muszę kupić minimum trzy pary spodni, zastanawiałem się nad chino w kolorze piasku, brązowymi (kawa z niewielką ilością mleka i może zaszaleć - burgundowymi? Nigdy nie nosiłem takich kolorów jak wcześniej wspomniany burgund, dlatego nie wiem czy to się sprawdzi. Jako uniwersale obstawiam granat a do tego jakieś w piaskowym kolorze oraz może burgund, butelkowy lub uniwersalne szare? Zastanów się z czym będziesz je nosił i na tej podstawie podejmij decyzję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Szare, granatowe, khaki, piaskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogqozo Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 W odpowiednim temacie jest sporo poradników podstaw doboru garniturów i koszul. Macie rzeczy w tym stylu dla okularów przeciwsłonecznych? Zgubiłem półprzezroczyste, duże aviatory (w sensie podobieństwa, nie rzucałbym tyle kasy na okulary...) w cienkich oprawkach i myślałem nad czymś bardziej... eleganckim, dorosłym (ale żeby nie wyglądało śmiesznie z casualowymi ubraniami). Jaki mam kształt twarzy - nie umiem stwierdzić, nie rozpoznaję tego, mogę ewentualnie rzucić zdjęcie, jeśli forumowa etykieta dopuszcza publiczne wrzucanie nie najładniejszych gęb. Jakieś ogólne podstawowe porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Akurat aviatory są całkiem klasyczne i myślę, że możesz przy nich pozostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ati Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 W moim mniemaniu, za bardziej eleganckie, a jednocześnie nie tak oklepane, mogą uchodzić Ray Ban Clubmaster. Być może Ci się spodobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 W odpowiednim temacie jest sporo poradników podstaw doboru garniturów i koszul. Macie rzeczy w tym stylu dla okularów przeciwsłonecznych? Zgubiłem półprzezroczyste, duże aviatory (w sensie podobieństwa, nie rzucałbym tyle kasy na okulary...) w cienkich oprawkach i myślałem nad czymś bardziej... eleganckim, dorosłym (ale żeby nie wyglądało śmiesznie z casualowymi ubraniami). Jaki mam kształt twarzy - nie umiem stwierdzić, nie rozpoznaję tego, mogę ewentualnie rzucić zdjęcie, jeśli forumowa etykieta dopuszcza publiczne wrzucanie nie najładniejszych gęb. Jakieś ogólne podstawowe porady? Hej. Zapoznaj się może z tym tematem: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1217-stylowe-oprawki-okulary/?hl=oprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Jakie kolory chinosów można uznać za najbardziej uniwersalne? Muszę kupić minimum trzy pary spodni, zastanawiałem się nad chino w kolorze piasku, brązowymi (kawa z niewielką ilością mleka i może zaszaleć - burgundowymi? Nigdy nie nosiłem takich kolorów jak wcześniej wspomniany burgund, dlatego nie wiem czy to się sprawdzi. Khaki, inne piaskowe odcienie, szare. Pozniej mozesz sie zastanowic na kolorami sezonowymi. Granatowych nie kupuj, odd trousers w tym kolorze sa wyjatkowo nieprzydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Ja doradziłbym piaskowe/beżowe, granatowe i wełniane szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 I znów wzywam swoich superbohaterów na ratunek Pomóżcie drodzy Panowie którą kombinację wybrać ? Bo uparłem się aby koniecznie włożyć tą koszulę jutro i teraz próbuję dosztukować do niej marynarkę (na dole będą jeansy ze zdjęcia nr 4) Osobiście jakoś najbardziej mi leży opcja trzecia. Zastanawiam się jeszcze nad skarpetkami ale pewnie pójdę pod któryś z kolorów koszulowych pasków. Na nogi wcisnę chyba czarne matowe pantofelki , bo brązowe brogsy coś mi nie leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Jeżeli już musisz, to wg mnie zestaw z szarą marynarką prezentuje się najmniej źle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Moim zdaniem zestaw z szarą marynarką jest najgorszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGinter Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Z zaprezentowanych jak na moje to numer pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Masz tylko jedną koszulę? bo do wszystkich marynarek źle ona wygląda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Wg mnie raczej opcja pierwsza i zdecydowanie brązowe brogsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Do takiej koszuli proponowałbym gładką marynarkę. Tak w ogóle to wybrałbym zestaw ostatni, ale zamienił właśnie koszulę. Na białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Dzięki za odzew Nie odważyłem się jednak tak wyjść i widzę że dobrze zrobiłem bo by mnie jeszcze jakiś p.Pajacyków skrytykował w tv . Macie jakieś propozycję na marynarkę do tej koszuli ? Padła sugestia że jednolita/gładka - w jakim kolorze ? dodam jeszcze że jest ona na spinki więc pewnie noszenie jej bez marynarki nie wchodzi w grę ? Krzysiek_W - koszul mam (jak na standardy początkującego) bez liku jednakże próbuję ujarzmić tą konkretną Karol G.- rzeczywiście biała koszula wygląda bardzo dobrze w tamtym zestawie ale to już na sobie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Granat, sportowa (nakładane kieszenie itp.) Koszulę przerobiłbym na button-down. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi