Kewin Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Przyjaciele, Doszły mnie słuchy, że w naszym kraju, w związku z 400 rocznicą śmierci Shakespeare’a, są do kupienia bilety, za 400 groszy. Tutaj szczegóły: http://www.wszczecinie.pl/aktualnosci,tylko_4_zl_za_bilet_do_teatru_niebawem_rusza_sprzedaz,id-26636.html Pomyślałem, że to fajna okazja, byśmy się wspólnie gdzieś wybrali. Mi zależy, by udać się do Opery Na Zamku, jest ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Ja jestem chętny i też najbardziej do opery. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 10 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Ja bym był bardzo chętny, natomiast z tego co czytałem to bilety są dostępne tylko w kasie (także ktoś osobiście musiałby czatować w tę sobotę) a po drugie - pytanie o której godzinie zaczyna się spektakl w sobotę 21 maja. Bo planujemy w tym czasie wycieczkę do Hamburga, ale jeżeli zaczynałby się powiedzmy koło 20-21 to jest szansa że na ten czas wrócimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Słyszałem, że w tej cenie tylko 1 bilet na osobę i tylko w kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Tylko w kasie, ale ja czytałem, że dwa bilety na osobę. Spektakl zaczyna się o 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Polecam wizytę w operze po remoncie robi wrażenie gdyby nie ten Hamburg, to z chęcią bym się wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 18 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Wstępnie badam grunt: kto były chętny na wycieczkę do Berlina w połowie lipca (koło 16-17)? Jednodniowa wycieczka, tradycyjnie dla chętnych przystanek na Shoepassion, kiełbaska, może jeszcze wjazd windą na wieże telewizyjną i tam kawa z widokiem? Ogólnie ostatnio poznaliśmy trochę miasto, także mądrzejsi o kolejne doświadczenia gwarantujemy masę atrakcji można zabierać znajomych, osoby towarzyszące itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 23 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Kto będzie w najbliższą środę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Obecny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Będę Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Ja też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 24 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Zatem potwierdzam, że mamy rezerwację na godz. 19.00 w Starej Komendzie na placu Batorego. Nie przyjmują rezerwacji na ogródek, ale myślę że jak będzie pusto to się tam możemy udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Popieram pomysł Kierowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Ktoś chętny zamówić koszule od CT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 5 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Długo nie było ogłoszenia a zatem: następne spotkanie będzie 23 czerwca 2016 r. o godz. 19.00 w Cegielni Ceglanie* (ten nowy pub koło dworca PKP). https://www.facebook.com/Ceglana-pub-bistro-cafe-1604072176500871/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 7 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 W gwoli ścisłości, pub nazywa się Ceglana (co by było łatwiej wyszukać). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 7 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2016 Dzięki, już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 20 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Kto będzie w ten czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Ja będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Będę Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 21 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Zatem skład wygląda następująco @wally @pawlik @roelegant @kewin @roland i @sir well endowed Przy wejściu pytajcie się o tzn. akwarium, tam mamy rezerwacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Do zobaczenia Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 27 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Następne spotkanie robimy w piątek 15 lipca o 19.00. Miejsce nie jest jeszcze ustalone - o tym napiszę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Drodzy, Ustalając z Wami termin spotkania, nie wziąłem pod uwagę, że 15 lipca jest Woodstock, niestety nie dam rady się zjawić w tym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 11 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2016 Jeżeli chodzi o miejsce - tym razem będzie to ogródek Browaru Wyszak. Jest lato, nie będziemy siedzieć po piwnicach Poza Kewinem (którego nieobecność jest usprawiedliwiona ) kto będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi