pawlik Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Obecny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadiusz Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Witam. Proszę o bliższe info nt spotkań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 @Arkadiusz, proszę bardzo, zapraszamy! Trochę z opóźnieniem, ale ogłaszam że następne spotkanie będzie miało miejsce w czwartek 14 kwietnia 2016 r. w The Office Craft Beer Pub (Rynek Sienny) o godz. 19.00. Kto wie jakie tym razem czekają nas niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Trochę z opóźnieniem, ale ogłaszam że następne spotkanie będzie miało miejsce w czwartek 14 kwietnia 2016 r. w The Office Craft Beer Pub (Rynek Sienny) o godz. 19.00. Kto wie jakie tym razem czekają nas niespodzianki Oprócz tego, co napisał kolega, dodam, że spotykamy się w gronie przeważnie 5-7 osobowym przy piwie i ew. przekąsce. Nie ma wymagań odnośnie ubioru. Rozmawiamy o wszystkim i serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Ja nie dam rady się pojawić :/ mam zajęcia do późna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 15 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2016 Całkiem sporo nas było tym razem niestety te selfie jest trochę rozmyte i nie za bardzo nadaje się do publikacji na forum, ale myślę, że powysyłam je w PM w wolnym czasie Słuchajcie, następne spotkanie będzie miało miejsce bardzo szybko, bo już w piątek 29 kwietnia 2016 r. o 19.00 w Tawernie Cutty Shark. Postaram się zarezerwować odpowiednio wcześnie jakiś stolik w zacisznym miejscu. Z innych atrakcji - planujemy takie luźne spotkanie, bardzo mile widziane nasze osoby towarzyszące - w następną sobotę 23 kwietnia o godz. 12.00-14.00 w muzeum przy 13 muzach @Sir Well Endowed zaoferował się w charakterze przewodnika wstęp jest tego dnia bezpłatny. Tutaj jeszcze będę z każdym z was się kontaktował telefonicznie, żeby ustalić frekwencję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Zapraszam w sobotę na zwiedzanie wystawy "Złoty Wiek Pomorza" w muzeum znajdującym się w Pałacu Sejmu Stanów Pomorskich(Muzeum Tradycji Regionalnych) na ul. Staromłyńskiej 27.Przeniesiemy się w czasy Wielkiego Księstwa Pomorskiego zarządzanego przez słowiańską dynastię Gryfitów. START: 13:00 (tak, wiem, że wcześnie, niestety jestem ograniczony czasowo. Zwiedzać będziemy ok. 1h - choć, tak na prawdę zależy to od waszego zaangażowania.)Tymczasem ja się przygotowuje na sobotę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 20 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Ja na 100% będę kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Ja na 90% również. Być może nawet kogoś ze sobą zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Ja też tak na 90% się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 20 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2016 Ja niestety wyjeżdżam na weekend. Na następnym spotkaniu również mnie nie będzie. Majówkę traktuję jak urlop. Głupio na urlopie siedzieć w domu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 27 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Trochę ogłoszeń: Następne spotkanie będzie miało miejsce już w ten piątek o godz. 19.00 w Tawernie. Stolik jest zarezerwowany na moje nazwisko. Jeżeli jest jakaś nowa osoba, która chce się pojawić to proszę o PW W ostatnią sobotę padł pomysł, żeby kiedy będzie cieplej - wynająć sobie łódkę, ubrać boat shoes i krótkie spodenki oraz spędzić cały dzień na Odrze kto byłby chętny? Jeśli chodzi o termin to pewnie będzie to przełom czerwca/lipca. I ostatnie: pojawił się też pomysł na wycieczkę do Hamburga. Niektórzy np. mają pilną potrzebę kupna nowego garnituru, a niektórzy są po prostu ciekawi jakości Suitsupply - bo to ta placówka była by celem wizyty. Wstępnie proponuję datę 21 maja (sobota). Program wycieczki wyglądałby w ten sposób, że wsiadamy w auto (zatem liczba miejsc wynosi max 5), jedziemy z samego rana, oglądamy towar, jakaś wycieczka w miasto i wracamy na wieczór. Kwestię tę poruszę jeszcze na najbliższym spotkaniu. Do zobaczenia! Kierownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Kierowniku, nie na Odrze, to na Dąbiu jak już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 27 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Faktycznie, mea culpa chodzi o jezioro Dąbie. Kierownik ostatnio ma problemy ze słuchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Czy strzelnica też się pojawi na liście ,,wycieczek" ?Wstępnie, nawet bardzo wstępnie, to jestem zainteresowany i wypadem do Hamburga i rejsem po Dąbiu.W piątek mogę się spóźnić, ale postaram się nie zabłądzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 O strzelnicy zdecydowanie trzeba będzie pomyśleć. Myślę, że najłatwiej będzie omówić to w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 27 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Specjalnie na razie nie pisałem o strzelnicy, ale myślę że w ten piątek można ustalić i termin i zakres strzelania jakie nas interesuje. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Od siebie powiem, jako ten, który musi kupić garnitur.Obszedłem dzisiaj szczecińskie sklepy jednak nic co byłoby strzałem w "10" nie znalazłem. Były "8" i "9".Postanowiłem dać sobie jeszcze szansę z Suit Supply w Hamburgu.Co do wyjazdu.Chciałbym zarezerwować miejsce dla mojej dziewczyny, jako tej, która zna moją budowę i jest przeszkolona i zawsze z przyjemnością wyleje na mnie kubeł zimnej wody jak coś mi się za bardzo spodoba, a nie będzie mi szczególnie pasować.Co do samochodu. Dysponuję serią 5 w kombi, zatem moglibyśmy całkiem wygodnie się przemieścić do Hamburga. Jednak mam 2,5 benzynę, która w trasie lubi łyknąć 10-11 litrów benzyny. W tym wypadku koszt od "głowy" oscylowałby w okolicach 80zł w dwie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 A co, myślisz że my z Ciebie nie pociśniemy jak coś będzie nie tak ? Jeśli chodzi o auto to możemy wziąć Astrę II ode mnie, wtedy przy założeniu 5-ciu osób wyszło by 50-60 zł od osoby. Zobaczcie sobie tę stronkę http://www.strzelnica.szczecin.pl Już raz tam byłem, jest całkiem spoko i ceny też mają relatywnie dobre. Najważniejsze że przeszkolenie jest w cenie, co nie zawsze jest standardem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Pewnie rozbiegniecie się po sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Heh, pewnie tak w końcu będzie do czego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 2 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Następne spotkanie będzie miało miejsce 25 maja (leżeć Bożym Ciałem) w Starej Komendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 2 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Następne spotkanie będzie miało miejsce 25 maja (leżeć Bożym Ciałem) w Starej Komendzie *przed. Chociaż uprzedzam że miejsce może ulec zmianie, ale jeśli takie decyzje zapadną to na pewno tutaj w wątku napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 2 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2016 Następne spotkanie będzie miało miejsce 25 maja (leżeć Bożym Ciałem) w Starej Komendzie *przed. Chociaż uprzedzam że miejsce może ulec zmianie, ale jeśli takie decyzje zapadną to na pewno tutaj w wątku napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi