Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Arkadiusz, proszę bardzo, zapraszamy!

Trochę z opóźnieniem, ale ogłaszam że następne spotkanie będzie miało miejsce w czwartek 14 kwietnia 2016 r. w The Office Craft Beer Pub (Rynek Sienny) o godz. 19.00. Kto wie jakie tym razem czekają nas niespodzianki ;)

Opublikowano

Trochę z opóźnieniem, ale ogłaszam że następne spotkanie będzie miało miejsce w czwartek 14 kwietnia 2016 r. w The Office Craft Beer Pub (Rynek Sienny) o godz. 19.00. Kto wie jakie tym razem czekają nas niespodzianki ;)

Oprócz tego, co napisał kolega, dodam, że spotykamy się w gronie przeważnie 5-7 osobowym przy piwie i ew. przekąsce. Nie ma wymagań odnośnie ubioru. Rozmawiamy o wszystkim i serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych.

Opublikowano

Całkiem sporo nas było tym razem :) niestety te selfie jest trochę rozmyte i nie za bardzo nadaje się do publikacji na forum, ale myślę, że powysyłam je w PM w wolnym czasie :)

Słuchajcie, następne spotkanie będzie miało miejsce bardzo szybko, bo już w piątek 29 kwietnia 2016 r. o 19.00 w Tawernie Cutty Shark. Postaram się zarezerwować odpowiednio wcześnie jakiś stolik w zacisznym miejscu.

Z innych atrakcji - planujemy takie luźne spotkanie, bardzo mile widziane nasze osoby towarzyszące - w następną sobotę 23 kwietnia o godz. 12.00-14.00 w muzeum przy 13 muzach :) @Sir Well Endowed zaoferował się w charakterze przewodnika :) wstęp jest tego dnia bezpłatny. Tutaj jeszcze będę z każdym z was się kontaktował telefonicznie, żeby ustalić frekwencję. 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Zapraszam w sobotę na zwiedzanie wystawy "Złoty Wiek Pomorza" w muzeum znajdującym się w Pałacu Sejmu Stanów Pomorskich(Muzeum Tradycji Regionalnych) na ul. Staromłyńskiej 27.

Przeniesiemy się w czasy Wielkiego Księstwa Pomorskiego zarządzanego przez słowiańską dynastię Gryfitów.

START: 13:00 (tak, wiem, że wcześnie, niestety jestem ograniczony czasowo. Zwiedzać będziemy ok. 1h - choć, tak na prawdę zależy to od waszego zaangażowania.)

Tymczasem ja się przygotowuje na sobotę :)post-1813-0-35205700-1461154058_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Trochę ogłoszeń:

Następne spotkanie będzie miało miejsce już w ten piątek o godz. 19.00 w Tawernie. Stolik jest zarezerwowany na moje nazwisko. Jeżeli jest jakaś nowa osoba, która chce się pojawić to proszę o PW :)

W ostatnią sobotę padł pomysł, żeby kiedy będzie cieplej - wynająć sobie łódkę, ubrać boat shoes i krótkie spodenki oraz spędzić cały dzień na Odrze :) kto byłby chętny? Jeśli chodzi o termin to pewnie będzie to przełom czerwca/lipca.

I ostatnie: pojawił się też pomysł na wycieczkę do Hamburga. Niektórzy np. mają pilną potrzebę kupna nowego garnituru, a niektórzy są po prostu ciekawi jakości Suitsupply - bo to ta placówka była by celem wizyty. Wstępnie proponuję datę 21 maja (sobota). Program wycieczki wyglądałby w ten sposób, że wsiadamy w auto (zatem liczba miejsc wynosi max 5), jedziemy z samego rana, oglądamy towar, jakaś wycieczka w miasto i wracamy na wieczór. Kwestię tę poruszę jeszcze na najbliższym spotkaniu. Do zobaczenia!

Kierownik

Opublikowano

Czy strzelnica też się pojawi na liście ,,wycieczek" ?
Wstępnie, nawet bardzo wstępnie, to jestem zainteresowany i wypadem do Hamburga i rejsem po Dąbiu.
W piątek mogę się spóźnić, ale postaram się nie zabłądzić :P

Opublikowano

Specjalnie na razie nie pisałem o strzelnicy, ale myślę że w ten piątek można ustalić i termin i zakres strzelania jakie nas interesuje.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Od siebie powiem, jako ten, który musi kupić garnitur.

Obszedłem dzisiaj szczecińskie sklepy jednak nic co byłoby strzałem w "10" nie znalazłem. Były "8" i "9".
Postanowiłem dać sobie jeszcze szansę z Suit Supply w Hamburgu.

Co do wyjazdu.
Chciałbym zarezerwować miejsce dla mojej dziewczyny, jako tej, która zna moją budowę i jest przeszkolona i zawsze z przyjemnością wyleje na mnie kubeł zimnej wody jak coś mi się za bardzo spodoba, a nie będzie mi szczególnie pasować.
Co do samochodu. Dysponuję serią 5 w kombi, zatem moglibyśmy całkiem wygodnie się przemieścić do Hamburga. Jednak mam 2,5 benzynę, która w trasie lubi łyknąć 10-11 litrów benzyny. W tym wypadku koszt od "głowy" oscylowałby w okolicach 80zł w dwie strony.

Opublikowano

A co, myślisz że my z Ciebie nie pociśniemy jak coś będzie nie tak ;) ? Jeśli chodzi o auto to możemy wziąć Astrę II ode mnie, wtedy przy założeniu 5-ciu osób wyszło by 50-60 zł od osoby. 

Zobaczcie sobie tę stronkę http://www.strzelnica.szczecin.pl

Już raz tam byłem, jest całkiem spoko i ceny też mają relatywnie dobre. Najważniejsze że przeszkolenie jest w cenie, co nie zawsze jest standardem. 

Opublikowano

Następne spotkanie będzie miało miejsce 25 maja (leżeć Bożym Ciałem) w Starej Komendzie :)

*przed. Chociaż uprzedzam że miejsce może ulec zmianie, ale jeśli takie decyzje zapadną to na pewno tutaj w wątku napiszę.
Opublikowano

Następne spotkanie będzie miało miejsce 25 maja (leżeć Bożym Ciałem) w Starej Komendzie :)

*przed. Chociaż uprzedzam że miejsce może ulec zmianie, ale jeśli takie decyzje zapadną to na pewno tutaj w wątku napiszę.
Opublikowano