a4ry Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Dario orient jest jak najbardziej porządną marką. Co do samego szkiełka to w oriencie jest to szkiełko mineralne, szafir dopiero w droższych raczej modelach, a w seiko utwardzony minerał- takie coś po środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Nabyłem w grudniu Citizena ze szkłem szafirowym w cenie ~600zł (nowy, z oficjalnej dystrybucji). Trzeba szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Za 1000 bez szukania można nabyć zegarki Atlantic z szafirowe szkłem, oczywiście na prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingof Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Z zegarków do 1000 zł bardzo lubię firmę Fossil. Z tym że oni mają zegarki w stylu casoual, retro itp. Bardzo trwało i solidnie wykonane. Mam już 6 lat i raz wymieniałem baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 'Dobrze kombinujesz Jasiu' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Mam niebieską VC series 3 i bardzo sobie chwalę. Z nowej serii brałbym pandę. Świetne zegarki, chociaż może dla użytkowników forum ich zastosowanie będzie ograniczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Widziałem zieloną na żywo, bajka! Tylko jakoś nie mogę przemóc do noszenia kwarców. No może poza Bulova Accutron i Sławą Tranzystorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 też nie mogłem, ale w końcu się przełamałem i nie żałuję. Wiedzieliście, że kwarce chodzą nawet, jeśli przez tydzień leżą w szufladzie? Niesamowite te nowe technologie... A na poważnie: to świetny casualowy wół roboczy, jestem bardzo zadowolony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 To poczekam na jakiś Accutron vintage, może kiedyś wpadnie, bo Sława Tranzystor pozostanie chyba niedoścignionym celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Kiedy wejdą do sprzedaży te VC, które pokazał Kozioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Koło kwietnia powinny być gotowe, Preorder jakoś teraz trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Za producentem: To nasza ostania seria zegarków Vratislavia Conceptum Heritage Chrono. Przewidywany czas dostawy: Lipiec/Sierpień 2016. Ps. Filip był szybszy i jest bliżej osób decyzyjnych tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 To się niekontrolowanie przedłuża, więc pewnie termin lipiec bliższy życiu jeśli tak Marcin napisał na stronie. Ja czekam z niecierpliwością na mojego brązowego Visa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Dzięki. To projekt KMZiZ czy inicjatywa VC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 VC powstało na kmziz, ale oczywiście już działa jako normalna firma więc projekt dostępny dla każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 O proszę, tego nie wiedziałem. Myślałem, że serie Heritage Chrono to forumowe projekty realizowane przez VC. S6 i S4 z nowej serii wyglądają faktycznie świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 To na pewno jednego będziesz chciał sprzedać - w razie czego biorę Kosmos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi