a4ry Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Dario orient jest jak najbardziej porządną marką. Co do samego szkiełka to w oriencie jest to szkiełko mineralne, szafir dopiero w droższych raczej modelach, a w seiko utwardzony minerał- takie coś po środku. Cytuj
Hargin Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Nabyłem w grudniu Citizena ze szkłem szafirowym w cenie ~600zł (nowy, z oficjalnej dystrybucji). Trzeba szukać. Cytuj
a4ry Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Za 1000 bez szukania można nabyć zegarki Atlantic z szafirowe szkłem, oczywiście na prąd. Cytuj
kingof Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2016 Z zegarków do 1000 zł bardzo lubię firmę Fossil. Z tym że oni mają zegarki w stylu casoual, retro itp. Bardzo trwało i solidnie wykonane. Mam już 6 lat i raz wymieniałem baterię. Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Mam niebieską VC series 3 i bardzo sobie chwalę. Z nowej serii brałbym pandę. Świetne zegarki, chociaż może dla użytkowników forum ich zastosowanie będzie ograniczone... Cytuj
waski Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2016 Widziałem zieloną na żywo, bajka! Tylko jakoś nie mogę przemóc do noszenia kwarców. No może poza Bulova Accutron i Sławą Tranzystorem. Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 też nie mogłem, ale w końcu się przełamałem i nie żałuję. Wiedzieliście, że kwarce chodzą nawet, jeśli przez tydzień leżą w szufladzie? Niesamowite te nowe technologie... A na poważnie: to świetny casualowy wół roboczy, jestem bardzo zadowolony. 2 Cytuj
waski Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 To poczekam na jakiś Accutron vintage, może kiedyś wpadnie, bo Sława Tranzystor pozostanie chyba niedoścignionym celem. Cytuj
pawlik Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Kiedy wejdą do sprzedaży te VC, które pokazał Kozioł? Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Koło kwietnia powinny być gotowe, Preorder jakoś teraz trwa. Cytuj
Koval Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Za producentem: To nasza ostania seria zegarków Vratislavia Conceptum Heritage Chrono. Przewidywany czas dostawy: Lipiec/Sierpień 2016. Ps. Filip był szybszy i jest bliżej osób decyzyjnych tego projektu Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 To się niekontrolowanie przedłuża, więc pewnie termin lipiec bliższy życiu jeśli tak Marcin napisał na stronie. Ja czekam z niecierpliwością na mojego brązowego Visa. Cytuj
pawlik Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 Dzięki. To projekt KMZiZ czy inicjatywa VC? Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 VC powstało na kmziz, ale oczywiście już działa jako normalna firma więc projekt dostępny dla każdego. Cytuj
pawlik Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 O proszę, tego nie wiedziałem. Myślałem, że serie Heritage Chrono to forumowe projekty realizowane przez VC. S6 i S4 z nowej serii wyglądają faktycznie świetnie. Cytuj
Koval Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2016 To na pewno jednego będziesz chciał sprzedać - w razie czego biorę Kosmos! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi