damiance Napisano 13 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2014 Koledzy, czy nie uważacie, ze się OT zrobił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2014 No BA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2014 dzisiaj w TV mignęło mi zdanie, że Małgorzata Domagalik (redaktorka magazynu Pani) to taka polska Anna Wintour (redaktorka magazynu Vogue) .... Anna Wintour: To co jest widoczne na pierwszy rzut oka to tendencja (Małgorzaty Domagalik) do pokazywania się w czerni. Chyba, że to przypadek? wystarczy w google wpisać oba nazwiska i wybrać kategorię "grafika" aby zobaczyć dwa różne światy: A. Wintour: https://www.google.pl/search?q=anna+wintour&newwindow=1&client=firefox-a&hs=d38&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nAJLU6mIB42h7Aa_oYHwBQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=710 M. Domagalik: https://www.google.pl/search?newwindow=1&client=firefox-a&hs=4iT&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=sb&biw=1280&bih=710&tbm=isch&sa=1&q=ma%C5%82gorzata+domagalik&oq=ma%C5%82gorzata+d&gs_l=img.1.3.0l10.255072.264275.0.267186.35.17.6.6.7.3.227.1690.12j3j1.16.0....0...1c.1.40.img..21.14.810.kU1AllzBGok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2014 Jedyne podobieństwo jakie mi się nasuwa to długoletnie 'redaktorowanie' dużemu tytułowi - w tej chwili w Polsce, Pani Domagalik jest chyba osobą najdłużej piastującą stanowisko redaktora naczelnego dużego tytułu (od 2003 r. z krótką przerwą). Choć oczywiście do stażu Pani Wintour jej jeszcze daleko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2014 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Jako, że na kobiecy strój składa się wiele elementów, kobieta nie może być dobrze ubrana bez dobrze dobranej bielizny. Dwóch inżynierów "od metalu" z łodzkiej politechniki zabrało się do tematu naukowo: http://kobieta.onet.pl/uroda/boj-o-idealna-miseczke/m42k8 PS jeśli ktoś ma lepszy pomysł gdzie można to wrzucić niech da znać moderatorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Persona świata kobiecej mody, w Polsce mniej znana -ale jest okazja: wywiad z Diane von Furstenberg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika_S Napisano 17 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2014 Odświeżam temat, bo jestem ciekawa, co Panie i Panowie myślą o stylu, jaki dla Jessiki Pearson, bohaterki serialu "Suits" ("W garniturach") wymyśliła twórczyni kostiumów do tej produkcji? Moim zdaniem ten styl to nowoczesna elegancja mocno oparta na klasyce - jej podstawą są proste ale świetnie skrojone sukienki ze szlachetnych materiałów, a cechą szczególną są wyszukane ale dyskretne detale takie jak marszczenia, zakładki itp. Mocny styl dla dojrzałej kobiety albo osoby, która chce podkreślić swoją wysoką pozycję społeczną i/lub zawodową. Chciałabym się móc kiedyś tak ubierać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgoda - podobają mi się te propozycje. Ale wydają mi się w zasięgu każdej kobiety - przynajmniej finansowym. Wystarczy odrobinę wyobraźni, zaprzyjaźniona krawcowa oraz sklep z tkaninami;) Ja tak postępuję od roku i w mojej szafie jest kilka fajnych sukienek, które na co dzień sprawdzają się świetnie w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 14 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2014 dzięki pani Wróblewskiej: http://models.com/work/vogue-germany-eigen-sinnlich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 dzisiaj w TV mignęło mi zdanie, że Małgorzata Domagalik (redaktorka magazynu Pani) to taka polska Anna Wintour (redaktorka magazynu Vogue) .... Anna Wintour: To co jest widoczne na pierwszy rzut oka to tendencja (Małgorzaty Domagalik) do pokazywania się w czerni. Chyba, że to przypadek? wystarczy w google wpisać oba nazwiska i wybrać kategorię "grafika" aby zobaczyć dwa różne światy: A. Wintour: https://www.google.pl/search?q=anna+wintour&newwindow=1&client=firefox-a&hs=d38&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nAJLU6mIB42h7Aa_oYHwBQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=710 M. Domagalik: https://www.google.pl/search?newwindow=1&client=firefox-a&hs=4iT&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=sb&biw=1280&bih=710&tbm=isch&sa=1&q=ma%C5%82gorzata+domagalik&oq=ma%C5%82gorzata+d&gs_l=img.1.3.0l10.255072.264275.0.267186.35.17.6.6.7.3.227.1690.12j3j1.16.0....0...1c.1.40.img..21.14.810.kU1AllzBGok I u Pani Wintour odkryte place u stóp! A ile razy słyszę, że w eleganckim wydaniu to nie przystoi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mygentlelook Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Hej Czy noszenie muchy jest dobrym wyborem dla kobiety? Przygotowałam małe podsumowanie tego co jest dostępne w internecie. Szczegóły można poczytać tutaj: http://mygentlelook.blogspot.com/2015/03/jak-wspoczesna-kobieta-nosi-muche.html Co o tym sądzicie? Muszka w wydaniu kobiecym to ubranie czy przebranie? Pozdrawiam, Jo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Jak dla mnie to raczej przebranie, krawat jest mniej "nienaturalny". Oczywiście to też kwestia opatrzenia się pewnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elegantka Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Ja myślę, że dobrze ubrana kobieta jest po prostu kobieca, czyli mocno odróżniająca się od mężczyzny. Co powinna nosić? To czego mężczyzna nigdy nie założy, czyli spódnice, sukienki, wysokie obcasy, biżuteria. Moim zdaniem to podstawy dobrze ubranej kobiety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Kobieta w spodniach nadal może być kobieca, moim skromnym zdaniem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Kobieta w spodniach nadal może być kobieca, moim skromnym zdaniem. Może. Tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Po co ma być kobieca? Doprawdy, nie mam pojęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Po co ma być kobieca? Doprawdy, nie mam pojęcia. Dla siebie biega w przydużych dresach i papilotach więc jeśli jest kobieca to pewnie dla mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 A tak odpowiadając na właściwe pytanie: po co kobieta ma nosić spodnie, to myślę, że dlatego, że lubi albo są wygodne. Mogą również podkreślać pewne cechy kobiecej sylwetki, które podkreślać warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Koz Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Moja pani nie nosi spodni. Zrezygnowała z tej części garderoby w wieku ok. 15 lat i przez ponad piętnaście kolejnych lat nie założyła ani razu I muszę przyznać, że mi to pasuje, nie przepadam za kobietami w spodniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Moja pani nie nosi spodni. Zrezygnowała z tej części garderoby w wieku ok. 15 lat i przez ponad piętnaście kolejnych lat nie założyła ani razu I muszę przyznać, że mi to pasuje, nie przepadam za kobietami w spodniach. Czy na narty też zakłada spódnicę ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Evan Rachel Wood jako Veda w miniserialu "Mildred Pierce": 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martyna729 Napisano 19 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2017 Spodnie są dla mnie istotną częścią garderoby. Po prostu są wygodne i ma to dla mnie kluczowe znaczenie. Nie wyobrażam sobie, aby wkładać na siebie tylko sukienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 20 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2017 Dla mnie tak samo, sukienka, czy spódniczka nie da takiego komfortu jak spodnie np w pracy. Zresztą uważam, że na lato, jest to produkt idealny, na zimę natomiast już totalnie nie - ot zmarzlakiem jestem - i grubość materiału nie ma tu żadnego znaczenia, komfort cieplny w spodniach jest zawsze dużo większy. Szczęśliwie, że są spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi