Dark Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Wczoraj o 14 telefon, dzisiaj o 11 kurier. Brawa dla obsługi sklepu. No i nie trzeba ciachać kolejnego podkoszulka Aha. od moich akurat różni się napisem Tarrago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2015 Reklamowałbym. I zareklamował. Ech, Michał - jak Ty coś poradzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itliano Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Witam, wszystkich, czy szykują się jakieś kolejne grupowe zakupy w klasyczebuty.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 12 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Na ten moment nie planuję kolejnych zakupów grupowych. Co będzie w przyszłości (sierpień- wrzesień) trudno powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itliano Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Na ten moment nie planuję kolejnych zakupów grupowych. Co będzie w przyszłości (sierpień- wrzesień) trudno powiedzieć Dzięki, ale chyba nie dotrwam bez nowego nabytku. Z drugiej strony idzie lato i pora na sandały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 12 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Jeśli chodzi to klasyczne obuwie na lato to polecam monki w skarpetkach niewidkach, loafersy albo mokasyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfonso Napisano 21 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2015 Witam, czy ktoś z Was jeszcze czeka na buty? Myślę tu o osobach, które zamawiały modele lub rozmiary niedostępne na stronie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anarion Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Tak, ja sobie dalej grzecznie czekam. Kontaktowałem się ze sklepem kilka razy w międzyczasie i dostawałem informacje kiedy mniej więcej się butów spodziewać, a dzisiaj już paczka zostanie do mnie wysłana. Pzdr, anarion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi