lupin Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Zamówienie grupowe w sklepie klasycznebuty.pl zostało złożone 9 marca 2015 r. teraz oczekujemy na wybrane przez nas modele. Po otrzymaniu zamówionych butów zachęcam do "podzielenia się" opinią o nich, o ich użytkowaniu w tym wątku. Zachęcam również do dzielenia się opinią na temat otrzymanych kosmetyków do pielęgnacji obuwia. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 11 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 To pierwszy z moich zakupów: Berwick 3561 Tan RS z podeszwa Dainite(zdjęcia poniżej). Za dopłatą wziąłem na próbę pastę l'abbaye. Obuwie bardzo wygodne. Skóra jest miękka. Po 3 (całodziennym) użytkowaniu but dopasował się do mojej stopy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drake29a Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 wiltom bardzo łądny model, zastanawiam się jak by wyglądał obok 3571 które zamówiłem, bo między nimi się zastanawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 11 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 wiltom bardzo łądny model, zastanawiam się jak by wyglądał obok 3571 które zamówiłem, bo między nimi się zastanawiałem.Mogę w piątek zrobić zdjęcie porównawcze jeśli nie zapomnę. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drake29a Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Chętnie zobaczę Bo na zdjęciach w sklepie na stronie każdego modelu, są duże różnice w kolorze ze względu na światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Dobrze widzę że szew nie idzie w zagłębieniu? Kiedyś zamawiałem tam trzewiki Berwick na podeszwie Dainite, niestety musiałem zwrócić bo okazały się zbyt małe ale zmartwiło mnie też to że szew szedł po wierzchu podeszwy. Zastanawiam się jak to się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 No kanał w Berwickach jest bardzo płytki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Dobrze widzę że szew nie idzie w zagłębieniu? Kiedyś zamawiałem tam trzewiki Berwick na podeszwie Dainite, niestety musiałem zwrócić bo okazały się zbyt małe ale zmartwiło mnie też to że szew szedł po wierzchu podeszwy. Zastanawiam się jak to się sprawdzi. Nie sprawdzi... to jest rozwiązanie tylko dla osób które nie ścierają czubków... Też mam Berwicki z takim szwem bez kanału i po 3ch wyjściach zaczęły się przecierać...musiałem zelować nową gumową podeszwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Tak, widziałem prawdopodobnie Twój post- trzewiki ze skóry olejowanej. No to masakra, zelować gumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Zaśmiecacie nasz wątek A taki ładny był... Gdański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Biję się w piersi Ktoś z Was oprócz Wiltoma ma już swoje zakupione obuwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tandzio Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Berwick 3561( troszkę inny niż na stroce/minimalnie różni się zdobieniami i odcieniem skóry) Jeszcze nie ubrałem-dzisiaj odebrane. Dzięki Wiltom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 13 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Przypomnij mi czy podeszwa skorzana czy dainite? bqrdzo ladne tez nad nimi mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tandzio Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 wiltom, to skóra. zastanawiałem się nad gumą. Na gumie planuję zakupić wkrótce ten najaśniejszy model 3561. Najpierw jednak chcę przetestować te buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Panowie, dostaliście już buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 U mnie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Dzwoniłem dziś do sklepu. Dowiedziałem się, że zamówienie zostanie zrealizowane w ciągu 2 tygodni, w przypadku posiadania zamówionych butów w sklepie. W przypadku konieczności zamówienia z fabryki jeszcze dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Kolega Wiltom pisał 13 marca w wątku zakupowym, że "Poszlo zamowienie do berwicka i jesli buty beda na magazynie to otrzymacie je w ciagu 10 dni jeśli nie to sklep będzie dzwonił do was i informował o terminie realizacji zamowienia." Czyli teoretycznie buty na stanie powinny dojść do 23-24 marca. Dziś, 18 marca, sklep telefonicznie informuje Jakowa, że jeszcze 14 dni w odniesieniu do tych, co mają je na sklepie? Długo im to pakowanie zajmuje, a niech mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 No właśnie też mnie to martwi że długo to trwa, przynajmniej jak na standardy do których jestem przezwyczajony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drake29a Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Oj tam, oj tam sklep jest prowadzony przez pasjonata, ja kiedyś naprawiałem komputer u pasjonata, po miesiącu i paru przypomnieniach się udało się odzyskać komputer, naprawiony. A tak na serio to cierpliwości. Ja mam nadzieje że przed świętami dostanę buty, bo wybrałem model który był na stanie specjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 19 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Chodzi pewnie oto, że domawiają kosmetyki, których nie mają na stanie. Postaram się to wyjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Chodzi pewnie oto, że domawiają kosmetyki, których nie mają na stanie. Postaram się to wyjaśnić. Daj znać. Mnie nie tyle samo czekanie przeszkadza, co brak jakiejkolwiek informacji co do stanu realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 19 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Wieczorem postaram się napisać do ustaliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 (...)Ja mam nadzieje że przed świętami dostanę buty, (...) Zamówiłem m.in. zimowe. Też mam nadzieję, że dostanę je przed Świętami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 19 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Tak jak pisałem chodzi o brak kosmetyków. Sklep robi wszystko by dostać je jednak jak najwcześniej. Znaczna większość butów tych nie dostępnych w sklepie była dostępna od ręki w magazynie berwicka. Osoby, które będą musiały poczekać na swoje obuwie 2-3 miesiące zostaną powiadomione telefonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi