lubo69 Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Aż się boję pomyśleć co się dzieje kiedy ten zegarek się nakręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 Z opus by wynikało, że parka porusza się tylko, jak mechanizm wybija godziny. Można to też uruchomić na życzenie, albo wyłączyć. To tylko na podstawie opisu, bo oczywiście tego zegarka na oczy nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_mike Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2016 W swojej kolekcji widzialbym: - IWC Portugalczyk z 7 dniowa rezerwa chodu - Panerai 392 - Breitling Superocean 2 42mm - AP diver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 W moim przypadku jest to stalowy IWC Portofino w starszej wersji (ok 2000 r.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Takiego dziś fotografowałem. Ładna rzecz. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 18 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2016 http://www.jaeger-lecoultre.com/WW/en/watches/master-grande-tradition-tourbillon-cylindrique/5082420#55click=version tylko te ceny..... Ale marzenia zasadniczo nie kosztują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 MB&F? Konkretnie Chciałbym siedzieć na przyjęciu obok właściciela takowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Filip nie podoba Ci się żadne MB&F? Mnie to powyżej wklejone przez Krzych nie specjalnie się podoba. Jednak od czasu kiedy miałem na nadgarstku, podczas wizyty w Polsce Maximiliana Bussera Horological Machine No. 4 the Thunderbolt śni mi się przynajmniej dwa razy w tygodniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Serio? Dziki zegarek. Nie żebym chciał taki mieć. Ale naprawdę chciałbym poznać właściciela. Wyobrażam sobie kogoś w stylu Muska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Jesteś idealistą. Zwykle kupują to kolekcjonerzy ze wschodu lub arabowie i niekoniecznie znają się na zegarkach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Pewnie masz rację. Marne szanse na uchwycenie go na nadgarstku Ś. P. Lema lub Hawkinga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 W oczekiwaniu na dostępność w sprzedaży 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Jesteś idealistą. Zwykle kupują to kolekcjonerzy ze wschodu lub arabowie i niekoniecznie znają się na zegarkach. Bo nikogo "normalnego" raczej nie stać Ja bym z dumą nosił kilka zegarków od Maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feliz Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 64598.JPG Dron wśród zegarków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Taki dwupak by mi wystarczył (no może zostawiłbym jeszcze max billa) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 A ja przeglądając dziś instagrama też znalazłem mój wymarzony zegarek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal610 Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 H. Moser - Endeavour Centre Seconds Concept Watch ----> Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Ewentualnie taki Lubię Seiko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 W tej chwili mam tylko jeden typ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Na pewno nie zegarek marzeń,ale na pewno bardzo przydatny w moim motocyklowym hobby. Inne automaty często nie dają rady,na skutek drgań rozkręcają się, ten model ma podobno mechanizm anty wstrząsowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Trochę jako ciekawostka, ale nie ukrywam że bym chciał taki mieć. Prototypowa Raketa z Alarmem, jednocześnie z automatycznym mechanizmem - stopień skomplikowania w stosunku do innych ruskich niczym turbillon a teraz dostępność: wyprodukowano tylko kilka sztuk, od dawien dawna nie do dostania. Prawdopodobnie ze względu na specyficzną, niepewną sytuację na wschodzie, nagle wypłynęły do sprzedaży. Oferty nie są wystawione na ebay, tylko "po znajomości". Cena od ręki - 20 tys..... ale $ ps. nie, nie są dostępne w Czeladzi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 nie wiedziałem nawet, że coś takiego istnieje. Też chciałbym taki mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Miał być meister pilot na wiosnę, a na premierze w bazyleii zaprezentowali nowego drivera - jak żyć, co wybrać? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi