Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 7 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 7 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JBJ Napisano 9 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2017 MB 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 13 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 Odkryłem szybką zmianę daty, ale już po zdjęciu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 13 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 14 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. swordfishtrombone Napisano 14 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2017 Stary zegsrek na nowym pasku. Mnie się podoba. 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 17 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2017 [Edit] zdjęcie zostało usunięte 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 Dnia 13.07.2017 o 16:29, Mikołaj.J napisał: Odkryłem szybką zmianę daty, ale już po zdjęciu. co to za model? bardzo bardzo miły dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 @M.Borkowski Referencji nie znam, ale w środku siedzi kaliber 6139. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 19 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2017 Desk diver.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2017 5 godzin temu, eye_lip napisał: Desk diver. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Bezel jest aluminiowy czy ceramiczny? Intryguje mnie jego połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2017 Aluminium ale wygląda jak ceramika. Jakbym nie wiedział to bym się zakładał że to ceramika.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2017 Dzięki. Tak mi właśnie ceramicznie wyglądał. A wytłumaczyłbyś nam, jakie są zalety ceramicnych bezeli (bo chyba generalnie uznawane są za spory plus zegarków). Rozumiem, że się mniej rysują, mniej wycierają i ładnie błyszczą, ale za to tłuką na potęgę, co przy zegarku sportowym takie sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 Prawdę mówiąc nie spotkałem się z tym aby ktoś stłukł ceramiczny bezel więc zapewne są to bardzo rzadkie przypadki.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 20 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leppard Napisano 20 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 Jeszcze 1h i... urlop😀 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2017 3 godziny temu, Leppard napisał: Jeszcze 1h i... urlop😀 Też taką mam (na meshu), najładniejsze VC chrono. Lubię, fajny beater. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 21 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2017 drugi ulubiony zegarek ostatnimi czasy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 u mnie wymiennie, raz jeden raz drugi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 UG Diplomat.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 22 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2017 6 godzin temu, Chris napisał: Co to za model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 7 godzin temu, wiarus napisał: Co to za model ? SRP701, na zdjęciu ciężko uchwycić jak ładną ma tarczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi