Krzysiek_W Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Piękny rusek,z tego co widzę to w środku cyka inhouse atomowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ricco Napisano 23 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Dzisiaj JLC Reverso Day&Night 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 23 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 JLC piękny Jedno z pierwszych miejsc na wish liście U mnie dzis oczywiście Pam ale miałem szybkie spotkanie w ciagu dnia I to jest model na ktory ewentualnie moze kiedyś zamienię swojego 000 Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Jaki zegarek masz dziś na nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 24 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Raczej na udzie Na kolorowo dzis Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Coś chyba źle chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 24 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2015 Daty mi sie nie chciało przestawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Dziś "barokowa rura" z kamieniami w środku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 to ja dzisiaj tak. Moulinie & Legrandroy z 15 minutową repetycją. Niestety nie za dużo wiem na temat tego zegarka oprócz tego, że Filipowi udało się ustalić, że mechanizm to LeCoultre 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Ciekawy zegar; to pasówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Rzecz nieczęsto spotykana w tym wątku, czyli klasyczny elegancki zegarek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Dziś ulubiony: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Stary ale fajny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 1 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Tamka stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Tamka stoi ale zegarek chodzi Ma coś w sobie ten LLD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Piękny Longines! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 2 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 ale zegarek chodzi Ma coś w sobie ten LLD to jest ten zegarek ktory powiedzialem ze musze miec jak tylko go zalozylem na reke jest piekny ma cos w sobie macie racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 u mnie na sportowo. kiedyś moje marzenie, ale ostatnio dość rzadko do noszę. pasek standardowo - wymyślony i wykonany przez JFS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Cerrerka to klasyka. Dawno nie robiłem takich pasków.. dobrze wygląda. U mnie dziś klasyka BWB... czyli diver na skórze - dosłownie i w przenośni 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Speedy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Właśnie tego zegarka mi brakuje Tak jak nie lubię OMEG, tak ta zawsze zatrzymuje mój wzrok na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi