superjinx Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Mój ulubiony zegarek. Niestety oryginalny pasek ma się już słabo i czeka mnie wkrótce wymiana. ALBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Dzięki, ale zapraszając Cię do tego wątku, liczyłem jednak na lepszą ekspozycję zegarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Vulcain Cricket Nautical. Noszony sporo, ślady widoczne na "szkiełku". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 18 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Wiem nudzę wiem ale nic na to nie poradzę ale ten kawał żelastwa nie chce zejść z ręki i juz go nosze i do koszul i do swetrów koszulek czy polo Ale za to dzis na nowym pasku Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Wiem nudzę wiem ale nic na to nie poradzę ale ten kawał żelastwa nie chce zejść z ręki i juz go nosze i do koszul i do swetrów koszulek czy polo Ale za to dzis na nowym pasku Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Wiesz Igor, na forum kmziz to się nazywa "klątwa Paneraia" ☺ U mnie tylko Vulcain i Speedy stają w szranki z PAMem, reszts większość czasu bezrobotna. Seiko Black Samurai i Orange Monster latem przeżywają swoje dn8 chwały ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 No to ja pokaże swojego Pasek wiecie od kogo ... w kolorze racing green. Fajnie się błyszczy w słońcu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 PAM Luminor Base. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Stężenie PAMa na stronę powala! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Normalny wysyp PAMa,piękne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 19 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Jednak Pam zszedł na chwile z ręki Cały dzien był LLD Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 No to do kompletu jeszcze jeden PAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Kosteczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Proponuję zmianę nazwy tematu na "Jakiego Panerai masz dziś na ręku" Piękne zegarki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Enicar Sherpa Star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 20 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Proponuję zmianę nazwy tematu na "Jakiego Panerai masz dziś na ręku" Piękne zegarki. No to jeszcze jeden Dzis w garażu Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Dziś Zenith Elite na mechaniźmie 650. Zdjęcia specjalnie dla Kovala: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Piękny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Tiaaa. Pamiętam jak go kupiłeś ładne parę lat temu, eyelip Sam od lat choruję na garniturowego Zenitha z ręcznym naciągiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 'Lodzio - miodzio'! Dzięki Flip. Marcin; chyba źle pamiętasz - tamtego (nie miał złotych elementów) Filip sprzedał, a to świeży zakup z tego co wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelbb Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 Niesamowity ten Zenith! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 'Lodzio - miodzio'! Dzięki Flip. Marcin; chyba źle pamiętasz - tamtego (nie miał złotych elementów) Filip sprzedał, a to świeży zakup z tego co wiem... Nie będę się upierał, bo to naprawdę było w czasach, gdy wiatr szumiał w wysokich widłakach, a na Ziemi królowały dinozaury Ale zachorowałem wtedy na ten zegar. Oglądałem go nawet na jakimś zlocie kizimizi, chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Tego na pewno Marcin nie pamiętasz, bo to już czasy kiedy nie siedziałeś na KMZiZ: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 22 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Tudor na NATO firmowym Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Tego na pewno Marcin nie pamiętasz, bo to już czasy kiedy nie siedziałeś na KMZiZ: Łał, smakowity Brakuje mi trochę jakiegoś fajnego garniturowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 22 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 U mnie bardziej przyziemnie, Nautica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi