Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 20 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2016 Wstawiałem już, ale on jest taki ładny 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 21 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2016 Wostok na pasku do Mistrza eye_lipa 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2016 Dziś Bell Matic i krokodyl 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2016 U mnie dzisiaj też Seiko 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 26 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paparazzo Napisano 26 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 2209 na czekoladowym Cordovanie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 W naturalnym środowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 Kiedy planujesz się go pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2016 jakiś czas temu sprzedałem kilka takich, bo miałem zestawik. ten jako jedyny nos mi został i raczej nie sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 28 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 31 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2016 Weekendowy wschód słońca i ślizgające się po oryginalnym szkiełku SKX-a promienie. Bezcenne 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 31 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 W sumie to okazuje się, że mam go praktycznie codziennie na ręce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 3 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2016 Nasza koncepcja: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 może to kwestia zdjęcia, ale w fazie koncepcyjnej wyglądał ciekawiej. Teraz już jakiś nijaki, bez wyrazu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2016 Off topic, ale chyba nie ma sensu zakładać tematu "Jaki zegar mam dziś na ścianie". Miłe wspomnienie szwajcarskich dworców, choć to taka "oryginalna podróbka" - nie ma funkcji stop2go i mechanizm "tylko" Seiko: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 @lubo69 fajny jest, rozważałem go nawet do kuchni, biorąc z drugiej strony junghansa ściennego, sterowanego radiowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 Na razie chodzi dokładnie (to oczywiście kwarc), no i dla mnie ważna płynąca (i cicha) wskazówka sekundowa. W zestawie zasilacz na kabelku, ale oczywiście można na baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 7 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi