Krzysiek_W Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 dzisiaj, nr seryjny 477 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Mierzyłem ostatnio Marinemastera po raz pierwszy.. i okazał się dużo wygodniejszy niż myślałem, rozmiar nie zabija. Piękne wykonanie, czuć że to zegarek z półki dużo wyższej niż jest w rzeczywistości (choć cena i tak przerazi tych którzy myślą że najdroższe seiko to kilkaset dolarów ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Daje radę - tylko bransoleta mogłaby być trochę lepsza - zastanawiam się nad BOR od yobokies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 A dziś tak: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Zegarek, który lata temu wywołał secesję na forum KMZiZ . Dawno nie nosiłem a dziś jakoś przypomniał o sobie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Zegarek, który lata temu wywołał secesję na forum KMZiZ . Dawno nie nosiłem a dziś jakoś przypomniał o sobieSuper design (ale co się dziwić jak to kopia Portugalczyka ) Jesteś zadowolony z niego? W przyszłym roku planuję co prawda kupić Steinharta Marine Chronometer Rome II - który jest w podobnym stylu, ale za ~400 zł i tak można kupić takiego Parnisa (jako EDC na przykład). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Ty Bartek to pewnie masz z dekielkiem forumowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Mój debiut tutaj. Gratuluję zakupu!!!! Jeden z 5 modeli na mojej liście najbliższych zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 DSC_0186.JPG Gdzie upolowałeś taki egzemplarz? Wygląda jak zupełnie nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Dawno temu kupiłem od kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Super design (ale co się dziwić jak to kopia Portugalczyka ) Jesteś zadowolony z niego? W przyszłym roku planuję co prawda kupić Steinharta Marine Chronometer Rome II - który jest w podobnym stylu, ale za ~400 zł i tak można kupić takiego Parnisa (jako EDC na przykład). Ja bym odradzał, sam kupiłem w celach poznawczych za jakieś grosze, na pewno dużo mniej niż 400zł. Tarcza jest ładnie zrobiona, zaś koperta przeciętna, mechanizm o dziwo punktualny, chociaż jak często bywa w tym przypadku po prostu brudny i z głośnym rotorem. Pasek oczywiście to była jakaś cerata, zmieniłem na Hirscha. Pomijam kwestie związane z pochodzeniem i inspirowaną tarczą (to ostatnie dzieje się również u uznanych producentów). Ogólnie moim zdaniem jest duże ryzyko, że nabywca będzie niezadowolony. Ja trzymam swojego przez forumowy sentyment, praktycznie nie noszę, zresztą co innego mógłbym z nim zrobić? Lepiej zbieraj na Steinharta. Ty Bartek to pewnie masz z dekielkiem forumowym? Nie inaczej, pamiętam jak na zlocie szlifowaliśmy brzegi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Raczej myślałem o kupieniu go obok Steinharta. Bo pewnie żal mi będzie szargać Stenka codziennie, Parnisa mniej szkoda Jeśli przestaniesz odczuwać sentyment to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 Raczej myślałem o kupieniu go obok Steinharta. Bo pewnie żal mi będzie szargać Stenka codziennie, Parnisa mniej szkoda Jeśli przestaniesz odczuwać sentyment to daj znać To raczej niemożliwe z uwagi na jak wspomniał Santino spersonalizowany dekiel . A Stenka używaj bez obaw, to tylko zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 1 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2015 A Stenka używaj bez obaw, to tylko zegarek.Pierwsza rysa boli najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Kolejny stary - przedwojenny Tissot Antimagnetique. Zero renowacji, zadnych nowych czesci, tylko odswiezenie i regulacja mechanizmu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Marcin_L: Wygląda rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Kolejny stary - przedwojenny Tissot Antimagnetique. Zero renowacji, zadnych nowych czesci, tylko odswiezenie i regulacja mechanizmu. uwielbiam takie zegarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Klasa. Genialny. Gratulacje pięknego okazu i zdrowego podejścia do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Fotka niedzisiejsza ale u mnie ostatnio Longines nie schodzi z ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi