maciato Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 Ja zazdroszczę ostatnio pokazanego Łucza; licytowałem dzisiaj takiego ale przegrałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 IMG_20151009_080508.jpgBardzo mi się podoba! Napisz kilka słów, z kiedy co jak i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 Bardzo mi się podoba! Napisz kilka słów, z kiedy co jak i za ile To Czechosłowacki mechaniczny Prim pierwszej generacji z początku lat 70tych. W Polsce mało popularny, w Czechach obowiązkowa pozycja dla kolekcjonera W dość dobrym stanie do kupienia za 500zł, w bdb 1000-1500. Nówki wyżej. Były jeszcze inne wersje kolorystyczne tarczy - białe, niebieskie, bordowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Ostatnio bardzo nietypowe koperty. Kostki, lodówki, kraby, teraz ufo Wątek się rozkręca Miło, że wśród pasjonatów zegarkowych poza osobami - cytując forumowicza anger76 z KMZiZ: "Tutaj brylują miłośnicy szwajcarów za 6 tysi z ETA 2824, albo pracownicy biurowi lubujący się nurkach z zaworami helowymi, żeby móc brawurowo myć ręce po skorzystaniu z toalety." są miłośnicy starszych i mniej typowych zegarków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 To ja dzisiaj typowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 12 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Powrót z wakacji - diver odszedł, czas na jesienne barwy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 To Czechosłowacki mechaniczny Prim pierwszej generacji z początku lat 70tych. W Polsce mało popularny, w Czechach obowiązkowa pozycja dla kolekcjonera W dość dobrym stanie do kupienia za 500zł, w bdb 1000-1500. Nówki wyżej. Były jeszcze inne wersje kolorystyczne tarczy - białe, niebieskie, bordowe. dzięki za info, bardzo fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Sylwek, przypomniałeś mi, że swojego czasomierza dawno nie wietrzyłem . A tak BTW, który masz numer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Bartek - 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Kiedyś miałem więcej czasu na fora, to się udało zapisać na nr 5 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichałZet Napisano 14 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Omega Constellation Pie Pan cal. 551 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Krzysiek, świetny! U mnie dziś też stalowiec ale dużo skromniejszy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 IMG_20151014_074611.jpgKurde, kolejny mistrz u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gringope24 Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Kontynuując wczorajsze stalowe klimaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 A gdzie jest Krzysiek z Maxem ja sie pytam!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 A gdzie jest Krzysiek z Maxem ja sie pytam!? już już 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Świetny, gratuluję i zazdroszczę , wprawdzie wolałbym czarny, ale chyba tylko dlatego, że mam więcej zegarków z jasnymi tarczami. Za te 1,5 tys. euro to jeden z najlepszych możliwych wyborów zegarkowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 A'propos zegarków z jasną tarczą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Po pracy czas zakasać ręce do zmywania naczyń i wrzucić 200m divera na nadgarstek: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 A'propos zegarków z jasną tarczą I to jest to Choć wolę swoją na bransolecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi