Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 23 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2019 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 23 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2019 Fajny Citek , ja właśnie czekam na BN0100 . 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2019 Ostatnie kilka dni z Reverso: 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 Geckota pilot watch. Juz wiem ze sie polubimy. 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 2 godziny temu, zimmermann napisał: @zimmermann, gdzie kupiles taki zamszowy pasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 Dubel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 24 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2019 55 minut temu, adamW napisał: @zimmermann, gdzie kupiles taki zamszowy pasek? Kupiłem razem z zegarkiem na KMZiZ, nie ma na nim żadnej marki. Pomalowałem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 26 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2019 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mikołaj.J Napisano 28 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2019 Speedy na zamszowym pasku z pracowni wdrugiejskorze.pl Jak mawia mój kolega z Łomianek, „mam korbę” na punkcie zamszu i zależało mi na pasku pasującym do oryginalnej spinki Omegi. Dla mnie bomba :). 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2019 Marcin, ta "druga skóra" to już od dawna nie aktualizowana,@Koval się ze mnie śmieje za każdym razem i pyta kiedy coś wrzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2019 19 minut temu, eye_lip napisał: Marcin, ta "druga skóra" to już od dawna nie aktualizowana,@Koval się ze mnie śmieje za każdym razem i pyta kiedy coś wrzucę Nie chciałem Ci robić zbyt nachalnej reklamy, więc uciekłem się do tego wybiegu 😎. Tak czy owak, dzięki, bo bardzo mi się podoba i świetnie się nosi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2019 Nowe nato... 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2019 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2019 @eye_lip bardzo ładny pasek, co to za skóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2019 Dzięki, to kajman w wykończeniu Gommato. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 3 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2019 11 godzin temu, Jash napisał: Nowe nato... Jakiej marki jest nato? Podoba mi sie ksztalt klamerek/szlufek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 3 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2019 Jakiej marki jest nato? Podoba mi sie ksztalt klamerek/szlufek.Pasek jest z Cheapestnatostraps ale klamerka której w sumie nie widać jest z paska NATO Orisowego. Szlufki fajne to fakt. Farbrycznie są oklejone folia żeby się nie porysowały podczas transportu.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 5 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2019 na nowym pasku z ptasiura kangura 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koval Napisano 5 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2019 Staruszek na spacerze: 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2019 Świeża dostawa ryby 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 5 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2019 Scurfa , imo bardzo fajny kwarcowy diver 😀 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi