spiryt Napisano 23 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2014 Mam nietypowe pytanie; zanim jednak padnie objaśnię "problem". Wchodzę sobie na stronę sklepu internetowe ze skarpetkami Happy Socks i występują one w dwóch rozmiarach 36-40 i 41-46. Pytanie brzmi jak faktycznie to wygląda: Czy ososba która ma nr 41 kupując41-46 nie będzie miała luźnej skarpety ("nienawidzę" za luźnych)? Czy nie lepiej wybarać 36-40? Kto jest szczęśliwym skarpetowcem niech się wypowie i osczędzi sklepowi zwotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2014 Ja mam HS 41-46, noszę 42,5 but, skarpetka jest z lekkim luzem, tzn. jak ją zaciągnę to pięta jest lekko wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 23 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2014 To prawda, rozmiarówka HS jest nieco zaniżona, a w przypadku grubszych skarpet z wełną jeszcze bardziej (http://theavenue.pl/product-pol-7590-Happy-Socks-Wool-Blend-BL22-035-.html). Chociaż tak w zasadzie to trudno oczekiwać lepszego spasowania przy tak dużych widełkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 23 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2014 A gdzie kupujecie swoje? Na głównej stronie czy w innych sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 23 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2014 dzięki za informacje mam krótszą stopę, będzie za luźna (dostanę szału) ciekawe jak z 36-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 23 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2014 dzięki za informacje mam krótszą stopę, będzie za luźna (dostanę szału) ciekawe jak z 36-40 Noszę 41 i mam jedną parę HS w rozmiarze 36-40. Dla mnie jest ok., ale to nie znaczy, że dla Ciebie też będzie - to są jednak dość subiektywne odczucia. Aby uniknąć zwrotów, kup na próbę jedną parę w TK maxx przed zamówieniem w sklepie internetowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 23 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2014 dzięki za informacje; kupię jedne mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Panowie, jeżeli ktoś będzie robił zakupy na stronie HS, to do 31.12 działa kod zniżkowy - 20% kod: HAPPYPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 W salonach Van Graaf pojawiły się w ofercie Happy Socks w cenie niecałe 40zł para. Na uwagę zasługuje fakt, że wybór (zarówno modeli jak i rozmiarów) jest dość pokaźny- mi zajęło trochę czasu zanim się zdecydowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Normalnie kosztują 29, w promocji 25 tom______i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Są tam od roku co najmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Są tam od roku co najmniej... A ja co najmniej od roku poluję na nie w "Tikeju" mimo że Van Graff jest od niego oddalony jakieś 100 metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 A nie prościej wejść na ich stronę? Regularna cena 8€ (32zł), a promocje robią średnio co 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Dzięki, rozważałem tą opcję. Chciałem jednak wziąć jedynie jedną parę "na spróbowanie". Zamawiając bezpośrednio od HS musiałbym doliczyć 3 euro za przesyłkę i w rezultacie zapłaciłbym tyle samo (lub więcej) co w Van Graafie. A i w sumie przyjemniej zobaczyć je "na żywo" przed zakupem, by nie "machnąć się" z kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 W polskich sklepach internetowych też często się pojawiają - zwykle ok. 30 zł/para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Np. w sklep.klasycznebuty.pl sa po 29 pln http://www.sklep.klasycznebuty.pl/skarpety,135.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Na allegro są również, w kilku innych sklepach internetowych. Wciąż jednak jeśli chcemy zaopatrzyć się w jedną parę, doliczając wysyłkę zapłacimy koło 40 zł. W każdym razie pierwszy raz spotkałem się z nimi fizycznie w sklepie i chciałem jedynie poinformować, gdzie można je znaleźć. A że refleks mam jaki mam to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 HS na mustache.pl często są po 19zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Na answear.com po 29, przecenione po 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Na limango były swego czasu po 20 za parę, jedyna wada że z przesyłki z limango idą około miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi