dj3501 Napisano 9 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2021 On 5/9/2021 at 12:04 AM, frik said: Jak oglądałem na początku zimy płaszcz w salonie Bytomia to ekspedientka zaoferowała opuszczenie ceny do poziomu tej ze sklepu internetowego - domyślam się to jest reguła. Tak, kupowałem w lutym płaszcz i na moją prośbę cena została obniżona do tej z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EleganckiJan Napisano 26 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2021 W dniu 10.05.2021 o 01:39, dj3501 napisał: Tak, kupowałem w lutym płaszcz i na moją prośbę cena została obniżona do tej z internetu. Zastosowałeś jakieś specjalne metody negocjacji, pytam ponieważ mi ekspedientka odmówiła rabatu, może dlatego, że zakup dotyczył skarpet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 20 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Cześć, A co sądzicie o kurtce z kolekcji Beksińskiego ? https://bytom.com.pl/p-0000ku1035-kurtka-beksinski 100% bawełna, podszewka też 100% bawełna, stąd pytanie, czy nie lepszy byłby jednak jedwab na taką podszewkę, aby chociażby lepiej oddać kolory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanislawK Napisano 25 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2021 Cześć. Jaka jest szerokość pod pachami płaszcza o rozmiarze 46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 26 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2022 Witam, 92 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EleganckiJan Napisano 3 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2022 @Mario_sochyprzy rozmiarze 46 to w życiu nie jest 92 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 12 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad https://bytom.com.pl/czarny-płaszcz-bytom-40875-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi