The-Bigwig Napisano 2 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2013 Była jakaś zmiana w kwestii ilości wyświetlanych postów? Dałbym sobie głowę uciąć, że było 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Na jakich zasadach przynawany jest/otrzymuje się PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Na zasadach relacji między minimum dwoma osobami, z których przynajmniej jedna zdecyduje się napisać prywatną wiadomość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 ok, a tak bardziej łopatologicznie, bo prywatne wiadomości otrzymywałem a pytanie wciąz aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 tak na marginesie to nie mogę ich odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 ponoć jest to numer który upowaznia do rabatów w niektórych sklepach z którego chętnie bym skorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 5 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Tombarze bardzo chcemy Ci pomóc, ale nie potrafimy odgadnąć o co Ci chodzi, daj sobie pomóc i wyjaśnia nam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 AAAAA! Już wiem. Czy to nie chodzi o to, że któraś z firm z naszego forum w stopce ma info, że rabat dla forumowiczów wysyłamy w PW, czy jakoś tak? Może Kolega zrozumiał, że PW, to jakaś tajemnicza formuła? Chodzi po prostu o wysłanie Prywatnej Wiadomości do firmy z prośbą o otrzymanie kodu rabatowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 właśnie tak to wygląda, nie błysnąłem, przepraszam za kłopot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Jakby ktoś miał problem z odświeżaniem forum, przez co gubione są style i jest prosty tekst na białym tle, to na dole można przełączyć styl na IP.Board, on działa w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 dałoby radę abym po wejściu/logowaniu się na forum widział gdzieś informacje że mam PW ???? bo dopiero jak zajrzałem do mojej skrzynki mailowej ( a pocztę ostatnio sprawdzam rzadko ) to się okazało że mam tam wiadomości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Jaką masz skórkę ustawioną? Bwb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 co to jest skórka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Na samym dole strony masz opcje zmień styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 mam bwb ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Posty nie odznaczają mi się jako przeczytane. Zdarza to się szczególnie w wątkach ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 W wątku "Ilustracje klaczynej męskiej elegancji" część uporządkowanych przez Doktora ilustracji wyświetla się, a część widnieje tylko jako linki, których nie mogę w żaden sposób wyświetlić jako obrazka. Np pozycje : 11. http://img319.imageshack.us/img319/1476/paddock35front2tq.jpg12. http://2.bp.blogspot.com/-l_OWg6e6VsY/UDTELnYBMMI/AAAAAAAAAUU/15J6Jt7STYw/s1600/x183texb0.jpg13. https://lh5.googleusercontent.com/-NZNeXT0Dt6M/TW_7gVPEQBI/AAAAAAAAB5E/7o46uOTNUw8/s1600/1935_jun_esq_p111_sweetened.jpg14. http://img57.imageshack.us/img57/7247/strollerhalfcombocopyxk9.jpgNie udało mi się wyświetlić tych rysunków na domowym ani w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 U mnie te linki wchodzą bez problemu. Jaka przeglądarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 17 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2013 W pracy Eksplorer a w domu Opera. Chyba komputery przestały mnie lubić. Właśnie zauważyłem, że co prawda dalej nie mogę otworzyc linków, ale za to jak skopiuję dany link do osobnej karty to otwiera się strona z oczekiwanym rysunkiem. Powiedzmy, że połowicznie rozwiązuje to moje marudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Chciałem odpisać na PW i nie mogę, mam za to następujący komunikat: Nie możesz odpisaćWszyscy inni odbiorcy opuścili rozmowę ????? o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Pewnie ktoś kto do Ciebie pisał, skasował konwersację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Pewnie ktoś kto do Ciebie pisał, skasował konwersację. Prawdopodobnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 OK dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 8 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2013 Próbuję rozwiązać problem z wtyczką Tapatalk - niestety jest w niej jakiś błąd, który zgłosiłem do Tapatalka, po zainstalowaniu wtyczki przestają działać PM. Na dniach logowanie i integracja konta z FB. Jakieś postępy z wtyczką Tapatalk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Za dużo lukru, zamienisz się jeszcze w Górniakową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi