The-Bigwig Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Jest szansa, żeby zrobić opcję zbiorczego oznaczania postów jako przeczytane? Albo nie widzę, ale nie ma. Np w nowej zawartości nie ma. W poprzednim wyglądzie było na głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Lewy dolny róg - "Oznacz jako przeczytane" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Lewy dolny róg - "Oznacz jako przeczytane" Dzięki! Jak mogłem nie zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Teraz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 No i znów zmiana. A już się zdążyłem przyzwyczaić do tego granatu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Teraz lepiej bo nawiązuje kolorystycznie do starego, mi się podoba, jeszcze reklamy Saphira mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 nad wszystkim pracuję Zmian z każdym kolejnym dniem będzie coraz mniej - zachęcam do zgłaszania mi czy to tutaj czy w prywatnej korespondencji wszelkich uwag co do funkcjonalności, wszelkich błędów i wszelkich sugestii. To forum ma być przyjazne użytkownikom więc zależy mi na ich opiniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Niesamowitą robotę odwalasz Roland. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Już myślałem, że granat i brak gradientów się wpisuje w obecną modę na flat design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 W brązie faktycznie wygląda to lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Wolałem wcześniejszą, bardziej nowoczesną wersję layoutu Gradienty są teraz passe, a metro ui na topie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Mi tam w sumie bez różnicy, ale ktoś mi tu z boku zarzucił tekstem ... to pomyślałem, że przetestuję wtyczkę multimediów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Chyba sobie dodam do podręcznej listy. A poważnie czy obecnie da się usunąć cały post? (na takiej zasadzie jak wcześniej - jeżeli nikt później w danym temacie nie pisał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Czy da się indywidualnie zmienić wygląd forum (skórka?) na taki jak był zaraz po uruchomieniu na nowym silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Panowie, błagam zmieńcie to wyśrodkowanie tekstu. Fatalnie się czyta w takim układzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Jakie wyśrodkowanie tekstu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 U mnie również wszystkie posty i nagłówki są wyśrodkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 To teraz zabiłeś mi ćwieka. W swojej przeglądarce IE 8 (proszę się nie śmiać, komp. służbowy) całe forum wygląda tak jak na załączonym zrzucie. Rano było wszsytko ok, a nic nie zmieniałem w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 U mnie jest ok, było przez chwilę wyśrodkowane. Ze dwie godz. temu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 spróbujcie ctrl+r i powiedzcie proszę czy dalej jest wyśrodkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Już jest normalnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Już wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek4 Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Polecam tez zrobienie porzadku z Waszym IP, bo siedzi w RBL'ach i spora czesc serwerow poczty odrzuca polaczenia z adresu z którego rozsylane sa powiadomienia forum. NOQUEUE: reject: RCPT from v153.home.net.pl[79.96.241.153]: 554 5.7.1 Service unavailable; Client host [79.96.241.153] blocked using b.barracudacentral.org; http://www.barracudanetworks.com/reputation/?pr=1&ip=79.96.241.153; Dobrze by też bylo, aby revdns odpowiadal domenie butwbutonierce.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Czy da się indywidualnie zmienić wygląd forum (skórka?) na taki jak był zaraz po uruchomieniu na nowym silniku? Można dodać kilka stylów do wyboru - wtedy w dolnym lewym rogu (Zmień styl) każdy może sobie ustawić preferowany przez siebie. W tej chwili są 3 do wyboru, ale może ich być dużo więcej. Kwestia decyzji i konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi