zibi Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Gratulacje. Liczmy, iż będziemy mieli możliwość nabywania wyrobów jakości Hermesa, co najmniej takiej jakości Witam-Mam pytanie o ile nie jest to tajemnicą-gdzie można nabyć takie widelce do robienia dziurek pod szew-pozdrawiam-zibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Oj chyba za bardzo się rozmarzyłem i za dużo skrótów myślowych. Skalpel masz rację, bo Hermes najpewniej używa wszystkich rodzajów skóry, na rękawice jest inna, na torby inna i na siodła inna. Moje odniesienie było raczej do szeroko rozumianej galanterii jaka ma odniesienie do narzędzi... Jestem zwolennikiem kupowania rzeczy, które są trwałe, maja ponadczasowe wzornictwo, a wyroby skórzane to moja słabość (to ponoć u nas dziedziczne ) Dlatego też uważam, iż potrzebnych jest jak najwięcej takich pasjonatów jak Ty, tutaj na tym forum jak i w życiu. Czekam(y) na kolejne Twoje projekty jak i pozostałych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Witam-Mam pytanie o ile nie jest to tajemnicą-gdzie można nabyć takie widelce do robienia dziurek pod szew-pozdrawiam-zibi https://www.google.pl/search?q=diamond+punch+tool+leather&client=tablet-android-acer&espv=1&sboxchip=Grafika&biw=768&bih=1024&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ei=fZdLVJm3LsTBPJ-_gZgH&ved=0CAgQ_AUoAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Bardziej proponowałbym wyszukanie frazy: pricking iron Blanchard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 25 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Lolo to nic tylko czekam na jakiś fajny duży projekt bespoke z Twojej strony ]:-> O Skalpel zawsze czujny , Blanchard ma sklep na swojej stronie ale tylko po francusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Witam-Dzięki za linka-pozdowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 28 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Jak już tutaj tak aktywnie: Bliźniaki z przed nowych narzędzi , robione w niedalekim odstępie czasu. Wersja powiększona mojego portfela, dodatkowa przegródka na banknoty, dodatkowa kieszonka pod kartami i bilon na szlufkę. Jest lekko grubszy i niewiele większy od oryginału. Grafika jako dodatek. #1 #2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Toż to Biblia jest. Powinieneś do tego dokładać plecak w komplecie... A tak poważnie - wygląda nieźle, ale jakie ma walory użytkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 28 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Biblia nie biblia, zamawiający chcieli dokładnie takie z pełnymi konsekwencjami czyli grubością. A jak ktoś jeździ między krajami to oddzielne przegródki na waluty się przydadzą. Walory użytkowe tylko wtedy gdy ma się kasę, a bez to na nic się nie przyda ;P. A tak serio portfel jak to portfel wszystko mieści, a że na zamówienie to nie ma co dyskutować nad decyzjami zamawiającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Jeszcze jedno pytanie - w jakiej technice robiłeś 'ornament'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 28 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2014 Nie wiem dokładnie jaka jest jej fachowa nazwa, ale to transfer - patrz robienie tatuaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Leathers Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2014 Bardzo fajny kawałek skóry. Ciekawe, że w dobie mini-mini portfelików często zdarzają się pytania właśnie o coś "po byku". Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 14 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2014 Dawno mnie nie było, ale ostatnio dużo pracuję Wersja RAL7009, lekko zmodyfikowana: Postaram się bardziej systematycznie wrzucać nowe rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 16 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Zamówienie było forumowe, XXXX, a jest ono dość nietypowe. edyt. MOD Forumowicz chciał etui na klucze, 5 sztuk i pilot do bramy. Kolor wybrany to: "RAL 5026 Pearl night blue", niestety "perła" na skórze jest nieosiągalna. Padło na RAL 5003, czyli odpowiednik bez perły. Nić w kolorze fioletu. Zamawiający wymógł na mnie "inicjały" wypalane w skórze . Po paru wymianach koncepcji postał ten rysunek: A rezultat taki: No i chyba Wasz ulubiony Amiet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Podoba mi się chętnie zobaczę jeszcze zdjęcie z przypiętymi kluczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnie Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Bardzo ładne etui:) To zapięcie magnetyczne? Można też wiedzieć co to za nić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2015 Dzięki Bartosz, Etui na żywo prezentuje się doskonale, jestem bardzo zadowolony. Pomijając sam produkt także współpraca świetna, polecam! Pozdro Sekret aka Zamawiający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 17 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Tak zapięcie magnetyczne. 3poly rozmiar 40. Kolorystyka jaka chcesz, teoretycznie większość RAL Classic jest do zrobienia Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Załączam zdjęcie z kluczami (zrobione z komórką stąd niezbyt profesjonalne i musiałem dodatkowo przycisnąc brzegi etui dostępnymi w pokoju materialami biurowymi). Etui jest na prawdę świetne, polecam. System wyjmowania i wkładania kluczy bardzo wygodny (Bartosz dzięki za przeslaną "instrukcję"). Pilot rozmyślnie na razie wystaje poza etui, planuje zmienić do niego łańcuszek na krótszy i wówczas nie będzie wystawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 sugeruję zasłonić klucze - właśnie zaprezentowałeś prawie że w skali 1:1 jak trzeba wyciąć klucz żeby dopasować zapadki w Twoim zamku do drzwi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Nie wiem czy da się tak dociąć, w sumie jestem nawet bardzo ciekaw czy da się. Dorobienie takich kluczy wymaga specjalnej karty. Ale może nielegalnie da się bez karty. Zakładając, że da się, trzeba by jeszcze chyba wiedzieć gdzie mieszkam i rozbroić mój alarm:) Ale dzięki Krzysiek, zmieniłem zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Miejsce zamieszkania też podałeś, niepełne ale zawsze. Mam nadzieję, że masz dobry alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 3 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Zaufanie, jest wtedy gdy klient ufa: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Tak tak tak, tego własnie chcialem! Dzieki Bartosz! Super współpraca, szybka realizacja i świetny efekt końcowy, szczerze mówiąc mam już ochotę zmienic drugi telefon i zamówić do niego kolejnne etui:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 21 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 Takie projekty lubię, klient wie czego chce a i mi daje praktycznie wolną rękę na realizacje. Etui na okulary standardowe, ale z nowym zapięciem, do tego etui na kindle i portfel. Pierwszy mój taki ale na pewno nie ostatni bo już domagają się więcej 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi