Żorż Ponimirski Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 16 minut temu, lubo69 napisał: Chisel toe. Po polsku nie wiem. Graniasty ? Chisel to dłuto i chodzi o takie proste ścięcie noska jak od jednego uderzenia młotkiem o dłuto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 24 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2019 Jak nazywają się buty eleganckie z płaską podeszwą (bez obcasa)? Jest to jakiś charakterystyczny fason? Czy takie obuwie nadal jest uznawane za eleganckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 24 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2019 Cichobiegi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 5 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad Przeglądam konfigurator butów Carminy i nie potrafię się przebić przez opcje dotyczące pasa. Jaka jest techniczna różnica pomiędzy 270 i 360 stopni? "Storm welt" to po prostu wyżej wyciągnięty pas, żeby chronić cholewkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad Storm Welt to wszyty (dodatkowo zawinięty do góry w przeciwieństwiedo standardowego) pas skóry. Standardowe buty goodyear nie są szyte w części która obejmuje obcas. Czyli szyte po całości to 360. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 17 godzin temu, eye_lip napisał: Standardowe buty goodyear nie są szyte w części która obejmuje obcas. Ciekawe, nawet nie zwróciłem wcześniej uwagi na to. Czy orientujesz się może, jaki to ma wpływ na buty (pas 270 vs 360)? Mam na myśli np. wygodę użytkowania, żywotność obuwia/obcasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi