Gość gccg Napisano 2 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2011 Oj, to cofam powyższe, moje sformułowanie. van Dyck, to nie el Greco, tutaj jest inny model zarostu, wydawało mi się, że pamiętałem ten obraz a jednak ten szczegół jest inny, cóż, pomyliłem się, a raczej nie sprawdziłem wcześniej.Ale te zarosty sa bardzo ciekawe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Odświeżam temat wąsów Brad Pitt wygląda rewelacyjnie z wąsami, pozostali panowie również dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Kluni chyba do roli, bo wąsy takie mało współczesne Tylko do filmu i pewnie przyklejane, ale w sumie też spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 16 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2012 Zarost referencyjny... w mojej skromnej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Odświeżam temat wąsów Brad Pitt wygląda rewelacyjnie z wąsami, pozostali panowie również dają radę.Czekamy na Ciebie z wąsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 A myślisz, że dlaczego założyłem ten temat.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 pics or it didn't happen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2012 Czekamy na Ciebie z wąsami już było : Marynarka - YSL Koszula - Ted Baker Spinki - Damiance / kamień lapis lazuli Sodnie - Vero Moda, Selected Homme Skarpetki - Calzedonia Poszetka - ręcznie robiona, afly - allegro Buty - J.Shoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 "Uważam, że elegancki mężczyzna dba nie tylko o swoje ubranie i skórę twarzy, ale także skraca i/lub goli swoje owłosienie na wybranych częściach ciała, przede wszystkim pach i pleców. Nie mówimy tu oczywiście o goleniu nóg czy też rąk. Te wciąż pozostają pewnym tabu, czynnością zarezerwowaną głównie dla kobiet, ale kto wie co się stanie za 10-20 lat?" Więcej na: http://www.szarmant.pl/czy-elegancki-mezczyzna-skraca-wlosy-na-ciele?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Szarmant+%28Szarmant%29&utm_content=Feed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ten trend tak się upowszechnił (no chyba, że w większych miastach). Wśród moich znajomych nie ma raczej nikogo kto goliłby coś poza twarzą. A kwestie higieny załatwia moim zdaniem codzienny prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Ja raz ogoliłem tors do holtera. Kur...Nigdy nie czułem się tak niekomfortowo. Nie mówiąc o tym, że hojnie mi tam obrasta, więc klatka była szara jak ogolona gęba. Coś okropnego. Never again. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Static uwierz mi, że gdybyś do tego holtera nie ogolił torsu to przy ściąganiu czułbyś się jeszcze bardziej niekomfortowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Nie daj mi nawet o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Panowie, myślę, że wstawianie sponsorowanych tekstów o depilacji, na forum o tematyce klasycznych ciuchów, możemy sobie darować. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Szczególnie, że to temat o wąsach a nie owłosieniu ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Straszne bzdury. Włosy na ciele kulturowo coraz mniej akceptowalne? Może jak jakiś grubas na plaży chodzi z dywanem na plecach, to wygląda to średnio, ale umiarkowanie owłosiona klata? Plażo, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Jakoś nie chce mi się wierzyć Trudno żebyś wierzył sponsorowanym tekstom okraszonymi zdjęciami półnagich facetów, którzy masują sobie czymś klatę i plecy, jednocześnie się uśmiechając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 6 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2013 ON twierdzi co innego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2013 http://matinee-moustache.tumblr.com/post/54110193598/the-evolution-of-clark-gables-moustache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi