Gość gccg Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Oj, to cofam powyższe, moje sformułowanie. van Dyck, to nie el Greco, tutaj jest inny model zarostu, wydawało mi się, że pamiętałem ten obraz a jednak ten szczegół jest inny, cóż, pomyliłem się, a raczej nie sprawdziłem wcześniej.Ale te zarosty sa bardzo ciekawe! Cytuj
eye_lip Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Odświeżam temat wąsów Brad Pitt wygląda rewelacyjnie z wąsami, pozostali panowie również dają radę. Cytuj
B.B. Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Kluni chyba do roli, bo wąsy takie mało współczesne Tylko do filmu i pewnie przyklejane, ale w sumie też spoko. Cytuj
OnTheRun Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Zarost referencyjny... w mojej skromnej opinii Cytuj
pirat Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Odświeżam temat wąsów Brad Pitt wygląda rewelacyjnie z wąsami, pozostali panowie również dają radę.Czekamy na Ciebie z wąsami Cytuj
eye_lip Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 A myślisz, że dlaczego założyłem ten temat.. ? Cytuj
maciato Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Czekamy na Ciebie z wąsami już było : Marynarka - YSL Koszula - Ted Baker Spinki - Damiance / kamień lapis lazuli Sodnie - Vero Moda, Selected Homme Skarpetki - Calzedonia Poszetka - ręcznie robiona, afly - allegro Buty - J.Shoes Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 "Uważam, że elegancki mężczyzna dba nie tylko o swoje ubranie i skórę twarzy, ale także skraca i/lub goli swoje owłosienie na wybranych częściach ciała, przede wszystkim pach i pleców. Nie mówimy tu oczywiście o goleniu nóg czy też rąk. Te wciąż pozostają pewnym tabu, czynnością zarezerwowaną głównie dla kobiet, ale kto wie co się stanie za 10-20 lat?" Więcej na: http://www.szarmant.pl/czy-elegancki-mezczyzna-skraca-wlosy-na-ciele?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Szarmant+%28Szarmant%29&utm_content=Feed Cytuj
White Haven Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ten trend tak się upowszechnił (no chyba, że w większych miastach). Wśród moich znajomych nie ma raczej nikogo kto goliłby coś poza twarzą. A kwestie higieny załatwia moim zdaniem codzienny prysznic. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja raz ogoliłem tors do holtera. Kur...Nigdy nie czułem się tak niekomfortowo. Nie mówiąc o tym, że hojnie mi tam obrasta, więc klatka była szara jak ogolona gęba. Coś okropnego. Never again. Cytuj
Skalpel Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Static uwierz mi, że gdybyś do tego holtera nie ogolił torsu to przy ściąganiu czułbyś się jeszcze bardziej niekomfortowo Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie daj mi nawet o tym myśleć Cytuj
bartazz Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Panowie, myślę, że wstawianie sponsorowanych tekstów o depilacji, na forum o tematyce klasycznych ciuchów, możemy sobie darować. 4 Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Szczególnie, że to temat o wąsach a nie owłosieniu ogólnie. Cytuj
mbs Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Straszne bzdury. Włosy na ciele kulturowo coraz mniej akceptowalne? Może jak jakiś grubas na plaży chodzi z dywanem na plecach, to wygląda to średnio, ale umiarkowanie owłosiona klata? Plażo, proszę... Cytuj
Jan Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jakoś nie chce mi się wierzyć Trudno żebyś wierzył sponsorowanym tekstom okraszonymi zdjęciami półnagich facetów, którzy masują sobie czymś klatę i plecy, jednocześnie się uśmiechając Cytuj
maciato Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 http://matinee-moustache.tumblr.com/post/54110193598/the-evolution-of-clark-gables-moustache Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi