Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj, to cofam powyższe, moje sformułowanie. van Dyck, to nie el Greco, tutaj jest inny model zarostu, wydawało mi się, że pamiętałem ten obraz a jednak ten szczegół jest inny, cóż, pomyliłem się, a raczej nie sprawdziłem wcześniej.

Ale te zarosty sa bardzo ciekawe!
  • 1 rok później...
Opublikowano

Czekamy na Ciebie z wąsami ;)

;) już było :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Marynarka - YSL

Koszula - Ted Baker

Spinki - Damiance / kamień lapis lazuli

Sodnie - Vero Moda, Selected Homme

Skarpetki - Calzedonia

Poszetka - ręcznie robiona, afly - allegro

Buty - J.Shoes

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

"Uważam, że elegancki mężczyzna dba nie tylko o swoje ubranie i skórę twarzy, ale także skraca i/lub goli swoje owłosienie na wybranych częściach ciała, przede wszystkim pach i pleców. Nie mówimy tu oczywiście o goleniu nóg czy też rąk. Te wciąż pozostają pewnym tabu, czynnością zarezerwowaną głównie dla kobiet, ale kto wie co się stanie za 10-20 lat?"

Philips-Bodygroom-500x500.png

Więcej na: http://www.szarmant.pl/czy-elegancki-mezczyzna-skraca-wlosy-na-ciele?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Szarmant+%28Szarmant%29&utm_content=Feed

Opublikowano

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ten trend tak się upowszechnił (no chyba, że w większych miastach). Wśród moich znajomych nie ma raczej nikogo kto goliłby coś poza twarzą. A kwestie higieny załatwia moim zdaniem codzienny prysznic.

Opublikowano

Straszne bzdury. Włosy na ciele kulturowo coraz mniej akceptowalne? Może jak jakiś grubas na plaży chodzi z dywanem na plecach, to wygląda to średnio, ale umiarkowanie owłosiona klata? Plażo, proszę...

Opublikowano

Jakoś nie chce mi się wierzyć

Trudno żebyś wierzył sponsorowanym tekstom okraszonymi zdjęciami półnagich facetów, którzy masują sobie czymś klatę i plecy, jednocześnie się uśmiechając ;)

• 1 miesiąc temu...