White Haven Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Szperasz na Allegro dla sportu czy faktycznie masz bardzo ograniczone środki? Nie twierdzę, że używane buty są z gruntu złe (sam mam dwie pary, z których do tej pory jestem zadowolony), ale jakbyś podał budżet i rozmiar to moglibyśmy Ci co nieco podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animaes Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Szperasz na Allegro dla sportu czy faktycznie masz bardzo ograniczone środki? Nie twierdzę, że używane buty są z gruntu złe (sam mam dwie pary, z których do tej pory jestem zadowolony), ale jakbyś podał budżet i rozmiar to moglibyśmy Ci co nieco podpowiedzieć Trafiłem jedną parę chukka boots na allegro za śmieszne pieniądze, która w dodatku jest idealnie dopasowana rozmiarowo. Daje to sporo satysfakcji, gdy można coś kupić za 15-20% ceny sklepowej Spodobało mi się to i dlatego od czasu do czasu przeglądam sobie allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Kupione w Sajgonie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 odrobinę za bardzo wzrok skupia się na jasnych przeszyciach, ale buty bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 Jeśli koszula z Sajgonu kosztowała tylko 10 dolarów, to ciekawym, ile kosztowały buty. Może zrobimy forumowe zamówienie u wietnamskiego szewca? - jest chyba lepszym fachowcem od np. koreańskiego krawca. Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 Niecałe 250 zł, Doktorze. W razie zainteresowania mam więcej zdjęć innych butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 250 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 Niecałe 250 zł, Doktorze. W razie zainteresowania mam więcej zdjęć innych butów. Poważnie tylko 250 zł? Przy takich kwotach to ja się na to piszę Mógłbyś wrzucić te inne zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 Wrzucę na pewno, ale nie wiem dokładnie kiedy. Nie mam obecnie dostępu do komputera, by zgrać zdjęcia z karty. Jeszcze jedno, 250 zł to może mało na polskie warunki, ale teraz przebywam na pograniczu wietnamsko-kambodżańskim i ludzie tutaj często zarabiają max. 80$. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 Czy ktoś zna, albo słyszał o Ardington - Northampton Town? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 13 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2012 W tym roku wygrała firma obuwnicza, co może nas zainteresować. Artykuł tutaj :http://startupfest.pl/StartupFest/1,107564,12655457,Fun_in_Design_zostal_tegorocznym_zwyciezca_Startup.html Tutaj strona firmy: http://www.funindesign.pl Póki co z męskiego obuwia mają tylko sztyblety, może oferta się rozrośnie... Pomysł na własny projekt może zainteresować co poniektórych na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
degaulle Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 To jakie buty polecasz takiej osobie?G&B: http://www.gordon-bros.com/classic.php Niestety G&B nie ma najbardziej podstawowej rzeczy ze wszystkich, porządnych plain oxfordów. Także tej cenie chyba coś innego za taki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LooQ Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 Mógłby mi ktoś polecić buty podobne do tych: http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... hoeid=5250. Ale z ceną poniżej 450zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2012 http://www.bexley.com/Bexley/shoe-Berke ... rrer=13756 Razem z wysyłką wychodzi mniej więcej 450 zł (pod warunkiem, że znajdziesz kogoś chętnego z forum na jakąkolwiek inną parę butów od nich) I tak wiem, że tamte to angielki a te to wiedenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LooQ Napisano 17 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2012 A jakies stacjonarne sklepy w warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2012 A jakies stacjonarne sklepy w warszawie? Gdyby były do kupienia w Warszawie w takiej cenie, to chyba nikt by Ci nie wrzucał linków do sklepow we Francji? Kolega wskazał Ci ten wątek, nie po to żebyś zadawał pytania, na które już były odpowiedzi, tylko żebyś poczytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2012 Widział ktoś bootsy podobne do tych bexleyów ? (także cenowo ) http://www.bexley.com/Bexley/shoe-Green ... pupPromo=X Poszukuje czarnych, w rozmiarze 7,5, koniecznie na nieskórzanej podeszwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spami Napisano 19 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2012 Dzień dobry. Postanowiłem zakupić pierwsze buty Goodyear welted. Ze względu na cene wybór padł na marke Gordon Bros. Czy mógłby ktoś doradzić mi jakiego rozmiaru potrzebuje? Moja stopa to 28,5cm na 10,5cm podbicie wyższe (zależy jak poprowadze cienkopis nawet 28,2x10,0). Mam tylko porównanie do polskich producentów, gdzie rozmiar odpowiedni 43 lub 44 (ostatnio mierzone w sklepie brogsy Gino Rossi 43, Bytom 44). Na podstronie 163 tego wątku forumowicz R50 podał dane według producenta (tam dla rozmiarów 44 i 45). Skłaniam sie ku rozmiarowi 43, jednak ktoś podał, że przy stopie 29cm nosi rozmiar aż 45. Model jaki chce zakupić to prawdopobnie Levet 2318 (zależy od dostepności odpowiedniego rozmiaru) http://www.gordonbros.de/schuhe/levet-s ... 8-tan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 19 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2012 Jak masz stopę 285 to 43 będzie za małe. Ja mam 275 i większości marek noszę 8.5 (42,5) , czasami 9 (43) w zależności od kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 19 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2012 G&B jest jednak pod tym względem specyficzne imho. Ja mam takie: http://www.gordonbros.de/schuhe/havret-2322.html Rozmiar 44, choć teoretycznie powinien być właściwy, ze względu na wydłużony nosek, okazał się jednak za duży. 43 były ok. Nie wiem jednak ja to będzie w przypadku modelu wybranego przez kolegę spami. Kopyto wygląd na mniej wydłużone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 19 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2012 Ja wysłałem zapytanie do działu obsługi G&B dotyczące rozmiaru modelu 2318. Długość wkładki rozmiaru 45 to 31,3 cm, natomiast rozmiaru 46 to 32 cm. Wydaje mi się zatem, że rozmiary są większe niż polskie odpowiedniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spami Napisano 20 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2012 G&B jest jednak pod tym względem specyficzne imho. Ja mam takie: http://www.gordonbros.de/schuhe/havret-2322.html Rozmiar 44, choć teoretycznie powinien być właściwy, ze względu na wydłużony nosek, okazał się jednak za duży. 43 były ok. Nie wiem jednak ja to będzie w przypadku modelu wybranego przez kolegę spami. Kopyto wygląd na mniej wydłużone. Dzięki za odpowiedzi. Jeszcze raz spojrzałem na dane R50. 2321 /44: Innen: 31,00cm 2318/ 44 : Innen: 30,00cm (choć kolega wyżej napisał przy 45 31,3cm - różnica taka duża 1,3cm?). Wygląda, że model 2318 ma najkrótszą wkładke ze wszystkich? Rece mnie korcą do zamówienia 44 w modelu 2318 (najwyzej będe płakal jak mały bóbr jeśli okażą się za duże ) albo w ostatecznosci 43 dla wzoru http://www.gordonbros.de/schuhe/havret- ... raun2.html (brazowe Havret 2466 jakby podobne kopyto do Havret 2321). Widziałem wypowiedz uzytkownika Caporegime - chyba wlasnie pisal o parach w rozmiarze 43 po rozbiciu byly dobre (ciekawe czy jeden z modeli nie byl 2318). Niestety mam zablokowana mozliwosc kontaktu na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 20 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2012 Obiecane zdjecia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Panowie, jestem na etapie poszukiwania butów do pracy. Buty wstępnie wybrałem. Są to buty Nord z linii Elite: Dziś jednak znalazłem coś co bardziej przypadło mi do gustu: Są jakieś szanse zakupy takiego obuwia w budżecie maks 350zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Te buty no tzw. monki (monks, monk's shoes). Raczej nic w tej cenie fajnego nie znajdziesz, czasami budżetowi proucenci z Włoch mają w ofercie, ale jak chcesz kupić stacjonarnie w Polsce to raczej nie ma szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi