fan_dobrego_buta Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2018 1. Fan dobrego buta: AS Herrick, UK 8, 20626-1 220 GBP 2. xell: UK 9.5, 20422-25 220 GBP 3 Harth 20578-4 UK9 (brązowe Hunty) 220 GBP; 20573-24 UK9 (brązowe monki) 200 GBP 4 Blekit 20558-2 Moore UK10.5 (przy założeniu, o którym pisałem w PW) 225 GBP 5. @kormox: JC 2801; UK 9,5; 20573 - 24 (last 87F) 200 GBP 6. Grafa: 20241-26 UK 8 (US 8,5) 220 GBP Powyżej są ostateczne ceny przesłane z AS. KURS funta w PKO BP na dzień dzisiejszy 5.1 PLN Dodatkowo należy doliczyć: 50 PLN za wysyłkę butów z UK ( wysyłane będa z fabryki po 2 pary w kartonie) 20 PLN za przesyłke butów w Polsce (35 PLn 2 pary) Przelew bankowy po 19 PLN (jeżeli mnie pamięć nie myli to koszt 119 PLN / 6 uczestników) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 6 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2018 Chciałbym jescze raz przypomnieć wszystkim, że kupujemy buty jako seconds, co oznacza, że nie ma możliwości wymian czy też zwrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Moje Moore też już odebrane. W przypadku AS okazuje się, że moim rozmiarem jest 10.5 - minimalny luz, który nie powinien przeszkadzać nawet gdy but się rozbije, a obłożyny schodzą się perfekcyjnie. Teraz muszę dobrać kosmetyki, bo takiego koloru w kolekcji jeszcze nie miałem 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 3 godziny temu, blekit napisał: Moje Moore też już odebrane. W przypadku AS okazuje się, że moim rozmiarem jest 10.5 - minimalny luz, który nie powinien przeszkadzać nawet gdy but się rozbije, a obłożyny schodzą się perfekcyjnie. Teraz muszę dobrać kosmetyki, bo takiego koloru w kolekcji jeszcze nie miałem Bardzo ładne. Może następnym razem będą w moim rozmiarze. Mają jakaś widoczną skazę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 @Harth nic poważnego, jakieś rysy, nierówne wybarwienie gdzieniegdzie, etc. Myślę że sesja z Saphirem wszystko zakryje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Moore są genialne. Jak G&G St. James ale w pierwszej wersji przed „face liftingiem”. Ale tym razem tylko cherry dostepne byly:( Trzeba czekac na realizację GMTO z AFPOS w kolorze OAK skazy w AS są niewidoczne, a odpowiednie SPA praktycznie zawsze kryje ewentualne mankamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 @fan_dobrego_buta, czy jest jakaś konkretna częstotliwość, z którą organizujesz kolejne akcje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Dwa razy w roku, około maja i listopada są zamówienia fana. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 W przypadku moich monków oprócz niedoskonałości opisanych przez AS odnotowałem niestety kilka "ponadplanowych" mankamentów: RAMA ODKLEJAJĄCA SIĘ OD PODESZWY W REJONIE OBCASA BŁĄD SZYCIA PODESZWY CIEMNIEJSZA PLAMA PO NIESTARANNYM MALOWANIU, CHYBA NIE DO ZAMASKOWANIA KOSMETYKAMI Czy nie za dużo tego jak na seconds? Ciekaw jestem Waszych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Plama to chyba największy problem do pokonania... Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 AS dla Sid Mashburn, kolor espresso, kopyto 99 DX. Moje buty również mają więcej wad niż wskazywał producent (różnice w odcieniu brązu pomiędzy butami, skośna linia szycia na pięcie, marszczenia na obu piętach), ale to detale dostrzegalne tylko dla poszukiwaczy gładkiej pięty. Do AS mam trochę pretensji o wskazówki odnośnie szerokości buta. Dostałem od nich informację, że buty na kopycie 99 EX (takie były w ofercie) są porównywalne z kopytem 87 F, ewentualnie minimalnie węższe. Być może tak jest w przypadku kopyta 99 EX, ale moje buty są na kopycie 99 DX. Wybrałem buty pół rozmiaru większe, a są węższe niż monki 87 F dla J. Crew. Kupię bardzo cienkie skarpety i pewnie będzie dobrze, bo AS robi świetne buty. @fan_dobrego_butajeszcze raz dzięki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 Koledzy. Mam świadomość, że niektórzy mają więcej szczęścia, a inni mniej, w przypadku grupowych zakupów seconds na odległość. Ponadto buty, które są sprzedawane jako seconds, nie są przecenione bez powodu. Są to buty II gatunku, bez względu na wielkość wady. Nigdy nie sprzedano nam butów z wadami nie do zaakceptowania. Niestety nie możemy zapominać, że AS nie sprzedaje seconds online i nie mają praktyki dokładnych opisów wad i zdjęć. To co otrzymujemy, jest tylko ich dobrą wolą i nie ukrywam, nie robią tego chętnie, gdyż seconds schodzą im na bierząco bez problemu. Kupując seconds, nie widząc butów na żywo, robimy to na własne ryzyko, bez możliwości zwrotu, o czym wielokrotnie pisałem na forum. Biorąc udział w zakupie grupowym seconds, musimy się z tym liczyć, lub nie brać udziału w zakupach. Ja również kupiłem 2 pary, gdzie wady były bardzo duże i mimo bezpośredniego kontaktu moje reklamacje nie została uznane, gdyż wady nie były ukryte. Pozdrawiam FDB 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xell Napisano 28 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2018 Ja jestem bardzo zadowolony z zakupu. Stan zgodny z przesłanymi informacjami. @fan_dobrego_buta dziękuję bardzo za organizację zakupu Pozdrawiam Xell 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 28 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2018 Pimlico przepiękne. Są na mojej krótkiej liście. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 Na styleforum pojawiło się ogłoszenie sprzedaży poprzez ebay UK dwóch par nowych AS na 724, 8UK. Sprzedaż z Holandii. https://www.ebay.co.uk/itm/Alfred-Sargent-EXCLUSIVE-MOORE-cherry-cap-toe-oxford-UK-8-MADE-IN-UK-NEW/273514479977?pageci=5c31f8fb-2bca-4e1b-9120-50b06054e54bhttps://www.ebay.co.uk/itm/Alfred-Sargent-for-AFPOS-mahogany-cap-toe-oxford-UK-8-MADE-IN-UK-NEW/273514465245?pageci=1911e7fe-cdac-4fb8-af84-e45a9ad48903Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2018 bardzo dobra oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Na razie nie wiadomo bo to licytacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 @fan_dobrego_buta czy masz wkrótce w planach zamówienie grupowe AS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 @bratdominik - startujemy w ciągu 2 tyg M 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 4 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2018 @fan_dobrego_buta świetna wiadomość. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 [mention=3391]fan_dobrego_buta[/mention] na pewno jesteś zajęty, niemniej zbliżające się czarnopiątkowe możliwe okazje popychają mnie do ponowienia zapytania o ewentualne zamówienie z fabryki AS. Czekać dalej? Pozdrawiam serdecznie. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 18 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2018 Zwracam uwagę, że AS sprzedaje teraz nieco inną serię: http://www.bowen.fr/catalog/ALFRED-SARGENT,76533181.html Wbrew temu co by się mogło wydawać, te buty są sprzedawane także na rynku brytyjskim. Znaczna część z nich (Walter, Ambrose) jest robiona na kopytach AS24. Tej informacji nie widziałem w Internecie, ba, w samych butach nie ma oznaczenia kopyta. Ale w Londynie w salonie Bowena w dostępnym na miejscu papierowym katalogu buty były opisane bardziej szczegółowo, i stąd wiem jakie ono jest. (Edit: Wcześniej w wątku jest porównanie AS24 ze 109F). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Koledzy. Myślę, że pora ponownie rozpocząc proces zbierania zamówień na grupowy zakup z fabryki AS. Jutro wyślę zapytanie do AS, aby sprawdzić co jest dostępnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 Dobra wiadomość. Ciekawe co fabryka ma na stanie. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2018 Jutro będę miał listę dostępnych butów. Dziś otrzymałem cenę - jedna dla wszystkich butów, bez względu na styl: 190 GBP 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi