bratdominik Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 @YoJoe zachęcam abyś odnalazł w wątku moje uwagi nt rozmiarówki loafersów. Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 wrzucam ponownie listę z uzupełnionymi opisami ( wciąż nie jest w 100% wypełniona) MD 1st check list 270820v1.xlsx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 i kolejne zdjęcia - w nazwie jest nr i opis wady. Poniższe buty są rozm uk8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Również UK8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Pytanie do bardziej doświadczonych Kolegów. Czy jest szansa na przyciemnienie śladu na czarnych monkach ? Bo rysa jest dosyć widoczna na tym zdjęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 6 minut temu, Pawcio napisał: Pytanie do bardziej doświadczonych Kolegów. Czy jest szansa na przyciemnienie śladu na czarnych monkach ? Bo rysa jest dosyć widoczna na tym zdjęciu... Moim zdaniem jest na to duża szansa, bo rysa jest płytka, a czarne pasty i kremy bardzo dobrze kryją. Czarne Ramseye są świetne i tylko niedopasowanie kopyta sprawiło, że je sprzedałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 1 minutę temu, Żorż Ponimirski napisał: Moim zdaniem jest na to duża szansa, bo rysa jest płytka, a czarne pasty i kremy bardzo dobrze kryją. Czarne Ramseye są świetne i tylko niedopasowanie kopyta sprawiło, że je sprzedałem. właśnie dlatego szkoda mi jest je odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 @Pawcio - tylko w tym kopycie musisz pójść +0.5 w górę od swojego typowego rozmiaru. Mi nawet chude i kościste stopy nie pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Keatsy śmieszna wada. Hunty piękne. Ramsey do wzięcia. Brompton też. Generalnie wady małe lub w ogóle. Ramsey niekoniecznie w górę z rozmiarem, ja mam w swoim i rozeszły się pięknie. Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Kolejne zdjęcia - tym razem rozm UK9 i dodatkowe info: - Radwel - jest tylko 1-na para w rozm UK9, w II gatunku. W jednym bucie został usunnięty kolor z części buta, i nigdy nie został ukończony. Jest to do zrobienia. Cena w takim stanie 125 funtów (bardzo atrakcyjna). Również dostęĻna idealna para za 275 GBP. Jeśli chodzi o model 20034-9, nie ma US9½,. Jest dostępny rozmiar US10, więc zależy od tego, jak ciasne / luźne będą pasować ich buty. Holmes 20585-6, wadę spowodowała jakość skóry (miękka) (widoczna po przymierzaniu),. Cena 145 GBP (b atrakcyjna) Niestety D004 został już sprzedany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Radwell idealne na projekt Andrzeja z Katowic Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 @Radwell - w tej cenie, jeżeli byłyby w UK8 to bym brał dla siebie, jako drugą parę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 @fan_dobrego_buta a czy można prosić o zdjęcia obu butów z tej pary z usuniętym kolorem? Nie mam pojęcia jak to wygląda, ale taka cena + @arsen to brzmi jak dobrana para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Pytanie do zamawiających poprzednio - mieliście coś podobnego, jak na focie poniżej? Wyszły z tego potem jakieś problemy? Obawiam się, chociaż podejrzewam że bezzasadnie, czy w trakcie noszenia nie zrobią się za głębokie zmarszczenia, które w końcu pękną. Btw. Zazdro czarnych Ramsey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 @Xune - moim zdaniem to tylko zgięcie skóry w pustym bucie. Na stopach to się powinno wyrównać, a na pewno nie giąć do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 @Żorż Ponimirski- już wcześniej poprosiłem o dosłanie takiego zdjęcia. Wydaje mi się, że widoczne jest to na tej parze ze zdjęcia: od podpicia ku zewnętrznej stronie jest troszkę inny odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 @Xune - zgadzam się z @Żorż Ponimirski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 @fan_dobrego_buta - biorę te odbarwione Radwelle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Panowie. Dopisujcię się do listy zamówień, podając model, rozm, 1. Fan - UK 8 2. @Żorż Ponimirski ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 @fan_dobrego_buta ramsey black 8 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 Panowie. Dopisujcię się do listy zamówień, podając dane z execal: nazwa, model, rozm i kolor (tak jak w pozycji nr 1.) 1. Fan - UK 8 2. @Żorż Ponimirski ..... 3. @Pawcio ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 1) Fan - UK 8 2) Żorż - 20023 - 120 RADWELL SIENNA RUSSIA CALF CHUKKA 724F 9UK (Pair with discoloration) 3) Pawcio - 20573 - 7 RAMSEY BLACK CALF DOUBLE MONK SHOE 99F 8UK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 1) Fan - UK 8 2) Żorż - 20023 - 120 RADWELL SIENNA RUSSIA CALF CHUKKA 724F 9UK (Pair with discoloration) 3) Pawcio - 20573 - 7 RAMSEY BLACK CALF DOUBLE MONK SHOE 99F 8UK 4) Arturlep - 8UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yourii Napisano 9 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2020 7 godzin temu, Arturlep napisał: 1) Fan - UK 8 2) Żorż - 20023 - 120 RADWELL SIENNA RUSSIA CALF CHUKKA 724F 9UK (Pair with discoloration) 3) Pawcio - 20573 - 7 RAMSEY BLACK CALF DOUBLE MONK SHOE 99F 8UK 4) Arturlep - 8UK 5) yourii 20558 - 2 MOORE CHERRY CALF CAP Brogue 724 UK 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuchn63 Napisano 9 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2020 1) Fan - UK 8 2) Żorż - 20023 - 120 RADWELL SIENNA RUSSIA CALF CHUKKA 724F 9UK (Pair with discoloration) 3) Pawcio - 20573 - 7 RAMSEY BLACK CALF DOUBLE MONK 8Uk 6) Kuchn63 -20573-1 RAMSEY ESPRESSO CALF DBL MONK 7.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi