Nestleuser Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2015 Witam wszystkich, A jako że jestem nowy na forum to szczególnie serdecznie . Dzięki czujności przy przeglądaniu forum (jeszcze przed rejestracją), udało mi się dorzucić do grupowego zamówienia (szczególne podziękowania dla fan_dobrego_buta za czas, energię i wszystko pozostałe). Może to nie do końca ten wątek ale jak już zebrali się w tym miejscu użytkownicy, fanatycy, obserwatorzy itd. butów AS to krótkie pytanie do Was: jakiego koloru kremu i pasty używać do poniższych modeli? (chcę zdążyć przed dostarczeniem przesyłki, aby godnie powitać nowych lokatorów mojej szafy) 1. Hunt w kolorze Mahogany 2. Moore w kolorze cherry Pozdrawiam, Cytuj
eye_lip Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2015 Witaj w grupie fanów AS 09 lub 04 i 08 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Kurier zamówiony - w poniedziałek odbiór z fabryki Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 eye_lip - jest szansa na zdjęcia Herring Scott? Cytuj
eye_lip Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Wrzucalem w wątku o nowych zakupach Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Pierwsz paczka z 3 parami dotarła. mam nadzieje, że koledzy do kt wysałałem paczki podzielą się zdjęciami w weekend. Cytuj
eye_lip Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Tylko którzy to szczęśliwcy.. ? Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ci do których wysłałem dziś email, czyli mosze, wolezozole i akhenaton. Niestety 2 pozostałe paczki opóściły punkt przełądunkowy w Best dzień pózniej. Mam jednak nadzieję, że buty dotra do mnie jutro EDIT: moje buty również jeszcze nie dotarły Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Kolejna partia butów wysłąna. @Filip Twoje wyślę jutro. Ja jestem po pierwszym pastowaniu i przymiarce zakupionych par. Kopyto 742 jest rewelacyjne. AS Moore Cherry oraz AS Radwell są leża i prezentująsię rewelacyjnie. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Szybki wypad do sklepy po Marcowe. Jutro zrobię zdjęcia przy świetle dziennym. AS Radwell - bardzo wygodne, szczególnie na wysokie podbicie Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Kilka fotek z ostatniego zakupu grupowego: AS Radwell AS Ramsey AS Moore Porównanie AS Moore & Herring Drake 4 Cytuj
maciato Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Piękna kolekcja AS się zrobiła . Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jakoś się uzbierało. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dla zainteresowanych - szybkie porównanie Yanko 306 z AS Ramsey - https://forum.butwbutonierce.pl/topic/242-monk-shoes-forever-and-ever-wszystko-o-monk-shoes/page-21?p=161108 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jest to faktycznie piękny model. Polecam każdemu!!!! Cytuj
Nestleuser Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Witam, W zeszłym tygodniu dotarły buty z zakupu grupowego (jeszcze raz wielkie dzięki dla Fan_dobrego_buta), a zatem wrzucam fotki huntów w kolorze mahoniowyn i moorów cherry, oba są naprawdę piękne, zdecydowanie najładniejsze w mojej szafie . Zdjęcia niestety z telefonu więc "szału nie ma". 1 Cytuj
maciato Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jedne i drugie fantastyczne. Żałuję, że nie zdecydowałem się na AS moore ale bałem się tego kopyta bez możliwości przymiarki. 724 w chukka okazało się jednak bardzo wygodne. Do kolejnego (mam nadzieję ) zamówienia będę już gotowy . Cytuj
maciato Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Porównanie AS Moore & Herring Drake Czy mógłbyś w wolnym czasie opisać/porównać kopyto 1966 względem 724? Cytuj
eye_lip Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Z tego co mi Marcin mówił są bardzo zbliżone. 724 ma bardziej zaznaczony kaczy dziób. Niedługo będę miał swoje na 724 to na pewno pstryknę w porównaniu z 1966. Cytuj
maciato Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Z tego co mi Marcin mówił są bardzo zbliżone. 724 ma bardziej zaznaczony kaczy dziób. Niedługo będę miał swoje na 724 to na pewno pstryknę w porównaniu z 1966. 1966 wygląda na mocno wąskie. Będę wdzięczny za porównanie. Moje radwell'e na 724 + prawidła: Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam. nie mam butów przed sobą w tym momencie. Jednak wczoraj ubierałem obie pary jednocześnie, więc kilka uwag z pamięci:- 1966 są delikatnie dłuższe i obszerniejsze niż 742 - myśle, że jest to różnica 1/4 rozmiaru.- taliowanie w 742 układa się lepiej w przypadku moich stóp, jednak jest to już bardzo indywidualna opinia. - tak jak zauważył Filip, czubek jest bardziej kaczkowaty w 742, ale mi się to podoba. EDIT: Maciato - 1966 jest delikatnie szersze Cytuj
maciato Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 EDIT: Maciato - 1966 jest delikatnie szersze To bardzo dobra wiadomość . Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Maciato oba modele są rewelacyjne. Herring Drake są bardziej eleganckie i gdybym musiał wybrać tylko jeden model, to właśnie byłby to Herring Drake. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi