Aras Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 Ponoć mają wyciąć taką możliwość dla EU. Pytanie, kiedy to zrobią dla Polski:) Cytuj
jugend Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Nadal taniej wychodzi z Luxire.com. 99$ = 389zł, co razem z cłem pozwala zamknąć się w ok. 470 zł. To chyba trzeba się spieszyć, skoro mają to wyciąć chyba że ktoś ma rodzinię w Indiach. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Opublikowano 23 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2022 Najnowsze zamówienie - dwie koszule z tych materiałów: https://luxire.de/products/cotton-linen-blue-chambray?style-measurement-type=inch&style-select=button-down-shirt&collar-length=&sleeve-length= https://luxire.de/products/linen-red-chambray?style-measurement-type=inch&style-select=button-down-shirt&collar-length=&sleeve-length= Koszula z niebieskiej tkaniny chambray ma camp collar, ale zamiast pętelki jest dziurka, proste mankiety, kieszenie piersiowe wzorowane na przesłanym przeze mnie zdjęciu i całkiem ładne granatowe guziki z żywicy: Druga koszula maksymalnie prosta, z ciekawych detali - kołnierzyk. Spróbowałem kołnierzyk wymyślony przez jednego z użytkowników SF, którego opis i zdjęcia znalazłem gdzieś w czeluściach tematu poświęconego marce. Domyślny kołnierzyk one-piece Luxire ma tę podstawową wadę, że się łamie między 1 a 2 guzikiem i wygląda byle jak. Tutaj ktoś zadał sobie trudu i wypracował z Luxire kołnierzyk one-piece, który trzyma fason przez usztywnienie tkaniną zasadniczą nie tylko kołnierzyka ale i listwy z guzikami i dziurkami. Żeby otrzymać taki efekt, w zamówieniu należy podać nazwę kołnierzyka i powołać się na odpowiedni numer zamówienia - Turner V3, #7563. Parę zdjęć: 14 2 Cytuj
Mario_sochy Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2022 To wkoncu wiadomo juz czy luxire zaprzestanie wysylek do Polski? Cytuj
Wodzu Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2022 W dniu 11.10.2022 o 14:56, Mario_sochy napisał: To wkoncu wiadomo juz czy luxire zaprzestanie wysylek do Polski? A skąd ta informacja? Z tego co wiem to po to powstała Luxire.de, żeby obsługiwać rynek europejski. Cytuj
Mario_sochy Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2022 W dniu 5.12.2022 o 20:40, Wodzu napisał: A skąd ta informacja? Z tego co wiem to po to powstała Luxire.de, żeby obsługiwać rynek europejski. @Aha, nie wiedziałem. Dzięki za informacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi