Aras Napisano 29 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2021 Ponoć mają wyciąć taką możliwość dla EU. Pytanie, kiedy to zrobią dla Polski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jugend Napisano 2 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2021 Nadal taniej wychodzi z Luxire.com. 99$ = 389zł, co razem z cłem pozwala zamknąć się w ok. 470 zł. To chyba trzeba się spieszyć, skoro mają to wyciąć chyba że ktoś ma rodzinię w Indiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 23 Lipiec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2022 Najnowsze zamówienie - dwie koszule z tych materiałów: https://luxire.de/products/cotton-linen-blue-chambray?style-measurement-type=inch&style-select=button-down-shirt&collar-length=&sleeve-length= https://luxire.de/products/linen-red-chambray?style-measurement-type=inch&style-select=button-down-shirt&collar-length=&sleeve-length= Koszula z niebieskiej tkaniny chambray ma camp collar, ale zamiast pętelki jest dziurka, proste mankiety, kieszenie piersiowe wzorowane na przesłanym przeze mnie zdjęciu i całkiem ładne granatowe guziki z żywicy: Druga koszula maksymalnie prosta, z ciekawych detali - kołnierzyk. Spróbowałem kołnierzyk wymyślony przez jednego z użytkowników SF, którego opis i zdjęcia znalazłem gdzieś w czeluściach tematu poświęconego marce. Domyślny kołnierzyk one-piece Luxire ma tę podstawową wadę, że się łamie między 1 a 2 guzikiem i wygląda byle jak. Tutaj ktoś zadał sobie trudu i wypracował z Luxire kołnierzyk one-piece, który trzyma fason przez usztywnienie tkaniną zasadniczą nie tylko kołnierzyka ale i listwy z guzikami i dziurkami. Żeby otrzymać taki efekt, w zamówieniu należy podać nazwę kołnierzyka i powołać się na odpowiedni numer zamówienia - Turner V3, #7563. Parę zdjęć: 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 11 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2022 To wkoncu wiadomo juz czy luxire zaprzestanie wysylek do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 5 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2022 W dniu 11.10.2022 o 14:56, Mario_sochy napisał: To wkoncu wiadomo juz czy luxire zaprzestanie wysylek do Polski? A skąd ta informacja? Z tego co wiem to po to powstała Luxire.de, żeby obsługiwać rynek europejski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 10 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2022 W dniu 5.12.2022 o 20:40, Wodzu napisał: A skąd ta informacja? Z tego co wiem to po to powstała Luxire.de, żeby obsługiwać rynek europejski. @Aha, nie wiedziałem. Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi