Jash Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Wiem, że na tym forum raczej szału nie zrobią, ale cieszy mnie ten zakup, bo szukanie wydłużało się w nieskończoność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 @Jan dzieki, wolalem doprecyzowac, nie dla siebie ale dla innych o czym pewnie wiesz @Jash, skoro wiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Wiem, że na tym forum raczej szału nie zrobią, ale cieszy mnie ten zakup, bo szukanie wydłużało się w nieskończoność To jest Twoje zdjęcie czy "sklepowe"? Jeśli możesz to wrzuć więcej zdjęć w dziale dot. butów - wygladają całkiem nieźle, jak na to co jest dostepne w polskich sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Janie, jak dojadą wrzucę na pewno. To fotografia sklepowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Brązowe buty z Ryłko-mam zaufanie do tej marki-to już moje trzecie buty od nich. Takie raczej casual, ale akurat takich mi brakowało. Notatnik-szkicownik absolutnie bespoke-oprawa kopertowa w płótnie, blok szyty na zwięzach+szyta kapitałka. Jeszcze niedopracowany w pewnych detalach wykonawczych, jednak jestem tylko amatorem introligatorskim - to moja trzecia robota wiec do mistrzów mi bardzo daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Jeszcze jedno zdjęcie butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Jeszcze jedno zdjęcie butów. Sympatyczne buty. Na forumowe "standardy" pewnie o tysiąc złotych za tanie i do tego mają "rażące" logo producenta, urągające prawdziwemu dżentelemenowi;) Nie mniej jednak bardzo mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Jeszcze jedno zdjęcie butów. Sympatyczne buty. Na forumowe "standardy" pewnie o tysiąc złotych za tanie i do tego mają "rażące" logo producenta, urągające prawdziwemu dżentelemenowi;) Nie mniej jednak bardzo mi się podobają. Forumowe standardy nie gloryfikują ceny tylko promują jakość i klasyczny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Niestety, z tym logo jest problem. Mam jednak nadzieję, że zostanie ono przykryte przez nogawkę spodni i nie będzie razić aż tak bardzo. Niemniej buty są wygodne i mają ładne kopyto oraz dość solidne wykonanie i w miarę dobrą skórę. Rozważając zależność cena/jakość/estetyka zakup oceniam jako udany i mogłem pozwolić sobie na przymknięcie oka na to nieszczęsne logo (dość dyskretne na szczęście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Jeszcze jedno zdjęcie butów. Sympatyczne buty. Na forumowe "standardy" pewnie o tysiąc złotych za tanie i do tego mają "rażące" logo producenta, urągające prawdziwemu dżentelemenowi;) Nie mniej jednak bardzo mi się podobają. Probujesz nieudolnie kogos obrazic tym postem, czy jedynie chcesz zademonstrowac swoj swiatopoglad, ktorego plytkosc jest godna pozalowania? Buty ladne, szkoda jedynie ze Rylko coraz rzadziej korzysta z rodzimych materialow. Skora na te buty pochodzi z Ukrainy, bo taniej. W tej cenie to wybor, ktoremu na pewno nie mozna odmowic rozsadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Skóra z Ukrainy? Ciekawe, nie wiedziałem, mam nadzieję, że nie z rejonu Czarnobyla , znam przypadek, jeszcze z końca lat 80-tych, jak pewna znana firma zielarska, w której wtedy pracowała moja Mama, kupiła okazyjnie i tanio transport jagód z Ukrainy. Ktoś przytomnie dał to do laboratorium i całą partia (3 tony) musiała zostać zutylizowana. Na przyrządach skończyła się skala na obecność substancji radioaktywnych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Skory ukrainskie sa zazwyczaj pierwszej jakosci. W poprzednim poscie chodzilo mi jedynie o fakt, iz historycznie dzialalnosc firmy Rylko byla duzym wsparciem dla polskiego sektora wyrobow skorzanych. Co do Ukrainy, to jakosc produktow wynika w duzym stopniu bezposrednio z tego, iz w dalszym ciagu stosuje sie tam w przemysle garbarskim tradycyjne metody, z ktorych rezygnuje sie na Zachodzie z uwagi na restrykcyjne wymogi w odniesieniu do powierzchni I geograficznego polozenia zakladu. Na Ukrainie jest bardzo mala gestosc zaludnienia, co pozwala na istnienie duzych osrodkow przemyslu garbarskiego w bezposrednim poblizu osiedli miejskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Ostatnio przeglądając ofertę firm włoskich zajmujących się przerobem skór zauważyłem ,że kilka z nich ma swoje garbarnie na Ukrainie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Prezent od przyszłej teściowej, bespokowy szalik robiony na drutach, imitujący szalik z pewnego filmu (swoją drogą ciekawe czy ktoś kojarzy ). Całość alpaka, w ogóle nie gryząca, choć bardzo ciepła więc przy obecnej pogodzie trochę za bardzo grzeje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Czasami zdarzają się takie cuda,cena spodni taka jak w Tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 To jest jedna z moich ulubionych marek dżinsów ,najtaniej jak mi się udało kupić to 190Euro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Czyżby szalik Watsona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Czyżby szalik Watsona? Nie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Chętnie podpiąłbym się pod projekt jeszcze jednej bespoke'owej sztuki Twojej przyszłej teściowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Jeszcze jedno zdjęcie butów. Rewelacyjne. Skąd takie wziąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Jeszcze jedno zdjęcie butów. Rewelacyjne. Skąd takie wziąć? Najprościej od Arkadyjczyka ale spróbowałbym jeszcze w Ryłko Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Marynarka z kaszmiru firmy Ballantyne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 @Styleman marynarka jak do mojej kolekcji.. Jaki rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 @Styleman marynarka jak do mojej kolekcji.. Jaki rozmiar? Rozmiar to 50 -tka,zdjęcia zaraz po odpruciu metek,ale dzisiaj już była użytkowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Zobaczymy, co z tego wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi