maciato Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 Pisząc większa nie miałem na myśli dłuższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2012 spodnie 100% lambswool ( Dieter Kuckelkorn) uszyte naprawdę dobrze... nie pokazuję w całości ponieważ są za duże i jutro "idą" do krawcowej, dodam jeszcze, że dominujący kolor to camel, nie widac tego na zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Takie skromne myśliwce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Co to za firma? / gdzie kupione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Co to za firma? / gdzie kupione ? To chyba buty z Krakowa : viewtopic.php?f=2&t=62&hilit=bukowski Bardzo ładne kopyto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 5 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2012 Zgadza się. Wrzucę parę fotek gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Koszula od pierwszego napotkanego krawca w Sajgonie. 10usd Szalu nie ma, ale kolejna koszula bylaby z pewnoscia duzo lepsza. Denerwuja mnie te marszczenia na przodzie przy zapietym kolnierzyku. Pozdrawiam z Wietnamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Made in Vietnam wiecej w watkubuty, troche taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Nareszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Gdzie sweter upolowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Krawat dobry do tematu - ile logo mozna zmiescic na jednym krawacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Krawat dobry do tematu - ile logo mozna zmiescic na jednym krawacie .Aż chyba się zabiorę za liczenie Stalker - Sweter i krawat kupił znajomy w GB z myślą o odsprzedaży. Odkupiłem od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 Trybek: Koszula interesująca, a marszczenia, wynikające z nadmiaru materiału, zawsze można skorygować. Jak dla mnie jest w porządku, a buty to istne perełki Static87: Zazdroszczę znajomych, nad niczym tak nie ubolewam jak nad faktem, że nie posiadam nikogo, kto mógłby, nie zdzierając za przesyłkę, dokonać dla mnie kilku zakupów w UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 Static87: Zazdroszczę znajomych, nad niczym tak nie ubolewam jak nad faktem, że nie posiadam nikogo, kto mógłby, nie zdzierając za przesyłkę, dokonać dla mnie kilku zakupów w UK Odpowiedź na tą sprawę masz na moim Blogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 Trybek: Koszula interesująca, a marszczenia, wynikające z nadmiaru materiału, zawsze można skorygować. Jak dla mnie jest w porządku, a buty to istne perełki Ciekaw jestem jak zlikwidować te marszczenia, bo szczere mówiąc nie bardzo mam pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 Nie jestem krawcem, ale myślę, że wystarczy rozpruć szwy między przednią częścią koszuli a: karczkiem, rękawem i stójką. Podnieść do góry materiał z przodu, obciąć nadmiar materiału i zszyć (lub na odwrót). Voila! Pozdr, wojvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 Ja takie objawy miałem raz w koszuli zbyt kusej, więc nie wiem, czy to taka oczywista sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 To rzeczywiście nadmiar materiału. Z ciekawości założyłem koszulę na t-shirt i wówczas leżała idealnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Nie ma kompromisów. Jest 'tab collar' !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Dla mnie super,tkanina,wzór i ten mały skos na końcu listwy ,kołnierzyk nawet przy grubym krawacie będzie się dobrze układał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Witam, Dziś prezentuję nowy pasek do zegarka - mała rzecz, ale bardzo mnie cieszy. Co więcej, jest to ręczna robota jednego z naszych forumowiczów - kolegi eye_lip (http://WWW.JFSTRAPS.COM). Pasek jest naprawdę super! Kilka fotek poniżej. Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Miło mi, że cieszy, aż się zarumieniłem jak zobaczyłem ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 czy nietaktem byloby gdybym zapytal jaki jest orientacyjny koszt takiego cacka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 czy nietaktem byloby gdybym zapytal jaki jest orientacyjny koszt takiego cacka ? Odpowiedź na to pytanie pozostawię do uznania wykonawcy Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 Zakupy z ostatnich kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi