constantin Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 na sezon jesienny i zimowy:) Przepraszam Misza, nie wiedziałem gdzie wkleić ten wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Ciekawe zdjęcie, przypomniało mi poniższe, z szafy Edwarda VIII. Pozdrawiam, Dr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Większa szafa niewątpliwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Constantin, nie bądź taki skromny - Twoja też robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Koval, dzięki.. foto z telefonu, także nie oddaje dobrze rzeczywistości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Ciekawe zdjęcie, przypomniało mi poniższe, z szafy Edwarda VIII. Pozdrawiam, Dr Czyli Misza taki lans po szlachecku;) gratuluję kolekcji. Oby więcej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Lans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Coś cicho zrobiło się w tym temacie. Oprawki Giorgio Armani. Lata 80., 90.? 3 złote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Klasyka jesli juz to niebanalna Wypatrzone dawno temu tutaj: http://uncrate.com/stuff/cole-haan-lunargrand-wingtip/ Sorry za jakosc zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Bardzo nietypowe połączenie, ale jednoczesnie fajne i podoba mi się. Dałbys jakieś zdjęcie/zdjęcia tych butów na nogach razem ze spodniami A czy poza USA można gdzieś kupić buty tej marki? Na ich stronie są fajne buty, ale jakoś ze stanów mi się nie chce ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanys Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 3 złote.[attachment=0]Zdjęcie0098.jpg[/attachment] Seriously!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 18 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2012 Bardzo nietypowe połączenie, ale jednoczesnie fajne i podoba mi się. Dałbys jakieś zdjęcie/zdjęcia tych butów na nogach razem ze spodniami A czy poza USA można gdzieś kupić buty tej marki? Na ich stronie są fajne buty, ale jakoś ze stanów mi się nie chce ściągać. Zrobie zdjecia ze spodniami i wrzuce. Buty sa fantastycznie wygodne Co do kupna to skorzystalem z wyjazdu przyjaciela i w ten sposob sprowadzilem te buty - niestety, nie znalazlem ich w ofercie nigdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Patrząc na te buty przypomniał mi się kawał o mitycznych syrenach. Ani to zjeść ani przelecieć. I tak jest z tymi butami. Ani to eleganckie, ani sportowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 niby racja, ale ja pomyślałem o czymś innym. Od czasu do czasu wyjeżdżam gdzieś na kilka dni. Tam na miejscu bardzo dużo chodzę po mieście, zwiedzam, itd, czego nie robię tu na miejscu. I po całym dniu spacerowania z reguły bolą mnie mocno stopy. Obuwie sportowe typu adidas, nike, reebok itd używam tylko jak idę na jakiś trening. Więc na takie okazje mam z reguły buty typu casual/ sport casual. Niby sportowe na miękkiej gumowej podeszwie, ale nadal po całym dniu niewygodne. Więc to może być dobra alternatywa. Ale poza tym. I tak te buty są wg. bardzo oryginalne i mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Patrząc na te buty przypomniał mi się kawał o mitycznych syrenach. Ani to zjeść ani przelecieć. I tak jest z tymi butami. Ani to eleganckie, ani sportowe. Zadna z tych rol w formie czystej nie jest im pisana. Sa doskonalym elementem stroju pt. chinos, koszula, marynarka czyli stroju casualowego. Sa przekorne, to mnie w nich przekonuje - lacza (moim skromnym zdaniem) to, co pozornie nie jest do polaczenia. Nie sa przy tym kiczowate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Patrząc na te buty przypomniał mi się kawał o mitycznych syrenach. Ani to zjeść ani przelecieć. I tak jest z tymi butami. Ani to eleganckie, ani sportowe. Zadna z tych rol w formie czystej nie jest im pisana. Sa doskonalym elementem stroju pt. chinos, koszula, marynarka czyli stroju casualowego. Sa przekorne, to mnie w nich przekonuje - lacza (moim skromnym zdaniem) to, co pozornie nie jest do polaczenia. Nie sa przy tym kiczowate. problem w tym, że chyba jednak są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Moim zdaniem są świetne, idealny but casaulowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 mi to przypomina wiejski tuning, co kto lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Ciekawe jak by wyglądały w stylizacji z luźnymi dresami?... Metafora z syrenami do mnie trafia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Otoz zadne zdjecie nie odda tego, jak to jest wykonane w rzeczywistosci. Nie jest to proste przyklejenie podeszwy do buta, nie jest to standardowa podeszwa lunarlon do butow biegowych nike ale podeszwa przygotowana do tego buta. Wg calosc jest przemyslana i dlatego te buty kupilem. Zgoda - nie kazdemu sie spodobaja:) I tyle w sumie chyba ode mnie bo skoro je kupilem to i nmi sie podobaja - to akurat jasne BTW, dogi Kovalu, poziom dyskusji wybitnie merytoryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Bo i miejsce na dyskusję nie najlepsze. Ale jeśli już chcesz merytorycznie to moim zdaniem te buty nie pasują do stylizacji klasycznej,przede wszystkim właśnie ze względu na kształt podeszwy (pomijam kolor - choć też klasyczny nie jest...) - nie oceniam jakości wykonania, ale zdjęcie chyba wiernie ten kształt oddaje? Nie zmienia to faktu,że 'de gustibus non disputandum est', i skoro Ci się podobają, to bez cienia złośliwości pozostaje mi tylko życzyć Ci dużo radości z ich użytkowania. Ps. Jeśli forma mojego poprzedniego wpisu Cię dotknęła to przepraszam - nie było to moim zamiarem. EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 mi to przypomina wiejski tuning, co kto lubi. tak jakoś mi się skojarzyło poczynając od 4.05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Spinki stal + ceramika, całkiem fajne jako gift od firmy (dostałem akurat od kumpla) , jakościowo jak modele MontBlanc sprzedawane za 1200zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kush Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 rado robi ładna ceramikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi