Pan Janusz Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Jeżeli to jakościowo są takie same (Minichino) jak te z akcji włoszczyzna, to żadna okazja moim zdaniem. Mam lotniki i chyba je sprzedam, nie podoba mi się wykonanie, a cały obcas poszedł po pierwszym założeniu do wymiany, bo to było jakieś tekturowe dziadostwo. Musiałem je też podzelować, bo pomimo paru założeń, dalej ślizgałem się na podeszwie (notabene strasznie cienkiej), jak na świeżo zakupionych butach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Jeżeli to jakościowo są takie same (Minichino) jak te z akcji włoszczyzna, to żadna okazja moim zdaniem. Znaczy się - cudów nie ma. Nie za taką cenę. Moje sprawują się świetnie, jednak przy ocenie jakości ważniejsze są doświadczenia negatywne. Natomiast kopyto (wg mnie wiedenki są zgrabniejsze od tych "pół-lotników" - tak wnioskuję na podstawie zdjęć), wygląd skóry - imho nieporównywalne z konfekcją sklepową w podobnej cenie. Ja swoje od razu podkleiłem. Tak na marginesie - wg Immune wykonawcą butów jest Minichino, jednak moje mają wszędzie (wewnątrz buta i na pudełku) napisy Rossini - więc to nie musi być dokłądnie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 Tak, wiem - miałem na myśli fakt, że skóra może być inna; ponadto, być może firma Rossini miała jakiś udział w powstawaniu butów (np. wytyczne dotyczące wykonania itp.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 te już kilkanaście razy założone, nawet mocno zarysowane na czubie.... Jaki to kolor z jego palety? Ja czekam na czarne i jasno brązowe. Zamówić jeszcze chcę lotniki brązowe i błękitne zamszowe. Wysyłka za dwie pary 35€, więc nie odbiegam chyba od reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Panowie, Mam jeszcze pytanie o buty MINICHINO: Czy macie jakieś sugestie co do rozmiarów? Zamawiam w najbliższych dniach dwie pary butów i zastanawiam się nad rozmiarem. Czy możecie dać linka do ich strony internetowej? Nie mogę znaleźć przez Google. Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Wpisz w wyszukiwarkę hasło minichino. Jak już jesteśmy przy włoskim obuwiu to przypomniała mi się jeszcze jedna strona: http://www.calzoleriastizza.it/classico ... =classiche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 To trafna sugestia. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Panowie, Mam jeszcze pytanie o buty MINICHINO: Czy macie jakieś sugestie co do rozmiarów? Rozmiarówka jest zaniżona. Posiadane przeze mnie 42 są bliższe 42.75, że tak to ujmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Czyli jeśli normalnie noszę rozmiar 42, to zamawiając 42 od MINICHINO buty będą w rzeczywistości większe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Czyli jeśli normalnie noszę rozmiar 42, to zamawiając 42 od MINICHINO buty będą w rzeczywistości większe?Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Jeżeli te Minichino mają się jakkolwiek do tych organizowanych przez Immune'a, przejrzyj temat o ostatniej Włoszczyźnie - znajdziesz dokładną tabelkę z rozmiarami. Jeśli nie - sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Na stronie minichino jest bardzo dokładnie rozpisana tabela z rozmiarami + instrukcja jak zmierzyć sobie stopę w kilku punktach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Tylko ja cały czas nie mogę znaleźć adresu tej strony przez Google... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Tylko ja cały czas nie mogę znaleźć adresu tej strony przez Google... http://www.minichinocalzature.it/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Tylko ja cały czas nie mogę znaleźć adresu tej strony przez Google... http://www.minichinocalzature.it/ Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Najnowszy nabytek: Prime Shoe model "Linz" - czekoladowy brąz, zakupiony w Elite-Shop: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Fajne klasyki. U mnie też dziś odebrana nowość: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Fajne, chciałem je wcześniej wrzucić do okazji ale mi umknęło. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Dzisiaj odebrałem. Kupiłem na pediwear. Nie mieli tak małych prawideł (noszę rozmiar 5UK) więc zaproponowali krawat w prezencie i dorzucili jeszcze ciemno brązową pastę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Bardzo podobny krawat zakupilem w tym tygodniu w Bytomiu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Dzisiaj odebrałem. Kupiłem na pediwear. Nie mieli tak małych prawideł (noszę rozmiar 5UK) więc zaproponowali krawat w prezencie i dorzucili jeszcze ciemno brązową pastę. To jest podejście do klienta. Jak by coś się stało komuś z butami to wymienią bez mrugnięcia okiem. Nie to co np. w opisywanym niedawno przypadku, problemów z reklamacją butów Fabi w polskim sklepie Apia. http://www.forum.bespoke.pl/viewtopic.php?f=9&t=1900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Dzisiaj odebrałem. Kupiłem na pediwear. Jaki to model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hivonzooo Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Ja ostatnio kupiłem sobie 3 marynarki z SH (jedna lniana z H&M - nowa, ometkowana, w zestawie ze spodniami ale ich nie wziąłem - 30 zł) szalik ze szkockiego kaszmiru za 10 zł, i 2 wełniane jedna 2 zł, druga 3. No i jedwabny krawacik Austin Reed za 3 zł. Ważne aby patrzeć w kieszonce na metce jaki jest skład. Pure Wool, 100% czegoś tam - trafiłeś właśnie cudną marynarkę. Ja nawet nie patrzę na poliestrowe z lumpa. EDIT: Postuję fotki: http://oi42.tinypic.com/ao5awo.jpg http://oi42.tinypic.com/349fo85.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Loake Schoemaker Oban http://www.pediwear.co.uk/loake/products/102.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 10 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Najnowsza budżetowa seria dla funu, ale i tak wygląda nieźle. Jednostkowy koszt wykonania spinek wyniósł jakieś 4,5 zł (za parę wraz z wysyłkami poszczególnych elementów). W kolejce czeka jeszcze kilka kaboszonów z kamieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi