wojvv Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Czarne wiedenki brogue od Nunes Correa. Bardzo ładnie się prezentują na tym zdjęciu w widoku z góry. Których środków używałeś do ich pielegnacji? Pozdr, wojvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Póki co tylko pasty Saphir Medaille D'or. Krem mam właśnie w zamówieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 Pierwsze buty zakupione po zmianie postawy. Przekonam się więc jak głębokie jest moje oświecenie. Serdecznie dziękuję wszystkim którzy zjechali moje pomysły dotyczące zakupów w H&M itp. Buty bardzo mi się podobają. Dawno żaden zakup nie sprawił mi takiej frajdy (subiektywne, ale co tam dla mnie ważne). Zaskoczenie Ryłko ma numerację od 38 przy czym 40 to 26 cm a potem idzie w dół. Ja kupiłem 39. I wydaje się że rzeczywiście odpowiada 25,7 cm. Trochę za duże (na długość, ale tęgość akurat a mam naprawdę wysokie podbicie), po włożeniu wkładki jest bardzo dobrze. Nie wiem czy sam sobie nie zasugerowałem ale wydaje mi się że nie miałem tak wygodnych butów. Noga wygląda na bardzo smukłą. Aż mam ochotę polecieć po drugą parę. Za kilka dni może wrzucę zestaw, bo szykuje mi się wyjście. Czekam na paczkę od Saphir'a może sprawdzę jak wyjdzie mi lustro. http://desmond.imageshack.us/Himg88/scaled.php?server=88&filename=rylko.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg641/scaled.php?server=641&filename=rylko2.jpg&res=medium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 21 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2012 W zimowych wyprzedażach udało się nabyć dwa krawaty, o dziwo w Zarze. Nie miałem jeszcze okazji nosić. Zdjęcie nienajlepszej jakości, ale po telefonie nie można oczekiwać cudów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 3 pary prawideł cedrowych Razem z wysyłką wyszło 85zł za parę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 Pochwalisz się źródłem? EDIT: Poprawka byka ortograficznego. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 Pochwalisz się źrudłem?!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 http://allegro.pl/prawidla-president-ce ... 20069.html Jak się okazało prawidła doszły bez znaczków z nazwą producenta i tego opakowania prezentowego ze zdjęć na aukcji. (osobiście mi to nie przeszkadza) To na 100% cedr. Wykonanie bez szału, ale poprawne. Dużą zaletą jest pojedynczy rozmiar (42) - pasuje zarówno do moich butów w rozmiarze 7,5 jak i 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 Odebrane w poniedziałek, a dziś sprawdzone w boju. Pełna relacja tutaj viewtopic.php?f=10&t=1892 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Takie oto krawaty dziś nabyłem. Dla zainteresowanych: Sir Arthur, Warszawa, ul. Bracka cena: 90 zł materiał: jedwab 149 cm długości, 8 cm szerokości mają fajne fulary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Takie tam drobiazgi - dwie pary skarpet z Calzedoni. Bawełna merceryzowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
utrzymuje_mnie_żona Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 te niebieskie fajne. Byłbyś uprzejmy podać cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Jednostkowo 12,5 zł/para. Pakiet 5 par - 50 zł. A czerwone są jeszcze fajniejsze, tylko zdjęcie przekłamało barwę - w naturze to taki wściekły, soczysty kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Sa jeszcze inne kolory czy tylko te 2? I jak z ich długoscia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Kupowałeś gdzieś w sklepie stacjonarnym czy przez internet? Widziałem takie skarpety na allegro za 7-10zł, kupował ktoś przez allegro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 Sklep stacjonarny w galerii handlowej. Z innych kolorów kojarzę czerń, ciemny i jasny brąz (w zasadzie prawie beż), granat, bordo, grafit, jasny i ciemny szary. Długość trochę dłuższa niż standardowo, ale na pewno nie są to podkolanówki. Za podobną cenę mają też skarpety gładkie - bez prążków (skład i grubość ta sama, mniej kolorów). Podobno normalnie mają też w ofercie podkolanówki, ale akurat wyszły. Zostały tylko cieńsze (podwójnie merceryzowane) Ceny niestety nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abishai Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 IMHO jest dosyć ciekawy. EDIT:P.S.:Nie daję zdjęcia "na sobie" ponieważ najpierw muszę go oddać do wytaliowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Efekt wyjazdu do Paryżewa i promocji w Bexley`u: Lotniki i czarne wiedenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Jak oceniasz bexley'e "na żywo"? Na www na foto kształt kopyta często nie jest zachęcający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Wiedenki sa klasyka klasyki, jeśli chodzi o kopyto, choć musze je lekko rozepchać wzwyż, troche blokują mi krażenie w dużym palcu lewej nogi, Lotniki są rzeczywiście smuklejsze, choć jak chodziłem po innych sklepach z butami (emling np) to tez lotniki sa smukłe. Chodziłem w nich już i muszę powiedzieć, że sa bardzo wygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Aj, aj - chodzone i bez prawideł!? Arkadyjczyku - nieładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Wiem, brzydko, nie mogłem się oprzeć i nie założyć, a nie miałem w Paryżewie prawideł. Teraz już napastowane są i w prawidłach no i to były pierwsze ich zdjęcia, jeszcze tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 a jakie to modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 linki do lotników: http://www.bexley.fr/Bexley/chaussure-B ... ion=NORMAL wiedenek na stronie internetowej nie widzę, po prostu wziąłem z półki te, które mi najbardziej pasowały, więc nie znam nazwy modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 Niestety jednak nietrafiłem rozmiaru i przez weekend ewentualnie powiszą w ogłoszeniach a potem odsyłam. Moje pierwsze "lepsze" buty i naprawdę jestem zaskoczony różnicą w stosunku do tego co jest w sklepach. Choć z drugiej strony mimo że są nowe i nie secondy to miałbym kilka wątpliwości odnośnie detali wykończenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi