Edward Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 Super to juz widzialem kiedys ale nie moglem znalesc gdzie kupic i jaka jest cena (z samej ciekawosci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abishai Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 Super to juz widzialem kiedys ale nie moglem znalesc gdzie kupic i jaka jest cena (z samej ciekawosci).To prawie na pewno, kaczka dziennikarska. P.S.:Z TinyEye wyrzuca same blogi ale z też nazwę tzn "sheilas heels" po wbiciu tego na kilka sposobów w google także wyskakują nam znowu nam blogi i serwisy o modzie Piszę to aby nikt czasu nie tracił (tak jak ja). EDYCJA(dodanie IMHO oczywistości): Nie jestem i nie chciałem nigdy być "inżynierem", ale wątpię aby taki but nadawał się do chodzenia, ponieważ nie widzę mechanizmu blokującego obcas po rozłożeniu, nie mówiąc już o tym że ciężko jest mi sobie takowy wyobrazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 Obcas nie koniecznie musi się składać. Może być wpięty na sztywno i po wypięciu wsuwasz go w tą szczelinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abishai Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 Obcas nie koniecznie musi się składać. Może być wpięty na sztywno i po wypięciu wsuwasz go w tą szczelinę.Jak się przyjrzałem na "filmie" to zastosowano inny patent (o wysuwaniu nie pomyślałem), nadal jednak wątpię aby był to faktyczny produkt, myślę że to taki zawiły żart,(niby można znaleźć informację że sprzedaż rusza za "45-60 dni", ale nie wierzyłbym w to). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Na razie jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Na razie jestem na tak Piękne plecy Jak będzie wyglądał przód? Kieszenie nakładane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Na razie jestem na tak Piękne plecy Jak będzie wyglądał przód? Kieszenie nakładane? Coś takiego. Klapy 10cm, kieszenie nakładane, ale brustasza już nie. Zraziłem się w poprzedniej marynarce (u innego krawca). Jedyne co mnie martwi, to że punkt środkowy jest tam gdzie fastryga, czyli ładny kawałek pod miejscem, w którym łączą się poły marynarki i to mi skraca "dekolt". Bede z tym walczyć, ale nie chciałbym zaprasować klap... W ogóle to jest ten materiał, który kiedyś już pokazywałem w dziale bespoke. Jestem ciekaw co myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Na razie jestem na tak Piękne plecy Jak będzie wyglądał przód? Kieszenie nakładane? Coś takiego. Klapy 10cm, kieszenie nakładane, ale brustasza już nie. Zraziłem się w poprzedniej marynarce (u innego krawca). Jedyne co mnie martwi, to że punkt środkowy jest tam gdzie fastryga, czyli ładny kawałek pod miejscem, w którym łączą się poły marynarki i to mi skraca "dekolt". Bede z tym walczyć, ale nie chciałbym zaprasować klap... W ogóle to jest ten materiał, który kiedyś już pokazywałem w dziale bespoke. Jestem ciekaw co myślisz? Jeżeli na zdjęciu widać aktualny stan to linia załamania klap nie jest jeszcze ostatecznie zdefiniowana. Dopiero jak kołnierz będzie trzymał klapy to zaczną układać się tak jak powinny, wtedy (o ile krawiec nie zaprojektował tego inaczej) "dekolt" się wydłuży i nic nie będziesz musiał zaprasowywać. Szerokość klap fajna, u siebie też eksperymentuję z szerokimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medyk Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 4inHand, co to za materiał tej marynarki? Dosłownie, jakbym widział swoją Moja marynarka, jest już w fazie końcowej, też z nakładanymi kieszeniami bocznymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 (...) Jedyne co mnie martwi, to że punkt środkowy jest tam gdzie fastryga, czyli ładny kawałek pod miejscem, w którym łączą się poły marynarki i to mi skraca "dekolt". (...) IMO proporcje są ok, nie widać na zdjęci aby "dekolt" był za krótki .. pozdrawiam D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Piękna geometria. Zdradzisz, u kogo robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 Piękna geometria. Zdradzisz, u kogo robisz? Pewnie. Kiedy tylko skończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 4inHand, co to za materiał tej marynarki? Dosłownie, jakbym widział swoją Moja marynarka, jest już w fazie końcowej, też z nakładanymi kieszeniami bocznymi. viewtopic.php?f=10&t=1773 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 Ostatnio kupine: Magnanni to moja ulubiona firma, jak dla mnie wykonanie perfekcyjne za rozsadna cene. Niestety na Magnanni ceny nie chca spadac. Farncesco Benigno - skusila mnie cena na wyprzedazy, szukam teraz odpowiedniego paska, jakby ktos widzial to prosze o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 Jeżeli te poniżej są czarno-szare to może coś takiego? http://sklep.vistula.pl/product-pol-110 ... stula.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 Jeżeli te poniżej są czarno-szare to może coś takiego? http://sklep.vistula.pl/product-pol-110 ... stula.html Dzieki za podpowiedz ale wyglada mi to na zamsz natomiast kupilem taki http://sklep.vistula.pl/product-pol-11464-Pasek-AVERSA-Vistula.html ale jest za jasny - wypastuje go jakims czarnym specjalem od Saphira, moze cos z tego bedzie W ostatecznosci mysle ze czarny pasek bedzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 Ostatnio kupine: Farncesco Benigno - ......... jaki jest kolor tych butów, czy zdjęcie dobrze oddaje? Wygląda na prawdę ciekawie ... gratuluję! D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 Ostatnio kupine: Farncesco Benigno - ......... jaki jest kolor tych butów, czy zdjęcie dobrze oddaje? Wygląda na prawdę ciekawie ... gratuluję! D Te na zdjeciu sa czarne przechodzace w szary. Balans bieli jest ustawiony na podloze ktore bylo biale wiec zdjecie jest OK, kwestia tylko tego jak kolory oddaje monitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2012 najnowsze i zaraz pierwsze chukka mojego synka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2012 Innowacyjne, bo czterodziurkowe. Goodmonth welted. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2012 No cóż ja się wychowywałem w czasach pewnych trudności na froncie zaopatrzenia i miałem buciki bespoke. Tata pracował wtedy w garbarni i szył mi buciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 skromnie, ale fajnie, no i z Savile Row a drugi nabytek przypadkowy, w Matras był za 4.90, But w Butonierce, no i dandys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 Czarne wiedenki brogue od Nunes Correa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byrk Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 dlugo czekales na realizacje zamowienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 17 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2012 dlugo czekales na realizacje zamowienia? Nie mam cierpliwości do użerania się z nimi. Odkupiłem buty od jednego z użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi